Jak byste reagovaly - přítel začínající workoholik :(

Anonymní
2.5.12 17:02

jak byste reagovali? pritel-zacinajici workoholik :(

preju vsem hezky den
chci se podelit, poradit, vypsat..?..sama nevim..ale potrebuji nejake reakce na mou/nasi situaci…
S pritelem cekame miminko…jsem v 9.mesici. Podnika v tom by nebyl problem, ba naopak. aspon je svym panem, ale.....od te doby co zacal chodit na jedno skoleni, ktere dela jejich reditel firmy, tak mi prijde ze se „zblaznil“ :( v praci je od rana do vecera-ano mame kompromis, ze 2 dny v tydnu je do 18hod. doma…ale jine dny konci az kolem 8, je to pro me tezky, ptz jsme se nastehovali do bytu, a nemam tu moc kamaradu, a ptz uz jsu na konci těhu.tak se ani nejde jit nekam bavit-mezi lidi,co pijí apod.navic mi natikaji nohy :( a boli,takze dlouhy prochazky apod taky nepripadaji v uvahu…ale o co mi jde…domluvili jsme se na kompromise, ktery dodrzuje, a tim padem se nehadame, a vse je OK, ale sdelil mi ze toho zacne ted mit vic a vic, a bude chodit od rana i do 10hod.vecera do „prace“ … takze si to dokazete predstavit… ja nakonci těhu.,tak me to vic „zasahlo“ ze budem s malinkym tak sami pres tyden..ja vim ze nektere to tak maji, jeste horsi, ale neni zamestnany, a nemusi si toho davat tolik-proste CHCE…finance mame vyreseny, nedela t kvuli penezim, ale jen protoze chce budovat karieru-ano ja ho podporuju, ale jak byste reagovali vy? kdyby vam toto pritel rekl? ze bude jezdit i pres celou republiku ke klientum,kolegum,a bude jezdit az pozde vecer dom-protoze to tak chce…ja vim, nechcu mu nic zakazovat, chcu ho podporit, ani mi tak nejde o me-i kdyz bych lhala,kdyby pocit ze budu porad sama s malym mi nevadi..ale jde mi o nase miminko, a o to ze si takhle nebude vybudovavat skoro zadny vztah.......nakonec jsu spatna samozrejme ja, protoze to nechapu…nikdy takovy nebyl, az ted se jeho stredem vesmiru stala prace-opakuji :( neni to potreba-ohledne financi…a pry to tak bude, jak se narodi malej…tak nevim, porad doufam ze jak ho uvidi tak zmeni nazor, a jeho vesmirem se stane on…nechcu byt za semetriku, ale… :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.5.12 17:03

a jeste…o vikendech miva casto skoleni…takze i ty vikendy nejsou UPLNE volny pro NAS… :(

• Citovat
  • Upravit
11736
2.5.12 17:06

A myslíš si, že v tom nemůže být třeba jiná ženská :nevim: . Nechci tě strašit, ale mě to tak přijde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
2.5.12 17:08

ahoj, a je opravdu na školení ? nějak se mi to nezdá. prověř to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.12 17:08

nene jina zenska urcite ne…v tomto mu verim, jak nikomu…mame harmonicky vztah-az na nejake malickosti a tady to…nevim proc se zacal tak starat o karieru-ja vim ze je dulezita, bez penez v dnesni dobe nikdo nevyzije ani chvilku…ale nemam/e to zapotrebi, a mrzi me ze karieru uprednostnuje pred nama…vim ze kazdy ma jine priority, ale…az tak? :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.12 17:11

školeni porada on s kolegou, takze opravdu na skoleni je… stal se z nej „blazen do jeho biznisu“ doslova…a kdyz namitam, jsu spatna, nechapu to, jsu zla, zacne vyvadet…jak kdyby bylo divny po nem chtit aby si uvedomil ze uz tu neni sam, ale bude mit za mesic rodinu, ktera ho bude potrebovat-ne finance…mysli jen na sebe-ohledne teto veci :(

• Citovat
  • Upravit
11736
2.5.12 17:13

tak si s ním zkus ještě jednou o tom promluvit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.12 17:13

pritom mu bude 30..kdyby byl jeste v nejake „puberte“ tak nereknu, ale.. :( nevim co s tim…treba nic, a cekat az se maly narodi a pak jak se zacne chovat, ale me ta nejistota strasne uzira :(

• Citovat
  • Upravit
8935
2.5.12 17:16

Spíše to vypadá,že propadl nějaké firmě,která do nich hustí,jak budou úspěšný,jak si vybudují kariéru…něco na způsob Amway,Herbalife…makléřské firmy…pojišťovny…Není to něco podobného?
Oni se najednou ocitnou jinde,mezi jinými lidmi a dle špičkového „školení“ dokážou takové práci propadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
2.5.12 17:19

ahojky, dokážu si tvou situaci představit. Úplně chápu, že tě to takto zasáhlo…asi bych se sama zbláznila. Nevím, jestli je to správné řešení, ale položila bych mu nůž na krk. Takhle to dále nejde a pokud si na to zvykne, tak si nemyslím, že by se to v budoucnu mělo zlepšit..spíše naopak a dopadnout to může opravdu špatně.
Sama teď řeším podobnou i když ne tak vážnou situaci. Poté co jsem otěhotněla a musela zůstat na nemocenské mám pocit, že přítel schválně vyhledává situace, aby nemusel být doma. Přitom jsme vždycky spolu strávili volný čas. Je pravda, že jsme většinou sportovali, což teď nemůžu…ale připadám si jak nějaká husa, která sedí doma (taky jsem se nedávno přestěhovala a nemám kamarády) a on je teď na koni, chodí si za kamarády a pořád vymýšlí blbosti. Připadá mi, že předtím když jsem pracovala a točili se kolem mě samí chlapi, si mě vážil mnohem víc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.12 17:34

chci s nim dnes dat rozhovor..protoze to tak vazne nepujde…ze si bude budovat svoji karieru-ano at buduje ale ne na ukor nas…protoze takhle si na to vazne zvykne, a pak to bude jen horsi…nechcu mi nic zakazovat :( ale asi budu muset pritvrdit-co byste rekli?nebo jak byste to rekli?zacali???? nejsu mlada holka, co potrebuje poradit do slova, ale ja jsu ted tak nestastna, ze me skoro nic nenapada, jen ze bych mu nejradsi nadala :( ale to nechcu, chcu to resit v klidu.......................

Ringle-ano ano, kdyz jsem „pracovala“ kdyz jsem „litala“ za kamaradama apod, tak si me vic vazil..a to stejny, jak jsem otehotne, ziskal jistotu ze mu neutecu,nebo nevim jak to napsat..a spis mi dava najevo ze pokud to nebudu tolerovat,tak utece on…nechapu to, nechapu proc je takovy :(

• Citovat
  • Upravit
887
2.5.12 17:38

Nevím, co bych přesně řekla…ale udělala bych to asi jako má mamka :) když byl taťka pařez a nedalo se to snést, rozhodla se, že bude svobodnou matkou a oznámila mu to…hned se napravil…

Teď jsem taky v podobném rozpoložení a jsem rozhodnutá, že pokud mě chlap bude štvát, tak s ním udělám krátký proces a zůstanu s miminkem sama. Možná se mi to teď jen jednoduše říká a ve skutečnosti budu srab, nevím. Ale teď mám jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.12 17:43

Mám to podobně doma.Mám dcerku 3 roky.Sice odejde v 6 ráno a vrátí se okolo 17.Jenomže doma stejně sedne za počítač a dělá.Křivdila bych kdybych řekla,že si s malou nepohraje pohraje, ale chvilku. U nás to včera skončilo hádkou.Uplně zbytečnou, byl svátek a opět pracoval.Od čtvrtka do soboty byl na služebce.V nedělu pracoval. V pondělí měl volno a pracoval.Já byla v práci sice.Ale vzhledem k tomu,že tady byla tchýně.Tak přítel pracoval a ona byla s malou venku.Včera jsme byli doma.Pohádali jsme se.Odešli jsme se s malou projít a skočit pro lednáky.Mezitím jak jsme se pohádali tak vypnul počítač.S lednákama jsme se vrátli asi za 20 minut počítač zaplej a on dělal.Někdy do večera do skoro pŮl 10.Takže tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.12 17:53

…anonymní…workoholikem se „neda“ zit normalni rodinny zivot :(

…Ringle…dam mu to dnes najevo, ze pokud to tak vazne bude, tak at mi to rekne hned ted, a ze pujdu zpatky k nasim dom-jsem tam vitana vzdycky…a at bydli sam, aspon bude mit vic casu na jeho firmu, cile, sny...... :( snad to dokazu, vzdycky mam plno myslenek co mu rict, ale on me vzdy necem uzemni :( nebo zacne kricet, a pak mam dojem, ze jsu opravdu ta spatna ja..pritom mu nedelam dusno, ze by chodil pak pozde, ptz se doma neciti dobre…achjo :(

• Citovat
  • Upravit
3668
2.5.12 18:43

Přítel taky hodně pracuje. Navíc manuálně (tím mi odpadá otázka toho, jestli mi není nevěrný - tak špinavýho a upracovanýho chlapa po práci by každá milenka vyhodila).
Ale ráno po šestý odjíždí, vrací se nejdřív v sedm. A to nejdřív. Před chvílí jsem mu volala, v kolik dneska dorazí, tak prej ještě neví. Takže pro mě - před osmou ho nečekám. :zed: :zed: :zed: Za tři měsíce mám rodit a už mi z toho hrabe. Naštěstí mám dva pejsky, takže se dostanu denně ven. Díky nim jsem se seznámila i se sousedy, takže aspoň mám s kým promluvit. ALe taky už mi z toho hrabe.
Nejhorší, že neexistujou ani víkendy. Přeci když je práce, nemůže zůstat stát. :zed: :zed: :zed: Jednou za čas udělám sice tytyty, tak zůstane den doma, ale další den přijede o to později domů.
Před našima se s tím moc nechlubím, takže raději lžu, že jse se mnou doma, a jak jsme byli na pěkný procházce… :zed: :zed: :zed: Beru to jako náš společný problém a naši do toho prostě nechci zatahovat. Stejně by mi nepomohli a akorát by se trápili taky.
Měla jsem strach, že přede mnou utíká. Ale i já jsem měla dost časově náročnou práci, takže jsem to asi tak dřív nevnímala.
Jen doufám, že až se prcek narodí, bude mít domů větší táhlo.

…tak jsem se z toho vypsala.
Zakladatelko, určitě s ním zkus promluvit. Miminko jste si pořídili oba dva a je potřeba, aby k tomu taky tak přistupoval. Víc poradit neumím, neumím totiž poradit pořádně ani sama sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí