Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
V hospodě je tak jednou za měsíc, ale to přijde až k ránu. Pije spíše doma. když není připitej tak se dceři věnuje. No on se ji věnuje i když je připitej, ale to už ho já moc nenechám, nechci aby ho dcera takhle viděla. ale než se dostane do toho stavu, tak se dceři opravdu věnuje. A opravdu nechci odejít jen kvuli penězům, nebo že nemám kam jít. Máme kam jít a penize taky nejsou problém.
tak to se opravdu chces asi jen vypovidat kdyz nechces odejit, a penize nejsou problem, asi v otm pripade rady nejsou potreba kdyz uz jsi rozhodnuta s nim zustat i kdyz je takovej, ale pravdepodobne se to bude stupnovat, v nejhorsim je treba vyhledat nejakeho psychologa nebo rodinneho poradce ![]()
Kdo to nezažil tak to nepochopí. Ale po včerejšku jsem udělala raznější opatření. Sbalila mu věci a opravdu byla smířená s tím, že to musí jít nějak bez něj. Vzal věci a šel. Dnes ráno přijel, odjíždí do práce až večer. Poprosil mě, jestli by jsme to nezkusili, že pujde k doktorovi, že s tím začne něco dělat. Dala jsem mu 2 měsice aby se dal dohromady. když to nezvladne, pujde. Nebudu odcházet já a brát dceři domov.
@Anonymní píše:
Kdo to nezažil tak to nepochopí. Ale po včerejšku jsem udělala raznější opatření. Sbalila mu věci a opravdu byla smířená s tím, že to musí jít nějak bez něj. Vzal věci a šel. Dnes ráno přijel, odjíždí do práce až večer. Poprosil mě, jestli by jsme to nezkusili, že pujde k doktorovi, že s tím začne něco dělat. Dala jsem mu 2 měsice aby se dal dohromady. když to nezvladne, pujde. Nebudu odcházet já a brát dceři domov.
@FreeLady12 píše:
@terinka4444
To máš kliku, můj manžel zase nejde nikam do hospody ani do restaurace když by si musel dát nealko.
Prostě nejde…
„Přece nebudu v hospodě pít nelako?! To radši nikam nejdu.“
Do háje proč by nemohl?Nesnášim to… Kvůli jednomu, dvěma pivům jsme bez randete třeba.
![]()
No já bych taky nesla ![]()
To me ted pobavilo, ja nepiju a nekourim. nepiju vubec vubec.ani deti sem nezapijel. proste vubec u jake koliv prilezitosti. a pro tolyk zen nejsem kuly tomu chlap, ze to k chlapovi patri. hlavne at si znej neberou priklad deti