Krize v manželství bez lásky

16.7.16 22:34

Krize v manželství bez lásky

Holky, jde o moje manželství- Možná se jen trochu při sobotním večeru vypíšu a bude líp :)
S manželem se známe asi 4 roky, máme ročního syna a půl roku jsme svoji. Ze začátku našeho vztahu jsme měli tak rok problémy, takový milostný trojúhelník, ne z mé strany. Nějak si pořád nesu něco v sobě.
S manželem nemáme extra společné zájmy, teď v podstatě syna, ani jeden nemáme moc přátel, jezdíme tak jednou měsíčně na výlet, večer většinou koukáme na film nebo si děláme každý svoje na pc. Sex téměř nula.
Manžel má jeden zlozvyk, kdy si vyrazí na kole a už se nevrátí - skončí v hospodě ve své rodné vesnici, kam si pro něj v noci dojde maminka a vrátí se druhý den někdy večer. Bohužel mě předem vždy strašně přesvědčuje, že se vrátí.
Manželse mi nesvěřuje, když chce probrat něco „vážného“, píše jen sms. A tvrdí, že stejně je to jedno, protožemu nevěřím. A mě příjde, že nemám důvod nevěřit.
Jenže te´d jsem si našla před měsícem práci, chodím o víkend uklízet dva paneláky a když se zítra nevrátí, já o tu práci příjdu. Vždycky mi prostě vrazí zpět nějakou pálku, kvůli které mám další důvod mu nevěřit. Takže ikdyž se znovu a znovu snažím a to hodně v sobě probudit tu dřívější důvěru a lásku, nejde to. Vždycky mě to hodí ještě dál a v současnosti k němu necítím v podstatě nic. strašně mě to mrzí, ale už je o nekonečný boj proti zdi
Otázka- co dělat? Změnit se určitě nechce, holt to tak je, on si myslí, že je vše v pořádku, jen by chtěl víc sexu, já docházím k psychologovi, protože se nemůžu ani svěřit, nic…Nebo je to všechno fajn a já jsem jen rozmazlená fiflena, co neví, co by chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10905
16.7.16 22:39

Tak doprav dítě za ním k babičce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
16.7.16 22:50
@Knihomyš píše:
Tak doprav dítě za ním k babičce…

Jj a krom času na práci si někdy vyhraďte čas na nějaký seznamovací víkend. „Znáte“ se čtyři roky a nějak mi podle psaní připadá, že ty neznáš jeho, on nezná tebe (co ti na něm a jeho způsobu komunikace vadí) a tak nějak mluvíte každý řečí jiného kmene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 22:55

@Pavluška24 Jak často to manžel pořádá? Jak dlouho to dělá? Kdy s tím začal? Zkracují se ty intervaly? Řekla bys o něm, že je tzv. kvartální piják? (Co to je, najdeš zde http://www.alkoholik.cz/…_vztahy.html )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 23:00

@Swami Harashimi asi nezkracuje, spíš bych řekla, že to skoro úplně zmizelo po narození syna a teď se to zase postupně vrací. Četla jsem si článek v odkazu a sedí to, že se prostě opije do němoty, je to vždycky jen jeden večer, ale pořádně. Někdy i v týdnu, jde pak druhý den do práce „pod vlivem“, nebo vůbec. Vztahy mezi náme to ovlivňuje velmi. Je to možná tak jednou měsíčně, ale ne pravidelně. Ale spíš je míň měsíců, kdy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 23:04

@Takyjedna to by asi chtělo, v podstatě spíš žijem vedle sebe než spolu. Ale když se chci o něčem bavit a dozvědět se, nestojí o to. Bavíme se jen o „provozních věcech“ - kdo kam musí, co kde chybí, kdy kde budem, co bylo v práci a co dělá syn. V podstatě vše..takže jo, pravda, asi se neznáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
16.7.16 23:07
@Pavluška24 píše:
@Takyjedna to by asi chtělo, v podstatě spíš žijem vedle sebe než spolu. Ale když se chci o něčem bavit a dozvědět se, nestojí o to. Bavíme se jen o „provozních věcech“ - kdo kam musí, co kde chybí, kdy kde budem, co bylo v práci a co dělá syn. V podstatě vše..takže jo, pravda, asi se neznáme

Tak co chodit k tomu psychologovi společně? Ty se sice vypovídáš, takže pak třebas nemlátíš hlavou do zdi, ale jeho se to nedotkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 23:26

@Pavluška24 No a jak on to vnímá to manželství? Stojí o něj? Šel by s tebou třeba do poradny, aby se to mezi vámi zlepšilo? Je mu to jedno?
Máš pocit, že mu něco chybí, něčím strádá? Pořádá ty útěky proto, že před něčím uniká, nebo uniká za něčím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 23:39

@Swami Harashimi říká, že ano, stojí, že jsme rodina, ale prčoč to nefunguje neví, řešit nechce. Na psychologa se ho zeptám, možná by to mohlo pomoci, kdybychom mezi sebou měli nějakého prostředníka.
Určitě mu chybí sex, nepokrytě přiznávám, že jak mezi sebou nemáme nějakou důvěru, tak mi ani nepřichází na mysl a spíš je mi to nepříjemné. Teď sám i říkal, že spolu nemluvíme, že večer dělá každý svoje a dřív jsme si povídali, nebo že spíš já pořád něco povídala a on poslouchal.
Takovýhle útěky jsou spojený právě s nějakou „krizovkou“ doma, třeba když si chci o něčem promluvit, chci něco řešit, někam se pohnout…před tím radši uteče, aby nic řešit nemusel. Aleněkdy i bez jakýkoliv příčiny. úplně mám pocit, že kdykoliv mu začnu malinko věřit a mám pocit, že už to bude lepší, tak to úplně vycítí a zmizí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 23:43

Podváděl tě, žádné společně zájmy, přitažlivost žádná…na či se vlastně ptáš? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
16.7.16 23:55

@Pavluška24 Existuje něco, čeho si na něm vážíš? Na tom by se možná dalo stavět.

A jak reaguješ, když přijde ten druhý den večer domů? Asi jsem cynik, ale pokud se tak chová stabilně, tak prakticky víš, co bude (odjíždí na kole = vrátí se zítra večer) a nemusíš se bát. Chlast by mi vadil, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí