Manžel chce být sám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1138
27.1.07 16:01

Já si myslím, že tady nejde tak o sobectví, jako o celkovou nevyzrálost. Protože čekat dva roky, že někdo něco vycítí, to je totální kravina. A že ho nebaví povinnosti? Koho baví? Jenže spolu jste v dobrém i zlém. zá:,–(ní chyba je v komunikaci. Hlavně z jeho strany. Pokud nemá nějakou přítelkyni, která by mu foukala bebí, jak je doma utlačovaný, tak každopádně manželskou poradnu vidím jako nejlepší řešení pro vás oba. Je to šance, jak začít o všem mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
27.1.07 18:06

Evis - je mi líto, co se u vás děje, ono tohle nikdy nemůže být příjemné a hlavně, když jsou tu děti…ach jo..ale co mi připadne..tvůj manžel už 2 roky trpí a je nespokojený…a máte ročního syna? to jsi (jste) asi tak hrozní nebyli ne? asi tolik nespokojený nebyl…nevím mám pocit, že kvůli tomu, že má pocit, že se stará, zařizuje a má pocit, že mu všechno nařizuješ či co..se od rodiny tak rychle neutíká..ono jasně jemu to připadne děsivý, ale spíš bych řekla, že si bouchne do stolu a ty se tak seznámíš čím se užírá..a můžete komunikovat…ovšem takhle radikálně..to je divný, jestli v tom není něco víc..možná někdo navíc..doufám, že se pletu, moc bych vám to přála. hodně štěstí. ať se to u vás brzo urovná ke spokojenosti všech.

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
27.1.07 19:38

no já bych ho nechala jít, buď sám shnije ve špíně nebo zjistí, že je jaksi lepší dělat půlku toho „živobytí“ než ho dělat lautr celý a vrátí se sám… :twisted:
Nemá milenku nebo milence?
Prostě mi to nepřijde normální, i když na druhou stranu nemůžu souhlasit stím, že my ženy jsme od přírody stvořeny k péči o rodinu, zařizování, kupování, praní, vaření, foukání na bolístky, roztahování nohou a tváření se jako supr milenky, ačkoliv máme všeho za den plný kecky :twisted: Čas od času mám chuť se sbalit a pořídit si garsonku, kde budu dva dny jen jíst a spát dle libosti…
Ale asi láska k dítěti by mi to nedovolila, a co on? Nebude mu dítě chybět?
Přeju pevné nervy
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
27.1.07 22:35

Já bych se připojila k Lesině se stejnou otázkou, mám totiž ze svého okolí hned 3 zkušenosti, kdy chtěl být chlap sám a stála za tím právě jiná žena. Všichni 3 se odstěhovali, že si potřebují ujasnit to a tamto a pak z nich po chvíli vypadlo, že mají někoho jiného…ale to tě nechci nějak strašit nebo rozrušovat, určitě to nebude tvůj případ.

Chlapi jsou totiž většinou dost líní k radikálním řešením pokud o nic nejde, k tomu je většinou dohání silný impulz či zkrat.

Moc ti přeju, aby se to vyřešilo a vztah jste zachránili, rozhodně si to za ta léta a lásku zasloužíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.2.07 21:34

Manžel chce být sám

Díky za všechny příspěvky. Zatím musím říct, že na radikální řešení nemám, ale někde za krkem cítím, že sám také být nechce, že je někde někdo, kdo mu opravdu říká, jaký je chudák, jakou má doma hroznou ženskou a co všechno kromě práce ještě musí dělat. Začal teď být dost nepřístupný a hodně si dopisuje po sms (netuším s kým) a také na chatu a skype. Nevím, jestli je to jen „na dálku“ nebo už na blízko.
Nejsem typ, který by prohledával mobily, ale chtěla jsem si půjčit jeho mobil, protože svůj jsem měla vybitý a nabíječku jsem zapomněla na návštěvě a zjistila jsem, že má mobil zakódovaný bezpečnostním kódem. Ptala jsem se ho, jestli někoho má, ale tvrdí, že ne. Nevím, nějak mu nemůžu věřit, i když bych chtěla.
Jen mě deptá stav, kdy já jsem na mateřské (při 1. dítěti jsem se vracela po 13. měsících do práce a teď jsem to udělat nechtěla) a cítím se taková bezprizorní - nemám komu svěřit děti, jsou nemocné a babičku ani dědu nemáme - jsem zahnaná do kouta, protože musím čekat, co mi „dá“, protože teď nemám skoro žádný příjem. Nejhorší na tom je, že když jsem pracovala, tak jsem téměř vždy vydělávala víc než on, ale všechno jsem dávala na bydlení, které teď ale máme společné.
Ach jo, je mi blbě, hlavně kvůli dětem, myslela jsem, že tyhle radikální kroky se dělají, když děti nejsou a ne jsou-li takhle malé. Navíc dcera začala chodit do školy a má různé problémy s učením a Adam je pořád nemocný, takže i proto je těžké je teď nechat s někým cizím a jít vydělávat.
Odborníka jsem vyhledala, ale hlavně potřebuju slyšet od manžela, jak to vidí on, což se mi stále nedaří z něj vypáčit - a to se opravdu snažím být úplně v klidu.

Evis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
5.2.07 23:05

Ahoj Evis,

obávám se, že to od něj neuslyšíš ještě hodně dlouho - tvůj manžel bude asi podobný typ, o kterém jsem četla včera „u sousedů“. Dotyčný pendloval mezi těhotnou manželkou a milenkou a nějak nevěděl, jak se rozhodnout (ostatně chlapi prý strašně neradi „pálí mosty“ - dělají definitivní krok). Bohužel bych taky tipla (podle těch SMS, chatu a tak), že je za tím nějaká „dáma“. Já mám ze svého okolí zkušenost, že rozbitý hrnec se už obvykle nespraví (a když, tak se stejně po čase zase rozbije). Sama jsem strašně hrdá a kdyby mi manžel ublížil, sbalila bych mu kufry, ale tohle v tvém případě asi není řešení. Jsi v docela blbé situaci - malé děti, bez dědečka, bez babičky, kteří by ti mohli nějak pomoct.

Přeju ti zatím pevné nervy, sama bych se asi zatím věnovala hlavně dětem a snažila se příliš nezatěžovat nervy tím, co nemůžu změnit. Třeba se manžel „vyblbne“ a zklidní.

Dej za čas vědět.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.2.07 21:10

ahojky Evis, tak jak to u vas dopadlo? mela jsem to same, ale mela jsem jedno dite, nechal to dojit az k rozvodu, az kdyz jsem se rozvedli chce zpet, tak to fakt nechapu, ale myslim, ze zenska v tom byla, akorad ho asi potom nechtela nebo co, ikdyz nikdy to nepriznal, ale delal to same to co ten tvuj pa a ozvi se

• Citovat
  • Upravit
532
6.2.07 21:21

Ahoj Evis nečetla jsem všechny odpovědi spíš jsem je jenom tak zběžně prolétla,ale podle toho co píšeš bych to tipovala na přítelkyni nebo milenku. V každém případě si myslím, že je v tom jiná ženská.
Netuším co ti napsat nebo poradit jak to řešit, je to těžká situace a hlavně pro tebe. Bude to chtít hrozně moc síly ať uděláš jakékoli rozhodnutí.
Nejhorší je nejistota, takže zkoušej se manžela ptát co se děje a proč ta změna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.2.07 18:20

Ahoj Evis:
máš to docela těžké a tvoji situaci ti nezavidím. Moje drahá polovička je užasná a od začátku našeho vztahu máme podmínku že musíme spolu hodně mluvit naše předchozí vztahy právě na tom stroskotali.. A tak hodně mluvíme na procházkach v posteli… řeknem si věci jako kdyby ten druhý byl pro nás nejlepší kamarád. Ja vím že ne vždy to jde a taky někdy mám strach aby to neskončilo. Čekáme spolu miminko a tak někdy se ve mě bouří hormony a přemyšlím nad ruznýma blbostma. Jedině co bych nechtěla je rozvod kdybychom jsme neměli děti tak mi to až tak nevadí ale tu už de spíše o ně. Snažila bych se ho přinutit různým spusobem mluvit a hlavně říct kde je chyba. Myslím si že když se takhle rozpadá vztah není chyba jenom na jedné straně. Proto neodsuzuji ani tvého manžela…
Doufám že v blízke době se ten tvůj manžel vymačkne a řekne co chce… a ty si podle toho budeš moci zařídit svůj život. Přeji ti hodně štěstí které budeš asi potřebovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.2.07 16:49

Manžel chce být sám

Ahojte,
zatím to nedopadlo, jezdí po služebních cestách…
Nevím, zatím se stále nevyjádřil, bude-li o tom mluvit.
Pravda je, že také vím, že chyba není jen na jedné straně, ale přesto si myslím, že tohle není řešení, že o všem se má mluvit a zkusit dosáhnout nějaké dohody či kompromisu.
Mám zase nemocné děti, tak se starám hlavně o ně.
Všem vám děkuji za názory i podporu.

Evis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
17.2.07 17:43

Evis - držím palce, at to dopadne dobře - a to dobře myslím dobře pro tebe a děti. Ne pro něj…bohužel, podle mého má stoprocentně nějakou bokovku. Nespokojení smaci neodcházejí z domu jen tak… na to nemají morál. Morál mají ve chvíli, kdy jim za krk dýchá našeptávačka a oni MAJI kam jit..
CO ale poradit v takové chvíli je těžké..
Já sáma jsem svobodná mamina - malé je měsíc a její otec od nás ke své Expřítelkyni odešel..když sem byla v sedmém měsící těhotná. Dva měsíce jsem slýchaval - že potřebuje být sám… dva měsíce jsem ho přesvědčovala a nutila MLUVIT… skončilo to takovou scénou, že jsem byla ještě ráda, že odešel. A sám nebyl ani jednu noc. Tím tě nechci strašit. Spíš bych JEMU nastavila hranice dřív, než zajde za ty tvoje. Ale to musíš vědět - co chceš. Žít s ním - ale v přetvářce. Nutit ho řešit - a riskovat, že vás opusti. Nebo mu jasně říct, takto ne.
Jediné, co ti mohu poradit je tohle: nikdy nedělej nic, co by ublížilo tobě. Za to žádnej mužskej nestojí. A my ženy dokážeme často víc než dva chlapi dohromady.-) No nic, budí se mi tady do mé měsíční štěstí -) Drž se Evis.
Lusie a Kiki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
17.2.07 19:43

Evis a Lusie
obě to asi nemáte v životě lehké přeji vám hodně štěstí a síli do života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.3.07 17:56

Tak se to u nás vyvrbilo tak, že se manžel opravdu stěhuje pryč. Našel si pronájem a bude nás jezdit navštěvovat.
Milenku nebo milence nepřiznal, mám dojem, že teď nikoho nemá,ale to se může rychle změnit.
Jsem do st na dně, nikdy jsem si nemyslela, že tohle budu řešit.
Leč život je takový.

Evis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
29.3.07 19:03

Evis tak to mi je líto… Přeju ti hodně síly aby jsi měla na řešení tvého problému. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.3.07 20:07

Evis, četla jsem tvůj příběh a názory holek . Držím ti moc palečky, ať to s dětma zvládnete. On se třeba vyblbne a vrátí se… :wink: Jinak je to ale srab, si myslím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí