Manžel chce být sám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
23.2.13 13:51
@Evinda61 píše:
Děkuji. Napíšu jak to dopadlo a jestli procitl. Je to už 4 měsíce.
Tak nevím, nevím. A já jsem také už jinde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
23.2.13 13:57

Tak já to mám stejné, máme holčičku rok a půl, prý mě nemá rád, nemůže se na mě dívat a má na mě averzi atd. po porodu malé nastal zvrat a je jak jinej člověk, zlej, nepříjemnej atd.
byla jsem v šoku a bylo mi strašně od léta se to táhne, předtím jsem taky nic nepozorovala, sem si říkala, běžný hádky, malé dítě, to chce čas, hodně párů má krizi…ale takhle to beru já, on ne, on jinak…bohužel
já vyčkávám co se z toho časem vyvine, stejně nemám kam jít, ani nemám peníze..tak co mi zbývá… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
23.2.13 14:00

Evis
ti chlapy jsou fakt všichni padlý na hlavu, nebo co? co vlastně chtějí??
svobodu…asi jo. sobci. :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.2.13 14:03
@madrianova píše:
Tak já to mám stejné, máme holčičku rok a půl, prý mě nemá rád, nemůže se na mě dívat a má na mě averzi atd. po porodu malé nastal zvrat a je jak jinej člověk, zlej, nepříjemnej atd.
byla jsem v šoku a bylo mi strašně od léta se to táhne, předtím jsem taky nic nepozorovala, sem si říkala, běžný hádky, malé dítě, to chce čas, hodně párů má krizi…ale takhle to beru já, on ne, on jinak…bohužel
já vyčkávám co se z toho časem vyvine, stejně nemám kam jít, ani nemám peníze..tak co mi zbývá… :cert:

to je příšerné, to není možné co se děje ve vztazích. je mi tě líto, máš to o to horší, že se musíš postarat o dítě a nemáš možnost ani odejít.
u mne to bylo naopak - krásný vztah a ze dne na den konec - zamiloval se a nevidí, neslyší, touží po životě s ní. bydlí na ubytovně a ona zatím doma s partnerem, říká mu že budou spolu, ale zatím to nějak nejde. do tří měsíců jsme byli rozvedeni, já se složila, nyní se už hrabu nahoru a myslím si, že i kdyby se probral ze zamilování a chtěl zoět, už to nepůjde.
jako když mu ruplo v kouli - prý pro druhou mízu typické. po 17 letech manželství, je mu 45.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.2.13 14:05
@madrianova píše:
Evis
ti chlapy jsou fakt všichni padlý na hlavu, nebo co? co vlastně chtějí??
svobodu…asi jo. sobci. :cert: :cert: :cert: :cert:

koukej pouze na sebe!!! buď hezká a nad věcí - já vím jak je to těžké když se topíš na dně. ale nedej mu najevo že seš zničená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.2.13 14:33
@madrianova píše:
já vyčkávám co se z toho časem vyvine, stejně nemám kam jít, ani nemám peníze..tak co mi zbývá… :cert:

Nebyl u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.2.13 14:53

Holky má někdo z vás zkušenost svou, nebo z okolí s chlapem kterého popadla druhá míza a odešel po letech od rodiny? Jak to dopadlo? Vrátil se, nebo založil rodinu novou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí