Manžel chce mimčo, já už nemám sílu

Anonymní
3.5.12 22:12

Manžel chce mimčo já už nemám sílu

Ahoj holky,potřebuju se někde vypsat a předem se omlouvám za anonym… Je mi 39 let a loni jsem se vdala za o pět let mladšího partnera. Chtěli jsme mimčo,ale normálně to bohužel nešlo tak jsme se rozhodli pro umělé…IVF. To napoprvé vyšlo…bohužel skončilo zamlklým těhotenstvím v 7 týdnu…pak následoval KET, který nevyšel…nechytilo se ani jedno embryjko. Já mám syna 13 let,ale manžel ještě děti nemá. Chtěla jsem si teď na chvíli oddechnout,ale on mi připomíná kolik je mi let a že to mimčo chce „teď hned“… Hrozně mě tím odrazuje…vím,že po něm touží a s každým dalším neúspěchem je to pro mě jen a jen větší stres. Hrozně moc se mi odcizil a pomalu už spolu ani nespíme… Nemáte někdo radu jak tuto situaci řešit…???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
3.5.12 22:20

Milá anonymní,
je mi líto, co vás potkalo :hug:
Já být na tvém místě, dám tělu i duši opravdu oddych… Celkově se uklidníš, nabereš sílu, a pak to může jít i přirozeně. Miminko prostě někdy „teď hned“ nejde… A že je ti 39, no a co, jsou i starší maminky ;)
A nebo si zažádejte o adopci, pokud by manžel tedy chtěl.
Pokud tě má opravdu rád, tak tě do ničeho nutit už nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
3.5.12 22:33

:think: já tě chápu, mě bude 39, a nedovedu si představit být znova těhotná, a to nejsem žádná knedla, jsem celkem mrštná :lol: ale prostě už mi není 20 a začínám to cítit.
Zase chápu i tvého muže, žádné děti nemá.Já bych odjela na dovolenou, utřídit si myšlenky co a jak, a pokud by pořád vítězilo to že dítě opravdu nechceš, tak bych to manželovi řekla i za cenu toho, že ho ztratím.Ale nenechala bych se do takto závažné věci natlačit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.12 22:44

Já měla ze začátku hroznou radost,když to vyšlo…ale bohužel jen chvíli…:( on by nikdy nedopustil adopci chce svoje dítě a hotovo… S otcem mého syna se nenávidí a mám pocit, že to občas odnáší i malý…:( já fakt nevím co má dělat.....:(( vím,že když to mimčo mít nebudeme tak si najde někoho jiného a rozvedeme se…

• Citovat
  • Upravit
9166
3.5.12 22:44

Myslím, že tímhle stylem a tempem se ho nedočkáte, partner se ti znechutí, smysl sexuálního života se bude ubírat jen na zplození, psychika půjde do pr…a možná skončíte na pokraji krachu manželství. Stará nejsi, stále ještě na další dítě prostě stará nejsi, ale manžel to zřejmě bere po svém…a tím to vlastně může razdva pokazit. Určitě jste si o všem promlouvali, ale oddech je na místě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.5.12 22:45
@Anonymní píše:
Já měla ze začátku hroznou radost,když to vyšlo…ale bohužel jen chvíli…:( on by nikdy nedopustil adopci chce svoje dítě a hotovo… S otcem mého syna se nenávidí a mám pocit, že to občas odnáší i malý…:( já fakt nevím co má dělat.....:(( vím,že když to mimčo mít nebudeme tak si najde někoho jiného a rozvedeme se…

No, tak s tímhle jeho přístupem je to jednoznačně špatně.....není co dodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.5.12 22:57
@Anonymní píše:
Já měla ze začátku hroznou radost,když to vyšlo…ale bohužel jen chvíli…:( on by nikdy nedopustil adopci chce svoje dítě a hotovo… S otcem mého syna se nenávidí a mám pocit, že to občas odnáší i malý…:( já fakt nevím co má dělat.....:(( vím,že když to mimčo mít nebudeme tak si najde někoho jiného a rozvedeme se…

Takový manžel ale stojí za prd, promiň, že to píši tak upřímně :?
Jako pochopím, že nechce adopci, ale takto na tebe tlačit, případně tě opustit :nevim:
Zkus si s ním promluvit, dejte si tedy pauzu (od umělých pokusů) alespoň 3měsíce, zajeďte na dovču a třeba po vzájemném uvolnění mimi přijde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.12 23:05

Máme zamražená embryjka a prosila jsem ho,že chci na dovču,že půjdu až příští měsíc…ne…nechce…řekl mi,že tím pádem o to mimčo nestojím…:((

• Citovat
  • Upravit
5436
3.5.12 23:08
@Anonymní píše:
Máme zamražená embryjka a prosila jsem ho,že chci na dovču,že půjdu až příští měsíc…ne…nechce…řekl mi,že tím pádem o to mimčo nestojím…:((

Fuj :(
Myslím, že si dovolenou zasloužíš!
Zkus ho přesvědčit, že vyčerpané tělo embryjka nepřijme a že pokud budeš odpočatá a plná síly, máte větší šanci :palec:
Kdy jsi měla ten KET? A jak dlouho byl po ZT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
3.5.12 23:12

tak bych mu zkusila vysvětlit, že je to dost o psychice a že když si odpočinete na dovče, tak je pak ta šance větší…pokud ani na tohleto nebude slyšet, tak nevím :nevim: Jestli je tím dítětem posedlý natolik, že nemůže měsíc počkat a dát ti trochu času, tak buď do toho půjdeš kvůli němu rovnou a vyjde to, nebo to s vámi asi půjde do kopru:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.12 23:17

ZT jsem měla v lednu a KET minulý měsíc…teď jsem domluvená na další KET v neděli…jen mám strach,že když to zase nevyjde…bude to čím dál horší a horší… On má spoustu práce…podniká a jsem prakticky na vše sama…:((

• Citovat
  • Upravit
3429
3.5.12 23:21
@Anonymní píše:

To mi přijde trošku jako citové vydírání, prostě se tě snaží dotlačit někam, kam zatím nechceš. Na jednu stranu ho chápu, chce svoje vlastní dítě, ale budeš to ty, kdo to dítě bude čekat, porodí a bude se starat od rána do večera. Zkrátka tvůj život to ovlivní daleko víc než jeho, to si asi neuvědomuje. Nevím, přijde mi to od něj dost sobecké, nehledí na tvoje pocity a důvody, proč chceš počkat. Podle mě je to dost závažné rozhodnutí a měli byste chtít oba, já bych se asi do takové velké věci nutit nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.12 23:24

Já mám chuť někam utéct i když vím,že to není řešení…Fakt si nevím rady.

• Citovat
  • Upravit
5436
3.5.12 23:24
@Anonymní píše:
ZT jsem měla v lednu a KET minulý měsíc…teď jsem domluvená na další KET v neděli…jen mám strach,že když to zase nevyjde…bude to čím dál horší a horší… On má spoustu práce…podniká a jsem prakticky na vše sama…:((

To je všechno dost brzy po sobě :?
Já měla ZT 2×, takže vím, jaké to je…
Bohužel v IVF a KETech se nevyznám, ale myslím si, že by se asi neměli podstupovat po měsíci :think:
Zkus manžela ještě tedy přesvědčit o odkladu.
Opravdu si musíš více odpočinout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.5.12 23:27
@Anonymní píše:
Já mám chuť někam utéct i když vím,že to není řešení…Fakt si nevím rady.

Neutíkej, mluv s ním :hug:
Ví on vůbec, co všechno tato IVF a KETy obnášejí? Jak je žena rozhozená i psychicky? Měl by tu teď být pro tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí