Manžel dostal ode mě facku

Anonymní
9.9.13 11:47

Manžel dostal ode mě facku

Stydím se…proto anonymně! Včera jsme se s manželem nepohodli… Máme pártýdenní holčičku a strašně včera řvala-bylo vidět, že ji něco bolí…ale podle toho jak slintá a strká si vše do pusinky si myslím, že se klubou zuby. Řvala asi 20min v kuse a manžel na mě začal řvát "co jí je? " a takhle na mě zařval několikrát a já ji chovala v náručí, už nervozní, litala jsem ke staršímu dítku koukat jak se koupe. Pak si manžel chtěl vzít malou, tak si ji vzal a ta mu začala ještě více řvát, tak nevěděl co jí je, položil ji do postýlky a začal ji přebalovat úplně nasraně, tak jsem mu řekla, že ji přebalím, tak jsem vzala plíny, ale začaly jsme se doslova prát o plínu, řval na mě že jsem neschopná, no a já nevím co mě to popadlo a prostě jsem mu vzteky jednu vrazila. A on chytl tu látkovou plínu a mrskl mi jí přes obličej. Pak odešel za starší do koupelky. A já vzteky práskla dveřmi a on za mnou přiletěl, chytl mě pevně za ruku a vzteky se mnou přes zuby mluvil a řekl mi že mě příště zmlátí-že se neudrží. Holky, jak mám řešit tuto situaci? Nezvedá mi telefon, nic.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7965
9.9.13 11:50

Tak kdyby mi řekl že jsem neschopna tak bych mu ji taky lízla :nevim: sama jsi z te situace rozhozena a on ti rekne ještě tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Proboha, dospěte. Kolik vám je? 15? je mi z vás blivno, dospělí lidi nemaj potřebu se handrkovat o sračkách, ještě před dětma :think: Já bych vás do pozadí nakopala oba, ať se proberete. Je mi z vás blivno. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6018

Já bych to asi nechala vstřebat. To je vše kvůli miminku, nic zásadního v tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.13 11:53
@martina.se píše:
Proboha, dospěte. Kolik vám je? 15? je mi z vás blivno, dospělí lidi nemaj potřebu se handrkovat o sračkách, ještě před dětma :think: Já bych vás do pozadí nakopala oba, ať se proberete. Je mi z vás blivno. :poblion:

Z čeho je ti blivno? 8o Z toho, že člověk něco udělá a pak je mu vlastně líto že to udělal? Vždyť je to lidské, ne??

• Citovat
  • Upravit
72725
9.9.13 11:54
@Anonymní píše:
Z čeho je ti blivno? 8o Z toho, že člověk něco udělá a pak je mu vlastně líto že to udělal? Vždyť je to lidské, ne??

lidské se fackovat a vyhrožovat si rozbitím huby? sorry, asi mám jiné hodnoty, ale ano, přesně z toho je mi blivno. Takhle s chovají možná puboši, né dospělí lidé :think: Pro mě toto lidské není a udělá to jen hovado. Hawk. Pokud to někomu přijde normální, je mi ho líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

Na jednu stranu se Ti nedivim, ze jsi vylitla, taky bych mela co delat, ale neuderila bych… vrazila jsem chlapovi jednou a to, kdyz se dost nevybirave obul do mych rodicu, kteri pro nej delali prvni posledni.

V partnerove situaci se ale taky nedivim, byl dobrej, ze ti v tom vzteku neubalil zpatky a odesel! Pak ale ty vyhruzky asi byly taky zbytecny.

Takze az by byl klid, sedla bych si, omluvila se ale cekala i nejakou zpetnou reakci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135

Tak na mě by můj muž zařval jednou, že jsem neschopná a těch facek by dostal i víc. :mrgreen: Ale já jsem celkem rapl :mrgreen: Jinak bych počkala s čím příjde…a nechala ho tak, on si možná uvědomí, že přestřelil a pak bych se i za tu facku omluvila.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
@martina.se píše:
Proboha, dospěte. Kolik vám je? 15? je mi z vás blivno, dospělí lidi nemaj potřebu se handrkovat o sračkách, ještě před dětma :think: Já bych vás do pozadí nakopala oba, ať se proberete. Je mi z vás blivno. :poblion:

proč tak drsne…a jeste ty smajliky…
Trosku ji chápu, mozna jsou mladi… Ja takovýhle stavy mívala se svým ex…jedina rada je dospět opravdu…!!! S nynějším manželem se mi tohle nestává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.9.13 11:55
@lllucie píše:
proč tak drsne…a jeste ty smajliky…
Trosku ji chápu, mozna jsou mladi… Ja takovýhle stavy mívala se svým ex…jedina rada je dospět opravdu…!!! S nynějším manželem se mi tohle nestává…

protože mi nejpřijde normální, když se lidi takhle chovají, ještě před děckama. Ale je to jen můj názor, měj klidně jiný, nikomu ho neberu, neber Ty ten můj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.9.13 11:55
@Antares píše:
Tak na mě by můj muž zařval jednou, že jsem neschopná a těch facek by dostal i víc. :mrgreen: Ale já jsem celkem rapl :mrgreen: Jinak bych počkala s čím příjde…a nechala ho tak, on si možná uvědomí, že přestřelil a pak bych se i za tu facku omluvila.. :cert:

Prestrelili oba… stane se, dulezite je, jak se k tomu pak postavi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
9.9.13 11:56

Já bych čekala až se ozve on. Takto vlastně přiznáváš vinu a omlouváš se, záleží jak to cítíš. Myslím, že jste toho oba měli dost. Ale pokud by mně manžel řekl, že mně příště zmlátí - navíc matku jeho dvou dětí- tak bych to s ním rázně probrala, až vychladnou hlavy. prostě bych mu dala šanci, aby to vzal zpět a pokud by to i tak myslel vážně, dostal by ode mně výstrahu ať se o to nikdy nepokusí, jinak budu mít dost velký problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.9.13 11:57

Oba by jste si měli promluvit, v klidu a OBA! si slibte, že na sebenebudete řvát. Hlavně ne před dětma. je to hrozně ovlivňuje. Jo, jste oba přetažení a nervozní. Bude líp, jen to zvládněte bez řevů a mlácení se. To co ti řekl, z toho nedělej vědu, měla jsi ho nechat, ať ji přebalí, musíš se kontrolovat, zkus si přes den odpočinout, když děti spí. Relaxuj a nevylívej si zlost na něm, je toho na něj určitě taky hodně. Nemůžeš mlátit partnera, pak se nediv, že je hnusnej. Ale říkej si- BUDE LÍP :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
9.9.13 11:57
@Antares píše:
Tak na mě by můj muž zařval jednou, že jsem neschopná a těch facek by dostal i víc. :mrgreen: Ale já jsem celkem rapl :mrgreen: Jinak bych počkala s čím příjde…a nechala ho tak, on si možná uvědomí, že přestřelil a pak bych se i za tu facku omluvila.. :cert:

Tak já si nemyslím, že přestřelil manžel, ale zakladatelka. Prostě neudržela nervy na uzdě, stalo se… V klid bych si sedla s manželem, omluvila se mu, vysvětlila.
Určo se ale snažte nehádat takto před dětmi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.9.13 11:58

Neustály jste situaci
Kdyby jsi mu nevrazila tu facku a necpala se mu tam, tak by to takto nedopadlo
Sama jsi ho vyprovokovala
Já se ho nechci nijak zastávat, ale vrážet chlapovi facku je blbost, kdyby ti ji vrátil zpět byla by to jen reakce
Když vidíš, že je naštvaný tak ho neprovokuj ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria