Čekám děťátko s milenkou

3
8.9.13 20:37

čekám děťátko s milenkou

Ahoj všichni, chtěl-potřeboval bych poradit…
Mam milenecký vztah z ženou. která se minulí měsíc vdala a už dva týdny vím, že je těhotna a na 90% je to moje.je v 9.týdnu..ja jsem svobodnej a sám, s bejvalkou jsem to ukončil a z milence se stal partner..byla doba, kdy ho chtela opustit..pak on onemocněl a přešlo ji to, povidali o majetku a svatbě.2× ji odložila, začalo se to mezi náma prohlubovat, až jsme se dostaly k touze po miminku, pokoušely jsme se o něj a vypadalo to, že budeme spolu, koupil jsem byt a čekal jak to bude. jenže ouha, čas utikal a začala se připravovat jejich svatba :( řikala že je to jen formalita;ta příprava je spojila a vzali se. zjistilo se to těhotenství..vše se pokazilo a ona ho chce vychovávat s manželem :( my se stále vídáme, se sexem nemáme žadný problem a ja doufam, že se to v ní změní :) strašně to miminko chci a ona to ví, hodně si o tom povídáme, teda ja na ní stále naléhám. chodim s ní na vyšetreni, hrozně me to zajímá. čtu články na netu o těhotenství, týden po týdnu a tak dál.
Prostě strašně toužím po tom bejt tatínek :)ma někdo podobnou zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
8.9.13 20:41
@milenec píše:
Ahoj všichni, chtěl-potřeboval bych poradit…
Mam milenecký vztah z ženou. která se minulí měsíc vdala a už dva týdny vím, že je těhotna a na 90% je to moje.je v 9.týdnu..ja jsem svobodnej a sám, s bejvalkou jsem to ukončil a z milence se stal partner..byla doba, kdy ho chtela opustit..pak on onemocněl a přešlo ji to, povidali o majetku a svatbě.2× ji odložila, začalo se to mezi náma prohlubovat, až jsme se dostaly k touze po miminku, pokoušely jsme se o něj a vypadalo to, že budeme spolu, koupil jsem byt a čekal jak to bude. jenže ouha, čas utikal a začala se připravovat jejich svatba :( řikala že je to jen formalita;ta příprava je spojila a vzali se. zjistilo se to těhotenství..vše se pokazilo a ona ho chce vychovávat s manželem :( my se stále vídáme, se sexem nemáme žadný problem a ja doufam, že se to v ní změní :) strašně to miminko chci a ona to ví, hodně si o tom povídáme, teda ja na ní stále naléhám. chodim s ní na vyšetreni, hrozně me to zajímá. čtu články na netu o těhotenství, týden po týdnu a tak dál.
Prostě strašně toužím po tom bejt tatínek :)ma někdo podobnou zkušenost???

Kolik je ti let?
Opravdu ti za to stojí taková žena která dokáže podvádět a lhát?
Co n ato říká ten druhej že bude vychovávat kukačku? Nebo to neví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.9.13 20:41

Zítra vstáváš do školy tak šupej do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.9.13 20:42
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
8.9.13 20:43
@wildcherry píše:
8o 8o 8o

Ty se tedy umíš divit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.9.13 20:44

Hele, švihej si připravit učení, vyčůrat a spát, ráno vstáváš :mavam:

• Citovat
  • Upravit
24379
8.9.13 20:45

No napras to jejimz a budes ji mit doma :lol:.On se na ni vysere a ona bude potrebovat aspon toho druheho-tebe :lol:.Nezlob se na me.Zena kterou ty chces by doma zadny jiny chlap nechtel :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.9.13 20:47
@wildcherry píše:
No napras to jejimz a budes ji mit doma :lol:.On se na ni vysere a ona bude potrebovat aspon toho druheho-tebe :lol:.Nezlob se na me.Zena kterou ty chces by doma zadny jiny chlap nechtel :mrgreen:.

mě napadlo to vše také od naprášení až po to že takovou by žádnej nechtěl, ale ted si nejsem jistá.
Trochu sem ztratila iluze že chlap chce hezkou, milou, věrnou a oddanou ženu. tak mi to říkali když sem byla malá a ted vidim že spíš letí koštata :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@boball píše:
Ty se tedy umíš divit :mrgreen:

Ty vole divis se mi :lol:??Jsem nevedela jestli se smat, nebo brecet nad cizi hlouposti :think:.No, smeji se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

On je pátek? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.9.13 20:48

Hochu milý asi to slízneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564

8o 8o ovšem tohle je velmi zajímavé :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Kamča.dalmatinka píše:
mě napadlo to vše také od naprášení až po to že takovou by žádnej nechtěl, ale ted si nejsem jistá.
Trochu sem ztratila iluze že chlap chce hezkou, milou, věrnou a oddanou ženu. tak mi to říkali když sem byla malá a ted vidim že spíš letí koštata :nevim:

no ja tomu porad verim :mrgreen:.A ten ktery CHCE, tak toho nechce zadna jina :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.09.13 v 20:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.9.13 20:49
@Kelsey píše:
Hochu milý asi to slízneš :kytka:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
8.9.13 20:49
@wildcherry píše:
Ty vole divis se mi :lol:??Jsem nevedela jestli se smat, nebo brecet nad cizi hlouposti :think:.No, smeji se :mrgreen:

Já myslím, že si tady zase jen někdo plácá játra :) I když dějou se občas věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí