Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nechceš se toho trošku ujmout a zacit na tom pracovat?? Za prve spolu mate o tom mluvit, za druhe je spousta pomucet, obleceni, filmu, jidel atd co to pomahaji opeprit. Pokud mate fajn vztah tak prece stoji za to tohle vsechno vyzkouset…
![]()
Dice píše:
A nechceš se toho trošku ujmout a zacit na tom pracovat?? Za prve spolu mate o tom mluvit, za druhe je spousta pomucet, obleceni, filmu, jidel atd co to pomahaji opeprit. Pokud mate fajn vztah tak prece stoji za to tohle vsechno vyzkouset…![]()
![]()
Zakladatelko, v podobném vztahu žiji taky.
Prostě mě jednoho dne partner přestal fyzicky přitahovat a od té doby to jde s naším vztahem z kopce.
Dice, záleží, v jaké fázi se konkrétně člověk nachází.
Já osobně si myslím, že nějaké pomůcky nepomůžou (leda že by se zakladatelka rozhodla je používat sama).
Pokud se definitivně vytratí přitažlivost a touha, tak se leda k sexu nutit ![]()
Ale to už píšu hodně o své situaci..
Ano, toto jsem ve vztahu zazila. Nastesti muj partner neni take zadny hlupak a uhodil na me!
Zjistili jsme, ze se to odviji od malickosti. Vadilo mi, ze se malo holi a kouri pred spanim - ono nekurakovi ten pach vsechno zkazi, ze.
Sexshop se stal obchodem cislo jedna, kam se hrabe Albert nebo Tesko a muzu rict, ze je vse o 100% lepsi a nejen sex, odrazilo se to na celkovem chovani nas obou! Jsou veci, ktere OK nejsou, ale pokud se na nich nepracuje, samy se nespravi.
Hele a co to zkusit pojmout uplně jinak? Píšeš, že sex s ním nebyl nikdy nic moc - takže asi není moc dobrý milenec - co ho teda zkusit naučit, jak ti správně udělat dobře - a pokud tě nepřitahuje vzhledově, tak zavři oči nebo si je nech převázat šátkem
Nemusí to být přece chlap, u kterého zvlhneš sotva ho uvidíš, ale může to být chlap, který ví co máš ráda a je ochoten ti to udělat ![]()
Anonymní píše:
snažím se, chtěla jsem, aby trochu zhubnul, proč? jemu to nevadí. Aby nechodil doma v trenkách, tak nosí tepláky a flanelovou košili, taky děs, má je už asi dvacet let,hlavně, že je to pohodlný, to je jeho , jídlo? to je kapitola sama pro sebe, hltá tak rychle, že je mi úplně nepříjemný s ním sedět u stolu, když ho napomenu, urazí se. takže už spolu skoro nejíme, na večeři jsme byli naposled před 1,5rokem.
Nepises o mem chlapovi?
Sice neni pri tele, ale s oblecenim a jidlem by si sedli ![]()
Pri jeho jidle musim taky zavrit oci, nejlepsi rohlik je ten, ktery se narve do pusy cely a proc parek kousat, kdyz jde do pusy ztocit, ze!
Ale toto mi do zivota pripada jako banalita!!! ![]()
doporučuju o tom mluvit. Co je skryté, manifestuje se v jiné formě (nemoc, napětí ve vztahu apod.). Vše se dá vyřešit, jen najít tu vhodnou cestu…
Zažila jsem to v předchozím vztahu - přesně jak píšeš. Chtěla jsem aby trochu zhubnul. A to co mě nejvíc odpuzovalo byla zhoršující se hygiena.
Jako nemáš chuť provádět orální sex s neumytým partnerem…
Vztah samozřejmě skončil (a to i díky těmto věcem).
Dice píše:
A nechceš se toho trošku ujmout a zacit na tom pracovat?? Za prve spolu mate o tom mluvit, za druhe je spousta pomucet, obleceni, filmu, jidel atd co to pomahaji opeprit. Pokud mate fajn vztah tak prece stoji za to tohle vsechno vyzkouset…![]()
![]()
Ja si naopak myslim, ze tohle je dobra rada pro par, ktery spolu spi kazdy den a chce to nejak ozivit.
Ale kdyz nefunguje to vzajemny cosi, tak si myslim je to o nicem. Clovek si proste neporučí. Da se vytvorit nejaky zvyk (zni to hrozne, ja vim), aby byl doma klid, ale nic vic se z toho asi nevyzdime.
muj manžel taky šíleně hltá
katastrofa ![]()
než začnu jíst tak už odchází protože má pojídle ,taky mně to vytáčí ![]()
to jídlo mně pobavilo to mám taky já se ho snažím dohnat a jak vidím že těžce prohrávám to zabalím a jím si po svým nebot bych měla infkart to takto sníst a pak tam jít prostě sama no viz třeba u tchýně kdy tedy už si hrají s dětima nebot já to zároven s ním nestačím sníst. To sedí to je asi všude stejný zhubnout to mám doma to stejný prý je to vidět že jsem ztloustnul?A prý že mám mu radit co má jíst a musí mít v jídelníčku čokoládu
A oblečení to mám doma to stejný vždyt je to nový k čemu to dávat pryč
Všude je asi to stejné.
A poradit snažit se pokud je jinak fakt já myslím,. že se to vytrácí tím, že lidi spolu nezdílí sex a tak dále ![]()
Taky se mně zdá že v těhu s mým režimem pomalu se nepohnout z postele, jsme se pořád skoro hádaly a byl protivný ted už je to zase normální ![]()
Tak asi něco na tom bude nevím.
Já nevím jak to popsat, ale zpětně jsem zjistila, že má dočasná frigidita byla psychická a odrážela se od celkového vztahu a mého postoje k manželovi. Jakmile jsem si to uvědomila, ale hlavně udělala pořádek sama v sobě, musím říct, určité problémy ve vztahu trvají, ale sex je teda žůžo!
Anonymní píše:Anonymní píše:tak to bys mi mohla víc rozepsat a poradit
Já nevím jak to popsat, ale zpětně jsem zjistila, že má dočasná frigidita byla psychická a odrážela se od celkového vztahu a mého postoje k manželovi. Jakmile jsem si to uvědomila, ale hlavně udělala pořádek sama v sobě, musím říct, určité problémy ve vztahu trvají, ale sex je teda žůžo!
zakladatelka
Dvě anonymky … holka jestli my se odněkad neznáme pod „pravými“ přezdívkami!
M.E.