Vztah před porodem

Anonymní
2.11.11 09:04

Vztah před porodem

ahoj maminy a tehulky,

chtela jsem se zeptat jaky byl vas vztah s muzem pred porodem?

na me pada nejaka depka z toho jak to vsechno zvladneme, porad nad necim premyslim a porad se necim trapim, byva mi dost casto spatne a uz proste celkove ,,nemuzu,,.

jsem cele dny sama doma a je mi smutno, chlap mi z prace vola nekolikrat denne jak se za mnou tesi ze je mu taky smutno ale kdyz prijde tak se naji, lehne k telce s tim ze toho ma v praci moc, u televize usne a rano zas leti do prace a zase to cele dokola :roll:

ja chapu ze toho je na nej moc v ty praci ale stve me ze me ani neobejme a briska uz si taky nevsima,..

skoro kazdy dopoledne probrecim s pocitem ze se to nezlepsi ani po porodu a kolikrat jsem i premyslela nad rozchodem protoze tohle me neskutecne ubiji :-?

kdyz jsem mu rikala o tom co citim tak se akorat nastval ze resim blbosti a ze je to mezi nama uplne v poradku a jeste pri tom koukal na fotbal :roll:

nevite nekdo co s tim aby se ,,probral,, a pochopil ze ja mam treba taky nejaky starosti? ze me taky neco trapi a ze to fakt neni jen o tom ze se cele dny spokojene valim doma?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
2.11.11 09:14

Já myslím, že po porodu tě miminko tolik zaměstná, že nebudeš mít čas tohle řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101729
2.11.11 09:16

Já bych řekla, že to budou hormony ;-) přijde mi, že se tvůj muž chová naprosto normálně, dokonce bych řekla, že je dokonce na chlapa hodně pozorný, že ti pravidelně volá.
Zkusila bych ho vytáhnout na nějakou aktivitu, nevím procházka, cokoliv… nebo se k němu přitulit sama. Oni jsou prostě jiní a vidí pouze „praktické“ problémy, co se ti honí hlavou ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.11.11 09:18

Někde jsem četla, že chlapi mají potřebu po příchodu z práce relaxovat - v pravěku zírali do ohně, teď do skleněnýho cecku.
Nicméně pokad u toho usne a tím večer končí, tak bych asi taky byla naštvaná (na druhé straně, je doma, netrajdá ti po hospodách, mě se muž v druhém těhotenství zbláznil a viděla jsem ho večer tak dvakrát týdně, jinak byl v trapu a ještě si ty dva večery stěžoval, že se nudí :evil: ).
Možná bych ho nechala třeba půl hodinky, hodinku zrelaxovat, ale tak, aby neusnul a když by začal vypadat koženě, tak bych přinesla sklenici džusu, salátek, zkrátka něco, co by ho osvěžilo a probralo. Pak už záleží na něm, zda přijme vstřícnost místo výčitek a trochu změní přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
2.11.11 09:25

můj muž po návratu z práce taky pravidelně usne … ale to dělá léta, s blížícím porodem to nesouvisí. Jinak mám pocity velmi podobné, nejvíc mě štve, že si ty poslední volné dny nedokážu užít, protože mě všechno bolí, každá práce mi trvá. Jak já milovala čtení - a teď u toho nevydržím, protože každá poloha mě po pár minutách začne vadit. Ale tak snad už brzy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
2.11.11 09:27

No, po porodu se to nezlepsi… jen nebudes mit cas nad tim premyslet…na druhou stranu se mi tvuj manzel podle tveho popisu jeste jevi jako dost pozorny…podivej se na to z druhe strany, on cely den pracuje, domu prijde utahany, ty jsi doma a nemas cely dne nic moc na praci… ja doporucuju se necim zamestnat… myslis, ze bys na tom byla lepe, kdybys byla na vsechno sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.11 09:28
j.a.n.i1 píše:
Já bych řekla, že to budou hormony ;-) přijde mi, že se tvůj muž chová naprosto normálně, dokonce bych řekla, že je dokonce na chlapa hodně pozorný, že ti pravidelně volá.
Zkusila bych ho vytáhnout na nějakou aktivitu, nevím procházka, cokoliv… nebo se k němu přitulit sama. Oni jsou prostě jiní a vidí pouze „praktické“ problémy, co se ti honí hlavou ne.

tak vola opravdu kdykoliv to jde, jak nam je a co delame, ale me strasne chybi ten spolecny cas jinde nez u telky (ani milovat se nechce) :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.11 09:32
Gladys píše:
Někde jsem četla, že chlapi mají potřebu po příchodu z práce relaxovat - v pravěku zírali do ohně, teď do skleněnýho cecku.
Nicméně pokad u toho usne a tím večer končí, tak bych asi taky byla naštvaná (na druhé straně, je doma, netrajdá ti po hospodách, mě se muž v druhém těhotenství zbláznil a viděla jsem ho večer tak dvakrát týdně, jinak byl v trapu a ještě si ty dva večery stěžoval, že se nudí :evil: ).
Možná bych ho nechala třeba půl hodinky, hodinku zrelaxovat, ale tak, aby neusnul a když by začal vypadat koženě, tak bych přinesla sklenici džusu, salátek, zkrátka něco, co by ho osvěžilo a probralo. Pak už záleží na něm, zda přijme vstřícnost místo výčitek a trochu změní přístup.

no kdyby jeste utikal pryc tak to bych se asi zblaznila :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9022
2.11.11 09:33

tak vyražte někam ven - my byli včera na přednášce o Novém Zélandu, o víkendu v kině a bylo to prima :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.11 09:33
cell píše:
můj muž po návratu z práce taky pravidelně usne … ale to dělá léta, s blížícím porodem to nesouvisí. Jinak mám pocity velmi podobné, nejvíc mě štve, že si ty poslední volné dny nedokážu užít, protože mě všechno bolí, každá práce mi trvá. Jak já milovala čtení - a teď u toho nevydržím, protože každá poloha mě po pár minutách začne vadit. Ale tak snad už brzy …

joo, clovek si to predstavuje jak bude krasne spokojene v klidu s drahou polovickou ,,vyckavat,, a ono prd :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.11 09:38
cell píše:
tak vyražte někam ven - my byli včera na přednášce o Novém Zélandu, o víkendu v kině a bylo to prima :potlesk:

jee tak to je super ze jeste nekam vyrazite,.. ja jsem rada ze se vyvencim se psem nebo ze zajdu nakoupit, uz nejak ani neni sila nekam chodit :zed:

• Citovat
  • Upravit
101729
2.11.11 09:38
Anonymní píše:
j.a.n.i1 píše:
Zkusila bych ho vytáhnout na nějakou aktivitu, nevím procházka, cokoliv… nebo se k němu přitulit sama. Oni jsou prostě jiní a vidí pouze „praktické“ problémy, co se ti honí hlavou ne.
tak vola opravdu kdykoliv to jde, jak nam je a co delame, ale me strasne chybi ten spolecny cas jinde nez u telky (ani milovat se nechce) :oops:

Já tě chápu, ale pokud tak fungoval, nebo hodně podobně i dřív, tak se teď nezmění, jen protože jsi doma. Jen to prostě víc vnímáš, máš více času… s příchodem miminka se zaměstnáš :-) ale nezapomeň péči o miminko zaměstnat alespoň trochu i muže ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.11 09:41
j.a.n.i1 píše:
Anonymní píše:
j.a.n.i1 píše:
tak vola opravdu kdykoliv to jde, jak nam je a co delame, ale me strasne chybi ten spolecny cas jinde nez u telky (ani milovat se nechce) :oops:
Já tě chápu, ale pokud tak fungoval, nebo hodně podobně i dřív, tak se teď nezmění, jen protože jsi doma. Jen to prostě víc vnímáš, máš více času… s příchodem miminka se zaměstnáš :-) ale nezapomeň péči o miminko zaměstnat alespoň trochu i muže ;-)

no prave ze vubec, driv jsme porad nekde byli a porad se neco delo, porad jsme byli spolu a bylo to strasne fajn,.. a na prcka se silene tesi,.. uz ted porad rika jak se tesi az bude prebalovat a hrat si s nim,.. tak nevim co se to najednou deje :roll:

• Citovat
  • Upravit
9022
2.11.11 09:45

moc se s tím trápíš - teď je takové spací období, navíc změna času. Hlavně nepřemýšlej o rozchodu, podle mě je Tvůj úplně normální :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.11.11 09:48

Tvůj muž se chová naprosto standartně, možná spíš nadstandartně, když ti několikrát denně volá a ptá se. Spíš ty jseš přecitlivělá. A že si nevšímá bříška? Co bys po něm chtěla? Aby ho hladil, mluvil k němu? To tak leda ve filmech, to je jak z červené knihovny, skutečnost je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí