Opět krize

191
31.10.11 14:17

opět krize

Ahojte holky,každý den koukám jak se tu objevují nové diskuze typu,manžel podvídí a lže,manželky či přítelkyně chtějí odejít a vy jim radíte. Tak i já vás prosím o nezaujatý názor,protože já už vážně nevím. S přítelem jsme spolu skoro 6 let už,je mezi námi trošku větší věkový rozdíl,ale to myslím nehraje roli,máme skoro dvou a půl letého chlapečka.A ted k jádru věci,prakticky od porodu začal přítel chlastat(před porodem často hulil)zezačátku se sice snažil pomáhat,ale pak přestal jevit zájem jak o mě tak o syna,abych mu nekřivdila tak párkrát s ním obětavě chodil po bytě aby ho uspal a dokonce i 3dny hlídal malého když já skončila v nemocnici(i přes to hlídání se občas napil :cert: :cert: ) v lednu už sem řekla dost,byla sem uplně na dně,přítel mě sice nebije,ale když je opilej tak je hrubej a sprostej,vyčítá a velmi sprostě mi nadává,sice přes sms,ptž nepije doma ale vždy někde venku a sám,ale přesto to zabolí. Zbalila jsem sobě i malému věci odstěhovala se zpět k rodině.Nejdřív mu to nedocházelo a pokračoval,pak přišel i o práci. 4asem kolem léta mu to konečně došlo a začal se starat,jezdil za námi k rodičům skoro každý víkend,s malým si často hrál a zajímal se bylo to fakt krásny a tak jsme se v září přestěhovali zpět k němu. Občas se sice napil,ale říkala sem si je to ok,zvládá ostatní věci a neožírá se jak prase,lidově řečeno,tak sem to nechala být,pak už mi to začalo vadit tak se mu to řekla a ejhle,je to skoro čtři týdny a on nepil. před pár dny jsem ale zjistila,že sice nepil ale opět hulí,utrácí za zbytečnosti(to je ok,mě by to nevadilo,jen at si koupí co chce kdyby mě nedělal scénu,že si chci koupit bity a kalhoty,jenom to!) v sobotu se opět ožral jak doga,byl sprostej a opět mi nádaval,v neděli sme měli jet ke známým a nejeli jsme nikam,protože nebyl schopnej řídit. od té doby se spolu nebavíme,a já ted něják nevím co dál? ještě ke všemu mi řekl,že se mnou nebude spát,protože sex jako takový ho otravuje a nebaví(nejen se mnou prý nemá chut na žádnou) a to už spolu přeš měsíc nespíme! Už jsem vážně zoufalá a nevím co dělat,tak vás prosím o názor a díky všem co dočetli až sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
31.10.11 14:33

je to alkoholik, buď hned odejdi a nebo ho přinuť se jít léčit, pokud se nepůjde léčit tak nikdy lepší nebude
pokud tě miluje tak léčbu podstoupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
31.10.11 14:35

Dokolečka dokola…bude to stále…rada není, musí začít on sám se sebou něco dělat. Je to jen na něm, a na tvé podpoře, ale on ji musí umět přijmout. Nevím, máš ho ráda, to je evidentní, ale naopak tě tímhle chováním ubíjí, a níčí, a určitě i malý to nenese nejlépe, pokud si vylívá hubu i před ním. Postav se na vlastní nohy, neh ho zase podusit, ale nevracela bych se k němu, pokud by byl víc jak 4 měsíce čistej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
31.10.11 14:35

Vykašli se na něj, je to závislost a on si to neodepře. Budeš se jen trápit. Vrať se k vašim a pokud bude chtít za vámi jezdit ať jezdí, ale k němu bych se jen tak nevracela. To by musel hodně dlouho sekat latinu a snažit se aby mě znovu přesvědčil :nevim:
Cizím se to radí dobře, já to doma taky nemám košér, ale jsem schopna nadhledu a odstupu tak říkám co si myslím. Opatruj(te) se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
31.10.11 14:36

Dokolečka dokola…bude to stále…rada není, musí začít on sám se sebou něco dělat. Je to jen na něm, a na tvé podpoře, ale on ji musí umět přijmout. Nevím, máš ho ráda, to je evidentní, ale naopak tě tímhle chováním ubíjí, a níčí, a určitě i malý to nenese nejlépe, pokud si vylívá hubu i před ním. Postav se na vlastní nohy, neh ho zase podusit, ale nevracela bych se k němu, pokud by nebyl víc jak 4 měsíce čistej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
31.10.11 14:38

On se nikdy nezmění, šanci měl a promarnil ji- proč dávat další!!???

Máš na víc, jdi od něj a uvidíš že si najdeš někoho kdo si Tě bude vážit a bude tě mít rád!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
31.10.11 14:38

No teda, já bych to řešila asi takhle dal mu na výběr, půjdeš se léčit, a pokud by to nezabralo tak bych to se od něj odstěhovala, protože ti asi nic jiného nezbyde, pokud bude pít tak to bude stále stejné. Je možné, že má i nějaký psychický problém donutila bych ho jít alespoň k psychologovi a šla sním, prostě bych to začla řešit, když by mi na něm tedy ještě záleželo. Bohužel on sám si pomoc nemůže potřebuje, aby ho nikdo nastartoval. Moje rada promluv si sním jestli to chce řešit, nebo jestli mu to tak vyhovuje, pokud to nechce řešit, odešla bych, pokud ano pomohla mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
31.10.11 14:56

Ahoj,
pokud opravdu pije a ještě je agresivní, i když jen slovně, tak nevím nevím, kam to povede. Ale dítě bych v takovém prostředí vychovávat nechtěla, aby vidělo denně nešťastnou maminku a zpitého otce. A to nemluvím o tom, kolik peněz za to dá. A pochopila jsem správně, že hulí trávu?
Asi bych mu dala na výběr, buď toho nechá a vyhledá odbornou pomoc nebo definitivně končíte. Mě osobně je chlastání dost protivné a s někým takovým bych nebyla ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
31.10.11 15:00

Holky moc děkuji za rady,souhlasím,že máte pravdu,ale asi sami víte,že je to těžké jen tak odejít. ON je sice hrubý a agresivní ale jen po telefonu,jak říkám on pije někde venku a sám a píše sms. Dom chodí ve většině případů až v noci,takže malý ho nevidí,ale ráno na něj nemá čas nebo náladu. On není asi sám cokoli řěšit,má takovou divnou uzavřenou povahu a radši vše řeší chlastem. Laajo,ano trávu. A moc děkuji za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
31.10.11 15:07

tohle bych nesnesla a odešla bych, nebo bych ho poslala léčit. rada není ale bude to pořád dokola a dokola, chvilku bude klid a pak to zase začne atd. Navíc jako já manžela nedržím doma na řetězu, ale nesnesla bych aby chodil do noci se bavit a ještě k tomu pil a hulil :-? to by letěl dveřma nebo bych odešla hned sama, jendou si mu šanci dala, ale vidíš, že to k ničemu nevedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
31.10.11 15:08

To je strasne smutny tohle cist, takovej tata :cert: , co z nej ten malej jako ma ? Vykasli se na to, to nema smysl, nejakej depresivni typek - hulic s uzavrenou povahu, to si neumim vubec predstavit, ze bych s nekym takovym neco mela mit spolecnyho (promin :oops: ).
Pises „pritel“, takze odpadaji starosti s rozvodem.
Neboli poslala bych ho do haje. Muzes zit lepsi zivot, preju Ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
31.10.11 15:15

Souhlas s holkama. Prostě na výběr - buďto léčení, nebo konec, ať si vybere. Bude to na něm a nebudeš si Ty moct nic vyčítat. Ale je to alkáč a ten se sám nezmění, pomoc potřebuje a pokud Ty chceš, tak i Tvou podporu, ale čekat, co bude dál jen tak s rukama v klíně.Bojuj za to, jestli ho miluješ, pomoz mu, jestli za to stojí. Má z toho pocit, že on chce z toho všeho ven, ale nejde mu to :nevim: Ale neznám přesnou situaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
31.10.11 15:17

Léčba nebo konec! Klidně bych si nahrála, jak mi nadává a pak mu to za střízliva pěkně pustila s tím, že si promluvíte, nebo dala přečíst sms.

Takhle tě akorát ničí!!

• Citovat
  • Upravit
196
31.10.11 15:21

Já dříve v mládí taky žila sedm let s člověkem, který měl věčně deprese a špatnou náladu, i když vlastně nebyl důvod…Vše řešil hulením a pitím, časem už hulil několikrát denně a nemohl bez toho být. Trápila jsem se, ale pořád čekala, že se změní. Měli jsme stejné koníčky, názory, měla jsem ho ráda…bylo to těžké.Po sedmi letech už mi došla trpělivost, uvědomila jsem si, že už jsem dost stará na to, abych žila s takovým člověkem a kazila si život. Rozchod byl hodně těžký, přítel to nezvládal, vyhrožoval, že se zabije atd…Teď žiju tři roky se skvělým chlapem, je silná osobnost, optimista, nepije, skvělý otec naší dcerky. Neskutečný rozdíl. Opravdu lituji těch sedm ztracených let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
31.10.11 15:23

každej se občas napije, chlapi tím spíš, chodí do hospody relaxovat…ale pokud to přehání a navíc je agresivní, tak to bych s ním taky vyběhla, kolik šancí mu chceš dávat?…

„jednoduše“ bych mu řekla, chlapče, když neumíš pít s mírou, tak nebudeš pít vůbec, tobě to možná přijde normální, ale já v tomhle žít a vychovávat dítě nechci a nebudu…a v tuhle chvíli bych doma zůstala přesně do minuty, kdy dorazí nalitej znova a beze slova se sbalila.
Chlast je svinstvo a dokáže s lidma dělat divy :roll:
ze zkušenosti z okolí je už snad i lepší, když si jednou za čas vypálí brko, než když ti dvakrát do týdne přijde na mol :zed: a ještě má tu „drzost“ bejt hustej…

nutit ho do léčení nemá mnoho smyslu, pokud sám nechce, tak je to házení perel sviním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí