Opět krize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
31.10.11 15:21

Já dříve v mládí taky žila sedm let s člověkem, který měl věčně deprese a špatnou náladu, i když vlastně nebyl důvod…Vše řešil hulením a pitím, časem už hulil několikrát denně a nemohl bez toho být. Trápila jsem se, ale pořád čekala, že se změní. Měli jsme stejné koníčky, názory, měla jsem ho ráda…bylo to těžké.Po sedmi letech už mi došla trpělivost, uvědomila jsem si, že už jsem dost stará na to, abych žila s takovým člověkem a kazila si život. Rozchod byl hodně těžký, přítel to nezvládal, vyhrožoval, že se zabije atd…Teď žiju tři roky se skvělým chlapem, je silná osobnost, optimista, nepije, skvělý otec naší dcerky. Neskutečný rozdíl. Opravdu lituji těch sedm ztracených let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
31.10.11 15:23

každej se občas napije, chlapi tím spíš, chodí do hospody relaxovat…ale pokud to přehání a navíc je agresivní, tak to bych s ním taky vyběhla, kolik šancí mu chceš dávat?…

„jednoduše“ bych mu řekla, chlapče, když neumíš pít s mírou, tak nebudeš pít vůbec, tobě to možná přijde normální, ale já v tomhle žít a vychovávat dítě nechci a nebudu…a v tuhle chvíli bych doma zůstala přesně do minuty, kdy dorazí nalitej znova a beze slova se sbalila.
Chlast je svinstvo a dokáže s lidma dělat divy :roll:
ze zkušenosti z okolí je už snad i lepší, když si jednou za čas vypálí brko, než když ti dvakrát do týdne přijde na mol :zed: a ještě má tu „drzost“ bejt hustej…

nutit ho do léčení nemá mnoho smyslu, pokud sám nechce, tak je to házení perel sviním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.10.11 15:29

Názor někoho nestranného… :think: Když chlap chlastá, tak je to konec. Utrácí, nestará se, není na něj spoleh, je hrubý, brzy přibude bití… Nevracela bych se za žádnou cenu. I kdyby se šel léčit, vždy do toho může spadnout znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.10.11 16:18

No ono je chlastat a chlastat. Podle toho, jak to popisuješ se mi zdá, že ten tvůj už to přehání. Jestli je vyloženě alkoholik, to si netroufám tvrdit, ale pokud to jeho pití obtěžuje okolí = tebe, tak by se měl jít léčit, evidentně to sám nezvládá. Taky souhlasím s tím, že tenhle chlap by neměl pít vůbec, prostě ani ťuk. A to má štěstí, že je závislý na alkoholu, to se dá vypustit úplně. Třeba taková závislost na PC nebo na jídle je horší, páč tam to jaksi nejde úplně vynechat, jen omezit.
Tudíž já bych se vrátila, ale jen pod podmínkou, že začne docházet za nějakým odborníkem a fakt se bude léčit.
A s tím sexem - ten chlast z něj dělá impotenta :nevim: až přestane, tak se chuť snad vrátí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
31.10.11 16:33

souhlasim s tim, co tady bylo nekolikrat napsano. lecba nebo konec, jinak tim budes trpet akorat tak Ty a maly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
31.10.11 16:39

Jestli ho milujes zkus mu dat jeste sanci, znam spoustu lidi co se uspesne lecily, ale samozrejme taky dost co to dopadlo blbe.
Tou sanci jsem mela na mysli ustavni lecbu. Jak to popisujes tak se jedna nejspis o periodickeho alkoholika. Zalezi na nem jak se k takovemu navrhu postavi, pokud do toho pujde evidentne mu na vas zalezi, pokud se bude vymlovat nema to cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
31.10.11 16:46

On se nepůjde léčit,a silně pochybuju i o tom psychologovi,pro něj sou to jen blbý keci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
31.10.11 16:52
edikkladno píše:
On se nepůjde léčit,a silně pochybuju i o tom psychologovi,pro něj sou to jen blbý keci …

Hmm tak to je blby, radim mu rict navrh na lecbu a odejit s tim ze dokud to nebude mit za sebou se nevratis. Jinak bude cim dal horsi, bohuzel. Nejdriv musi chtit on neco zmenit, ty sama s tim moc nenadelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
31.10.11 16:56

Já vím,jen prostě nevím jestli mám znovu sílu na to odejít… a až mu to dojde zase za půl roku co pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
31.10.11 17:11

Ja chapu ze je to tezke, ale musis tu silu v sobe najit, kvuli diteti je to dulezite. A pokud mu to dojde az za pul roku tak to uz zalezi na tobe jestli mu das jeste sanci. Ono kdyz se clovek vrati z lecebny ma obvykle na svet uplne jiny pohled i na vztahy, pokud by jsi se k nemu jiz vratit nechtela jiste by ti nevycital to ze se sel lecit. Toho obvykle lide nelituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
31.10.11 17:31

Pavli,děkuji za podporu :hug: říct mu to můžu,ale vím skoro jistě,že léčit se nepůjde,podle něj je totiž chyba ve mě a ne v něm víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.10.11 17:34
edikkladno píše:
Pavli,děkuji za podporu :hug: říct mu to můžu,ale vím skoro jistě,že léčit se nepůjde,podle něj je totiž chyba ve mě a ne v něm víš

Ježiš a jak ty můžeš za to, že on chodí chlastat? 8-o To ho jako nabádáš, aby do tý hospody šel? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
31.10.11 17:38
edikkladno píše:
Pavli,děkuji za podporu :hug: říct mu to můžu,ale vím skoro jistě,že léčit se nepůjde,podle něj je totiž chyba ve mě a ne v něm víš

Ja myslim ze on si to casem uvedomi, akorat ze uz muze byt pozde, mozna by pomohlo kdyby mu domluvil i nekdo jiny, pokud si mylne mysli ze je chyba v tobe tak asi tve argumenty nebere vazne. Co treba jeho matka, otec, nejaky kamarad na ktereho da. Mozna by pomohloo kdyby videl i jiny priklad rodiny treba u znamych, ze proste to jde i jinak a vase souziti neni normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
31.10.11 17:47

jeho matka stojí při něm,ona mu chce pomoct s alkoholem,to ano,ale myslí si,že já to mám trpět,tak jako ona trpí poslední dva roky vedle svého muže co pije,proto sem pro ni já ta špatná…uvidím jak to bude chtít řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
31.10.11 18:04
edikkladno píše:
jeho matka stojí při něm,ona mu chce pomoct s alkoholem,to ano,ale myslí si,že já to mám trpět,tak jako ona trpí poslední dva roky vedle svého muže co pije,proto sem pro ni já ta špatná…uvidím jak to bude chtít řešit.

Hmmm, to mi pripomina rodinu, do ktery se privdala moje sestra. Tam jsou taky zeny trpitelky, a ono se to jaksi ceka i od ni. Bohuzel, az na jeden chabej pokus o „vzpouru“ se segra do rodiny trpitelek zaclenila. Si vzdycky rikam - proboha, pekna zenska, inteligentni, VS vzdelana :lol: , a jak podlehne jednomu lajdakovi :nevim: . Ono ji dela dobre, ze on k ni pak „vzhlizi“ :roll: , jak to jako „umi“ vsechno zvladat :poblion: .
A taky resi, ze u nich v rodine bude ONA ta spatna atd :roll: . Jako by na tom seslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí