Stará láska nerezaví

49
30.10.11 17:26

Stará láska nerezaví

Zdravím zkušené ženy a chtěla bych poprosit o pohled z jiné strany, protože, jak jsem stará , tak jsem blbá.Mám 20 let manžela a 20 let v srdci jiného muže. Před těmi lety bylo rozhodování manžel hodný, ne moc atraktivní, chytrý, žádné zážitky, ale ani žádné komplikace. Druhý sebevědomý, atraktivní, společenský, úspěšný, energický, empatický , romantický, moc jsme si rozuměli, ale já jsem se bála, že nebudu stačit jeho tempu, že mě obyčejnou musí začít podvádět, a tak jsem si vzala jistotu. Léta uplynula a já jsem zjistila, že byl takový klid, že kromě dětí se nestalo nic. Vůbec nic.Manžel mě poslouchal na slovo, nic nemáme, nic jsme neviděli, protože on byl spokojený s tím nic a já jsem to časem taky vzdala.S druhým v kontaktu celou dobu, radosti i starosti jsem svěřovala jemu, protože on byl mému srdci blíž vždycky a vždycky mi pomohl.Ted se rozvádím, s druhým vztah jak na houpačce. Milujeme se a hádáme se pořád dokola.nejsem schopná po těch letech řízení doma se přepnout na ženu partnerku, která bere ohled na partnera,jeho názory, je přizpůsobivá atd. Je prostě žena. Já jsem asi chlap a bojujeme s chlapem o pozici.A to je blbě.Z nudy jsem šla na horskou dráhu.Strašně se milujeme, ale taky hádáme.Hezkých chvil je spousta, ale ty hádky.Pořád se prosazuji, nevím, strašně chci dominantního chlapa, ale když ho mám, tak dělám problémy.Neměla jsem víc rozumu ve dvaceti? Ale to zase nebyl život.Nebo to byl ten správný život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
30.10.11 17:48

No co k tomu dodat… Je to tak jak píšeš. V podstatě sis odpověděla.

Proč se chceš s manželem po tolika letech rozvést ? On se chce taky rozvést ?

Málokdo má v životě štěstí na partnera, kde jsou síly vyrovnány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
30.10.11 17:53

jej mam podobnou zkusenost. asi pred 7 lety jsem odmitla meho nynejsiho manzela. milovala jsem ho, obdivovala jeho zivot (hodne cestoval, poznaval svet), ale bala jsem se, ze neunesu jeho osobnost, je takovej „vyraznej“, hodne slyset, vsude ho je plno. bala jsem se te nejistoty a radeji zustala doma na prdeli. zila s jinym, pak se mi narodila dcera…
no a dnes jsme manzele, mame 9m mimco a zijeme v Anglii.
jeho velke osobnosti se uz davno nebojim, na opak vazim si ji. kazdy den neni zality sluncem a laskou, nekdy jsme na sebe nastvani i nekolik dni. ale v nasem zivote hraje hravni roli respekt, porozumneni a vazime si jeden druheho. to je to jejdulezitejsi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.10.11 18:06

Manžel se rozvádět nechce. Já jsem podala žádost. Nemůžu žít s chlapem, ke kterému nemám respekt, nemám ho za co obdivovat, to že mě nebije beru jako standard :wink: ,chlap , který nemá žádné koníčky, plány do budoucna, nežárlí ani trochu, protože mi přece věří,nezastane se nikdy mě ani dětí, protože nemá rád konflikty, takový chlap mi neimponuje.Naivně jsem si myslela, že dospěje.Všechno si nechal líbit, čekala jsem že se probere, ale nic. Všechno by mi odpustil, hlavně abych byla s ním. To není partner.Ublížila jsem mu moc, protože jsem si ho vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
30.10.11 18:30

já jsem udělala úplně to samé ,vzdala jsem se strašně veliké lásky ,kde ale hrozila i itálie a vzala jsem si chlapa mírného,neživého ..poddajného ..bohužel ta láska není taková jak by si zasloužil,ta patří jinému..ale ten už nežije ..a snad je to tak dobře ,aspon mě to nepokouší jako tebe zakladatelko ,asi bych dopadla úplně stejně .. :think: a nevím jestli bych byla úplně štastná ,já jsem ted doma taky chlap v sukních a snad mi to i vyhovuje

• Citovat
  • Upravit
49
30.10.11 18:45

Holky moc děkuju, že jste napsaly. Já vnitřně cítím, že dělám dobře, na druhou stranu po tolika letech si všichni myslí, že jsem se zbláznila, odejít od tak hodného chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.10.11 19:06

LucieT. můžu se zeptat co bylo impulsem, že jsi ty chlapy vyměnila? Že jsi najednou tu odvahu jít do toho měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
30.10.11 19:10

víš u mě třeba hrozí ,že jak jsem v takovýmhle vztahu, že se jednou objeví někdo a mě prostě cvakne a půjdu do toho,já si vůbec nemyslim ,že děláš špatně ,jen je to risk..ale zase se znáte léta ..je to jen o tom se srovnat doma..

• Citovat
  • Upravit
49
30.10.11 19:21

LenkaCar to je právě to, že ze začátku je bezvadné že se nikomu nemusíš zpovídat co děláš, všechno si zařídíš , vyřídíš sama, ale ten chlap si na to zvykne takovým způsobem, že bez něho řešíš i naprosto zásadní věci a on na všechno řekne, já tomuto nerozumím já ti věřím, že to zvládneš sama. Ale to můžu žít sama, protože i ten sex jde časem do kopru, protože takový chlap se stane naprosto nepřitažlivý. Takový sexuální loudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
30.10.11 19:52
samsona píše:
LucieT. můžu se zeptat co bylo impulsem, že jsi ty chlapy vyměnila? Že jsi najednou tu odvahu jít do toho měla?

noo ten muj ex se zacal chovat dost hrube -slusne receno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
30.10.11 20:54
samsona píše:
LenkaCar to je právě to, že ze začátku je bezvadné že se nikomu nemusíš zpovídat co děláš, všechno si zařídíš , vyřídíš sama, ale ten chlap si na to zvykne takovým způsobem, že bez něho řešíš i naprosto zásadní věci a on na všechno řekne, já tomuto nerozumím já ti věřím, že to zvládneš sama. Ale to můžu žít sama, protože i ten sex jde časem do kopru, protože takový chlap se stane naprosto nepřitažlivý. Takový sexuální loudil.

na mě ani neloudí :lol:

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
31.10.11 01:23
samsona píše:
Zdravím zkušené ženy a chtěla bych poprosit o pohled z jiné strany, protože, jak jsem stará , tak jsem blbá.Mám 20 let manžela a 20 let v srdci jiného muže. Před těmi lety bylo rozhodování manžel hodný, ne moc atraktivní, chytrý, žádné zážitky, ale ani žádné komplikace. Druhý sebevědomý, atraktivní, společenský, úspěšný, energický, empatický , romantický, moc jsme si rozuměli, ale já jsem se bála, že nebudu stačit jeho tempu, že mě obyčejnou musí začít podvádět, a tak jsem si vzala jistotu. Léta uplynula a já jsem zjistila, že byl takový klid, že kromě dětí se nestalo nic. Vůbec nic.Manžel mě poslouchal na slovo, nic nemáme, nic jsme neviděli, protože on byl spokojený s tím nic a já jsem to časem taky vzdala.S druhým v kontaktu celou dobu, radosti i starosti jsem svěřovala jemu, protože on byl mému srdci blíž vždycky a vždycky mi pomohl.Ted se rozvádím, s druhým vztah jak na houpačce. Milujeme se a hádáme se pořád dokola.nejsem schopná po těch letech řízení doma se přepnout na ženu partnerku, která bere ohled na partnera,jeho názory, je přizpůsobivá atd. Je prostě žena. Já jsem asi chlap a bojujeme s chlapem o pozici.A to je blbě.Z nudy jsem šla na horskou dráhu.Strašně se milujeme, ale taky hádáme.Hezkých chvil je spousta, ale ty hádky.Pořád se prosazuji, nevím, strašně chci dominantního chlapa, ale když ho mám, tak dělám problémy.Neměla jsem víc rozumu ve dvaceti? Ale to zase nebyl život.Nebo to byl ten správný život?

jako bys mluvila o mě :lol:
tudíž ti rozumím.. já se ale hned od začátku rozhodla v tvém případě pro toho druhého, raději velkou lásku, vzrušení, Itálii… než nudu, než být vedle „mrtvolky“… potřebuju od chlapa energii…
Oba jsme velmi dominantní.. já beran on štír, dle všech příruček naprosto nesjednotitelná znamení.. vím, že bychom ani jeden nebyli šŤastni víc s nikým jiným…
prostě potřebujem oba vědět, že jsme na živu… a hádky když jsou umírněné, když v nich nelítají věci po pokoji, když nepadají hrubosti pak si myslím, že zvýšení hlasu na někoho s kým jste 24/7 je naprosto v pořádku.. ba naopak kdyby to tak nebylo tak si připadám jak blázen, zkutečně jako bych žila s apatikem a ignorantem…

tak se kvůli hádání netrap… za mě, si myslím, že jdeš dobrou cestou, došlo později ale raději rok žít jako tygr než celý život jako ovce :wink:

• Citovat
  • Upravit
49
31.10.11 07:19

emaminko díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
31.10.11 09:38
samsona píše:
emaminko díky :palec:

není zač ;)

• Citovat
  • Upravit
11.11.11 19:11

rada

Dobrý Den, chtěl bych se poradit já mám vztah k jedné spolužačce ale nevím jak jí mám něco takaového vyjádřit, poraďte prosím. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí