Intimní dotaz - poloha zezadu?

Anonymní
30.10.11 11:27

Intimní dotaz-poloha zezadu?

Lze nějak zabránit při milování zezadu, takovému úniku vzduchu z vagíny :?:
Sice jsme s partnerem už dlouho spolu, jemu to nevadí, ale mě to není dvakrát příjemné :oops:
Je na to nějaký fígl?
Omlouvám se za anonym, je to přeci jen dost intimní dotaz :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
30.10.11 11:32

jj to je pak fakt hrozný.. nesmí ho moc vyndavat jakoby celýho ven a zase dávat dovnitř, a nesmíš se tolik proihýbat.. ale i tak se tomu někdy nevyhneme no… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.11 11:32

Ještě upřesním - jedná se o takové to „Prdění“ pochvou.

• Citovat
  • Upravit
1291
30.10.11 11:38

Tak to ses „stastna“, ze se ti to stava jen pri poloze zezadu, me po dvou detech semtam v prakticky jakekoli poloze :mrgreen:
Jestli ti to neni neprijemne fyzicky - myslim jako bolestive - tak to vubec neres a o muzes udelat je posilovat posevni svaly a svaly panevniho dna, to to celkem upravuje…

Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.11 11:41

Taky jsem po 2 dětech, většinou mi to dělá jen zezadu, ale občas, i při poloze na koníčka :roll: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.11 12:30
Taky to tak mám,a s tím asi nic nenaděláš
Anonymní píše:
  • Citovat
  • Upravit
Kolbenova
30.10.11 12:41

Tak to zezadu nedelejte, zabranite tomu tezko.

• Citovat
  • Upravit
1863
30.10.11 14:47

já jsem sice po CS, ale dělalo mi to jako bezdětné…řekla bych, že funguje jedině jak radí Gabča :palec: nebo nedělat vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17930
30.10.11 14:56

Já netuším, někdy se nám to stává a někdy zas vůbec ne :nevim: Přitom stejná poloha.
Nemůže to nějak souviset i s orálem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
30.10.11 17:34
Eliška píše:
Já netuším, někdy se nám to stává a někdy zas vůbec ne :nevim: Přitom stejná poloha.
Nemůže to nějak souviset i s orálem? :think:
:lol: :lol: s orálem to asi nesouvisí :-D
Ale někde jsem slyšela,že je to tím,jak je žena hodně vzrušená,vlhká a má ji více povolenou tím vzrušením,tak se tam ten vzduch dostane snáze.
Mě se to taky stává,ale moc to neřeším,prostě jedem dál,jakoby se nic nestalo.Jen mám občas co dělat abych nevybuchla smíchy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.10.11 17:41

Když budeš posilovat poševní svaly !
I po dvou 4kg dětech můžeš mít vaginu jako osmnáctka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
30.10.11 19:16

holky vběřžte že když nebude při téhle poloze chlap vyndavat skoro ven, nebo i ven penis, a bude si to hlídat a nebudete u toho tolik prohnuté tak se tomu vyhnete.. nebo alespoň to omezéíte.. mám to ozkoušené…tren vzducvh se tam dostane nahnáním penisem dovnitř.. kolikrát se mi i stalo že to pak i bolelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
30.10.11 19:16
:palec:
michaela1808 píše:
já jsem sice po CS, ale dělalo mi to jako bezdětné…řekla bych, že funguje jedině jak radí Gabča :palec: nebo nedělat vůbec
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 19:21

My se tomu vždycky zasmějeme…ale u týhle polohy se mi to nestalo…mě jen výjimečně u klasiky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.12 20:21

Tak holky.. Můžu se přidat.. Jsem ještě bezdětná, mladá (17) a dělá mi to skoro pokaždé. Je mi to hodně nepříjemné, ale partner mě jen uklidňuje slovy „notaaak.. vždyť je to normální“.. Ale stydím se za to, ikdyž jsme spolu už dlouho. Asi to není příjemné žádné, ale budeme se s tím muset smířit. A mě u jakékoliv polohy, stačí se uvolnit, zvětší se „otvor“ a vstupuje vzduch… A nebo když přítel vytahuje a zasunuje. jiným asi jen trochu neslyšitelně unikne vzduch. U mě je to jako bych si celkem kvalitně uprdla.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky