Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj to je pak fakt hrozný.. nesmí ho moc vyndavat jakoby celýho ven a zase dávat dovnitř, a nesmíš se tolik proihýbat.. ale i tak se tomu někdy nevyhneme no… ![]()
Tak to ses „stastna“, ze se ti to stava jen pri poloze zezadu, me po dvou detech semtam v prakticky jakekoli poloze ![]()
Jestli ti to neni neprijemne fyzicky - myslim jako bolestive - tak to vubec neres a o muzes udelat je posilovat posevni svaly a svaly panevniho dna, to to celkem upravuje…
Anonymní píše:
Ještě upřesním - jedná se o takové to „Prdění“ pochvou.
Taky jsem po 2 dětech, většinou mi to dělá jen zezadu, ale občas, i při poloze na koníčka
.
Anonymní píše:
Ještě upřesním - jedná se o takové to „Prdění“ pochvou.
já jsem sice po CS, ale dělalo mi to jako bezdětné…řekla bych, že funguje jedině jak radí Gabča
nebo nedělat vůbec
Já netuším, někdy se nám to stává a někdy zas vůbec ne
Přitom stejná poloha.
Nemůže to nějak souviset i s orálem? ![]()
Eliška píše:
Já netuším, někdy se nám to stává a někdy zas vůbec nePřitom stejná poloha.
Nemůže to nějak souviset i s orálem?
Když budeš posilovat poševní svaly !
I po dvou 4kg dětech můžeš mít vaginu jako osmnáctka ![]()
holky vběřžte že když nebude při téhle poloze chlap vyndavat skoro ven, nebo i ven penis, a bude si to hlídat a nebudete u toho tolik prohnuté tak se tomu vyhnete.. nebo alespoň to omezéíte.. mám to ozkoušené…tren vzducvh se tam dostane nahnáním penisem dovnitř.. kolikrát se mi i stalo že to pak i bolelo..
michaela1808 píše:
já jsem sice po CS, ale dělalo mi to jako bezdětné…řekla bych, že funguje jedině jak radí Gabčanebo nedělat vůbec
My se tomu vždycky zasmějeme…ale u týhle polohy se mi to nestalo…mě jen výjimečně u klasiky.
Tak holky.. Můžu se přidat.. Jsem ještě bezdětná, mladá (17) a dělá mi to skoro pokaždé. Je mi to hodně nepříjemné, ale partner mě jen uklidňuje slovy „notaaak.. vždyť je to normální“.. Ale stydím se za to, ikdyž jsme spolu už dlouho. Asi to není příjemné žádné, ale budeme se s tím muset smířit. A mě u jakékoliv polohy, stačí se uvolnit, zvětší se „otvor“ a vstupuje vzduch… A nebo když přítel vytahuje a zasunuje. jiným asi jen trochu neslyšitelně unikne vzduch. U mě je to jako bych si celkem kvalitně uprdla.. ![]()
Lze nějak zabránit při milování zezadu, takovému úniku vzduchu z vagíny

Sice jsme s partnerem už dlouho spolu, jemu to nevadí, ale mě to není dvakrát příjemné
Je na to nějaký fígl?
Omlouvám se za anonym, je to přeci jen dost intimní dotaz