Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dam radeji anonym,nepotrebuju aby kazdy vedel co mam rada ![]()
ale me rajcuje, ne tak kdyz neco vidim nez kdyz ja spim a pritel se me snazi vzbudit drazdenim ale ja se delam ze spim a on se me tak nejak zmocni
![]()
a pak kdyz pritel vzdycha ![]()
Tak já taky anonymně
přeji jen je to citlivější téma ![]()
Mě vzrušuje, když mě muž chytí za krk, zezadu třeba.. stačí lehce
Na krku jsem prostě citlivá ![]()
Jsem raději submisivní, rajcuje mě kapička násilí. Takže chytit za vlasy, při kouření vzít za vlasy a diktovat tempo, někdy lehká facka (ale jen ehká, posledně to nějak neodhadnul a měla jsem jiskřičky před očima
), na zádech přidržet ruce za hlavou.
Taky když jsem nahoře, tak držení za boky a udávání rytmu.
A pak když těsně před vyvrcholením cítím uvnitř, jak mu ještě víc ztvrdnul a pak to cukání při výstřiku.
M.
janinkaz píše:
Mně nejvíc rajcuje, když děti usnou
Jani dobrý
,taktéž
![]()
Také onanující chlap - bohužel současný přítel je kapku stydlivější a já se mu to stydím navrhnout, aby mě neměl ještě za většího zvrhlíka, než má
![]()
S ex jsme to občas praktikovali (každý jsme si to dělali sám a dívali se na sebe a to jsem se byla schopná udělat třeba 5 krát za sebou)
Tak me rajcuje,treba kdyz dostanu lehce na zadek,nebo taky kdyz sam masturbuje prede mnou,ale muj tvrdi ze to nikdy nedelala a nebude s tim ted zacinat
a jeho hekani taky a kdyz mi kouka pri tom do oci ![]()
tak slabsi nasili me taky bere.. treba kdyz me pritel jakoze znasilnuje… ale opravdu jen lehce ![]()
a kdyz sme ze zezadu a placne me po zadku ![]()
tak teď po měsíčním půstu a tím,že mi řekl,že něco bude až bude malá venku tak mě rajcuje i to,když se přede mnou projde do sprchy nebo ze sprchy nahej
![]()
ale z toho si zakladatelko asi žádnou inspiraci nevezmeš
![]()
janinkaz píše:
Mně nejvíc rajcuje, když děti usnou
mě asi nejvic rajcuje když si to před nim dělám sama a on mlsně kouká ![]()
Ale to už musí bejt hodně rozjetý, protože jsem celkem stydlivá na to, abych jen tak z ničeho nic začala
..a odvážně bez anonymity, přece nejde o nějaký extremní praktiky, děvčata ![]()
Ahoj, otevírám téma spíše pro zpestření, pobavení, odlehčení a porovnání zkušeností…
. Tak mě například rajcuje pohled na vzrušeného chlapa a úplně nejvíc z toho, když se sám osahává a masturbuje
přidejte se, pls 
Takže otázka je : co Vás sexuálně nejvíc rajcuje ? Jsem hrozně zvědavá, možná, že i načerpám nějakou inspiraci
Zakladatelka, třeba K.