Co vás nejvíc rajcuje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.6.18 18:16
@stará žvanilka píše:
Jako matka a zdejší žvanilka to raději napíšu anonymně, protože s tím nechci být úplně spojena :oops: Popíšu to přesně tak, jak to mám stále před očima :-)

Chci se pochlubit svou zkušeností z nedávné doby když byla výluka metra a musela jsem jet nacvaklým pražským autobusem z práce domů a fakt jsem si připadala jako v Číně navíc když jsme tvrdli v nějaké pitomé zácpě :-/ Byla jsem natočená obličejem k okénku na místě kde jsou obvykle kočárky hned u malého okénka. Opravdu to byla nepříjemná mačkanice, ale najednou jsem ucítila jak mě něco začíná tlačit ze zadu na hýždích tak jsem se trochu otočila a ke mně se přihlonil nějaký mladý muž tak do 30 let a celý rudý se mi potichu omlouval, že je mu to trapné ale neovládl se :-D Měl nějaké volnější bavlněné kalhoty, takže to zamaskoval nemohl třeba za páskem nebo tak něco. Bohužel to začalo tlačit opravdu až moc (nechápu čím ho měl napumpovaného :-D) ale pro jeho štěstí byl pohledný - no dobře líbil se mi :-D Chudák se mi pořád omlouval a byl čím dál červenější jenže to tlačilo čím dál více takže jsem zaimprovizovala, stoupla si na moment na špičky, přešlápla a zasunula si jeho „tlačítko“ mezi své nohy aby byl klid. Samozřejmě jsem ale měla kalhoty a on stále také!!! Alespoň už mě to nepíchalo do pravé půlky :-D Od té chvíle ta cesta trvala ještě dalších 25 minut a nemohu říct, že to letmé tření nebylo nepříjemné obzvláště od pohledného muže. Začala jsem být lehce vzrušená i já ale nechtěla jsem být, takže jsem přitiskla nohy k sobě aby se alespoň už nehýbal a nedráždil mě i když to vědomí bylo docela intenzivní. Jenže já blbka nedomyslela, že to může být ještě horší nebo jsem to možná chtěla? Cítit to? No prostě po chvíli kdy jsem mu ho tiskla honama a autobus trochu cuknul, tak se udělal!!! Potlačil to hlasově, ale já ho pravým okem viděla! Bylo to opravdu velice zajímavé, takové nové poprvé :-D :-) Byly to takové smíšené pocity, ale zároveň příjemné. No pro něj asi více ale líbilo se mi to, on už se jen slušně omluvil a poděkoval prý za „úžasný zážitek“ :-D Docela mi to zalichotilo :-) Tohle si budu pamatovat ještě hodně dlouho :-)

Ještě jednou se omlouvám za anonym, ale asi to pochopíte :andel:

Mám obdobný zážitek, i když mnohem nevinnější a z role muže.

Do plné tramvaje přistoupila asi 30-35letá žena s kočárkem - tedy věkově byla o něco málo starší než já. Všiml jsem si jí už z okénka, protože se mi zdálo, že je bez podprsenky (měla šaty a venku byl fakt pařák), ale to není podstatné…:)

Zaparkovala kočárek na své místo a tím se tramvaj stala dost narvanou. První jsme stáli klasicky vedle sebe. Jak přistupovali na dalších zastávkách další lidi museli jsme se přitisknout k sobě trochu blíž. První kontakt s mladou paní, začal když si začala opírat hlavu o mou ruku, kterou jsem se držel za madlo nad sebou. Na další zastávce jsem se už dotyčné dotýkal svým stehnem o zadek - z toho jsem se cítil trochu provinile - přeci jsem jen paní chápal jako maminu od děcka a očekával jsem, že se na mě zle otočí nebo se bude chtít odtáhnout, ale místo toho se mi zdálo, že se snad ještě víc přitiskla a natočila zadeček směrem ke mě. Takto jsme jeli několik minut dál. Nikdo z nás nic neřekl ani se neotočil jen mě se zrychlil tep srdce, protože se mi dotyk zdál už dost intimní. Před poslední zastávkou jsem si řekl, že se osmělím a dotkl jsem se jí u pasu dlaní a začal jí prstem hladit po boku - opět žádná reakce.

No a nakonec jsme všichni vystoupili, rozprchli se a dál jsem jí už neviděl :D Ale zajímalo by mě, jestli to bylo slečně taky příjemné nebo si snad toho ani nevšimla a brala to jen jako tlačenici v tramvaji. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.18 15:05

Mě rajcuje štíhlý a svalnatý muž v košili s rozhalenkou, ještě když má široký ramena, vyrýsovaný prsa, malý zadeček a navíc pohazuje patkou, tak to je cool :P Samozřejmě když k tomu slintá po mně, tak to je úplně hotovo :D :lol: Jako sexuální praktiky-miluju líbání na ouško, do vlasů, orální sex oboustranně a moc se mi to líbí zezadu :* Násilí ani malé rozhodně nee!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.18 15:26
@yogistka píše: :mavam:

Neboj, neumrtvila
:mavam: A mě tohle jak říkáš, strašně rajcuje taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
719
19.8.18 01:41

Miláčka vzrušují moje chlupy :lol:. Dokonce mi ve spánku strká čumák do podpaží :mrgreen:. A mě vzrušuje, když se navzájem se myjeme a utíráme. Takže se spolu párkrát do týdne koupeme, nebo sprchujeme. Nebo za ním prostě vlezu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.18 10:09

Me teda nejvic rajcuje, kdyz pritel cvici a doslova z nej tece pot…ty curky potu vsude mozne po tele, to jsem proste vzdycky hotova. Samozrejme uplne nejlepsi je, kdyz ma hned po cviceni jeste silu na sex, ale teda ne vzdycky se zadari. :nevim: Nekdy tak silene dre, ze uz to ani nedava (a ja uz ani nevydrzim se jen divat :cert: )

• Citovat
  • Upravit
3
30.7.25 11:17

Ja mel kouření do konce vždy na střídačku. Kvůli většímu penisu se mnou holky většinou nechtěli souložit! Ale snažili se mi to vždy vynahradit honěním nebo kouřením. Myslím ze mne milovaly všechny a všechny milovaly i me pero! Ja používal hračky a občas se nám podařilo i zásun, ale kromě jedné při tom všechny trpěly! Většinou to bylo bolestivé i pro mne! Pres to trvali na tom, ze skončíme až se udělám. Nebudu lhát, ale často jsem vyvrcholení předstíral, Ji tekly slzy při každém prirazu. A to jsem v podstatě zasouval jen žalud! Po pár minutách byl sedřený do krve a předkožka popraskaná! Tak jsme se týden dávali dohromady! Měl jsem holku co chtěla jen kouřit a polykat! Často mi ráno vykouřila i dvakrát! S oblibou mě kouřila kdekoliv nas mohl někdo vidět! V kině ve vlaku, v parku na lavičce! Na návštěvách mě s oblibou honila pod stolem! Bylo vzrušující vést konverzaci a předstírat ze se nic neděje! Byla to hra, kde všichni věděli, nebo tušili co se děje pod stolem. Ve všech vztazích jsme si ale pokaždé snažili vyhovět! Nikdy jsem neměl rád lízání, ale každé jsem to rad udělal abych ji potěšil! A ony zas posouvali sve tabu aby mě potěšili! I holka! kterou byvalej při sexu nechutně ponižoval! Byla uzlíček nervu, co se bála mě políbit. Dlouho se bála mi sáhnout na ptáka. Kouření byla pro ni noční můra! A když zjistila, ze miluju polykání! Tak úplně zbledla a musel jsem ji rychle odvést na záchod, kde dlouho dávivé zvracela. Ten byvalej ubožák od ni dostal kopačky a za odměnu ji unesl na nějakou odlehlou chatu, kde si s ní on i jeho kamarádi mohli dělat co chtěli! Říkala mi, ze se bála usnout, aby ji zas někdo opilej nestrkal pero všude, kde byla nějaká díra či záhyb! Byla ve dne v noci obtěžovaná dvěma nebo i šesti stojícími ptáky! Hrdlo měla otekly a zaníceny. Spolykala litry spermatu! Trvalo dva měsíce než mi na něj sáhla a další dva než mě dokázala vyhonit do konce! Přesto čas a láska vyléčili všechny její rány a ja se cítil jak bůh když mi po roce všechno spolkla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6581
30.7.25 11:27
@Pajicek22 píše: Více

Nebylo to spis tak, ze kluci unesli tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí