Co nosí vaši chlapi "nadoma"?

Anonymní
28.10.11 22:56

Co nosi vasi chlapi nadoma?

Takovy trapny dotaz, no :oops:
Chlap jaksi nabral v tehotenstvi (mem, samozrejme :mrgreen: ) kila, plus nikdy nedbal na peci o sebe a mam problem s tim, ze me uz nepritahuje. Rikam si, ze kdyby nenosil nadoma jen trenky nebo teplaky, u kterych si budto vytahne gumu az pod zebra, nebo mu naopak kouka pulka zadku, bylo by to lepsi :lol:
Ale tak nejak jsem premyslela, co by misto tech teplaku mel nosit, aby se mi to libilo a zaroven to bylo i pohodlne na domaci noseni a vubec nevim :nevim: (Ja nosim taky budto teplaky - ale takove hezke upnute sportovni, anebo platene kalhoty) Co nosi vasi chlapi nadoma (krome pouze trenek a vytahanych teplaku)? Idealne s odkazem na to, kde se to da koupit, diky :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9351
28.10.11 22:59

U nás je to podobně :lol: :lol: :roll:
Ale taky nevím, co jinýho by bylo lepší, možná dieta :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
28.10.11 23:02

No tak nevim jestli ti pomuzu pac nosi taky trenky, ale cerny volnejsi, rozhodne ne stary vytahany az pod prsa. Koupila jsem mu Fila, docela ujdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
28.10.11 23:02

čoveče neporadím, partner přijde z práce, sundá pracovní kalhoty a zbytek dne doma probendí v trenkách a triku co měl v práci :mrgreen:
ale nemám pocit, že kdyby se oblékl do nějakého fešného domácího oblečku, tak by pro mě byl přitažlivější, než v těch trenýrkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.10.11 23:04

Nosí tepláky, nebo kraťasy, ale ne vytahané. K tomu pochopitelně triko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
28.10.11 23:04

v létě trenky (v 8.patře paneláku je horko), když je návštěva kraťasy. Jakmile se ochladí, tak má plátěné kalhoty „domáky“ - koupila jsem mu je na www.petrklic.cz - pokaždé mají jiné barvy, jsou pohodlné, za dobrou cenu a i pěkně vypadají (100 krát líp než trenky) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.11 23:05
Zebra píše:
U nás je to podobně :lol: :lol: :roll:
Ale taky nevím, co jinýho by bylo lepší, možná dieta :think: :lol:
dieta a hlavne sport, souhlas! :lol: :lol: pak budu na ty nohy klidne koukat i kdyz polezou jen z trenyrek… ale takhle, hmmm…
  • Citovat
  • Upravit
8043
28.10.11 23:05

Tak můj chlap má pro změnu tendence se nepřevlíkat vůbec, takže je často furt v riflích - já mu za to nadávám, takže se asi převlíká jen kvůli mě nebo co :mrgreen: Na převlíkání má takový sportovní pláťáky - něco takového, ale jednobarevné, tyhle vzorovaný nemá rád…

http://www.rejoiceshop.cz/…ty-814-2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
28.10.11 23:06

jinak základ je mu ty „proprděný“ tepláky na gumu vyházet a koupit normální sportovní a pěkné…
většina chlapů nosí to, co jim „předhodíš“ a nějak nad tím nepřemýšlejí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.10.11 23:08

Můj chlap nosí triko a lepší tepláky nebo kraťasy od Vietnamců (často ty kostkované). Někdy má dny, kdy lítá v trenkách a tričku.

• Citovat
  • Upravit
9909
28.10.11 23:09

Manžel chodí ve starších kalhotech,kapsáče,ale taky to to má sem tam dírku :mrgreen: nebo v něčem podobným.Když si vezme tepláky tak mu řeknu ať se převlíkne,nemůžu si na to zvyknout :nevim:
Ovšem před týdnem si obléknul do práce šusťákový kalhoty a vypadal jak ukrajinec :cert: naštěstí do práce chodí jenom přes dvorek a nikam v nich nejezdí.Totálně antisexuální. :mrgreen:
I když já teda taky někdy perlím v převlecích domácích.Tak mu nemůžu nic vyčítat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
28.10.11 23:09

Přítel si vezme čisté tričko, které nosí na doma a kraťasy… tepláky nosí jen když je extra zima a ty má ve výborném stavu - žádný rozervaný opraný hadry, takže si nemůžu stěžovat :palec:
Teď se mu udělalo menší bříško, ale naštěstí chodí oblečený a tak to není vůbec vidět a jeho samotného to štve, takže začíná cvičit (má ke sportu docela kladný vztah)…

Doma jsem asi černá ovce já :mrgreen: taky nenosím špinavé, nebo obnošené hadry, ale protože nejsem žádná špejle (a já ten vztah ke sportu ztratila :oops: ), tak bych mohla klidně spíš já zapracovat na nějakém lepším šatníčku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
28.10.11 23:10
tyhle kalhoty si chce manža koupit.Musím se po nich podívat.
ppetra píše:
Tak můj chlap má pro změnu tendence se nepřevlíkat vůbec, takže je často furt v riflích - já mu za to nadávám, takže se asi převlíká jen kvůli mě nebo co :mrgreen: Na převlíkání má takový sportovní pláťáky - něco takového, ale jednobarevné, tyhle vzorovaný nemá rád…http://www.rejoiceshop.cz/…ty-814-2.jpg
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
28.10.11 23:16

můj nosí tepláky,rozkrok u kolen ,plandáky vytahaný a triko .. :mrgreen:má značkový nový a myslíš že je nosí?ne,mě to nijak neva at má pohodlí

• Citovat
  • Upravit
11822
28.10.11 23:21

Můj chlap taky nosí tepláky a trika. Některý jsou snad stoletý :mrgreen: Ale postupně, pomaličku mu kupuju nový a vzhledově lepší (jak ty tepláky, tak trika) a těch stoletejch pomalu ubývá :mrgreen: Ale žíly mi to netrhá, já sice taky nosím na doma tepláky, ale nevytahaný kolena a rozkrok u kolen, ale jeho do toho nutit nebudu - důležitý je pohodlí, a vím, co pod těma teplákama a trikem je, takže nemusí chodit furt jak ze žurnálu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí