Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás je to podobně
![]()
Ale taky nevím, co jinýho by bylo lepší, možná dieta
![]()
No tak nevim jestli ti pomuzu pac nosi taky trenky, ale cerny volnejsi, rozhodne ne stary vytahany az pod prsa. Koupila jsem mu Fila, docela ujdou.
čoveče neporadím, partner přijde z práce, sundá pracovní kalhoty a zbytek dne doma probendí v trenkách a triku co měl v práci ![]()
ale nemám pocit, že kdyby se oblékl do nějakého fešného domácího oblečku, tak by pro mě byl přitažlivější, než v těch trenýrkách ![]()
Nosí tepláky, nebo kraťasy, ale ne vytahané. K tomu pochopitelně triko
v létě trenky (v 8.patře paneláku je horko), když je návštěva kraťasy. Jakmile se ochladí, tak má plátěné kalhoty „domáky“ - koupila jsem mu je na www.petrklic.cz - pokaždé mají jiné barvy, jsou pohodlné, za dobrou cenu a i pěkně vypadají (100 krát líp než trenky) ![]()
Zebra píše:dieta a hlavne sport, souhlas!
U nás je to podobně![]()
![]()
Ale taky nevím, co jinýho by bylo lepší, možná dieta![]()
Tak můj chlap má pro změnu tendence se nepřevlíkat vůbec, takže je často furt v riflích - já mu za to nadávám, takže se asi převlíká jen kvůli mě nebo co
Na převlíkání má takový sportovní pláťáky - něco takového, ale jednobarevné, tyhle vzorovaný nemá rád…
jinak základ je mu ty „proprděný“ tepláky na gumu vyházet a koupit normální sportovní a pěkné…
většina chlapů nosí to, co jim „předhodíš“ a nějak nad tím nepřemýšlejí…
Můj chlap nosí triko a lepší tepláky nebo kraťasy od Vietnamců (často ty kostkované). Někdy má dny, kdy lítá v trenkách a tričku.
Manžel chodí ve starších kalhotech,kapsáče,ale taky to to má sem tam dírku
nebo v něčem podobným.Když si vezme tepláky tak mu řeknu ať se převlíkne,nemůžu si na to zvyknout ![]()
Ovšem před týdnem si obléknul do práce šusťákový kalhoty a vypadal jak ukrajinec
naštěstí do práce chodí jenom přes dvorek a nikam v nich nejezdí.Totálně antisexuální. ![]()
I když já teda taky někdy perlím v převlecích domácích.Tak mu nemůžu nic vyčítat ![]()
Přítel si vezme čisté tričko, které nosí na doma a kraťasy… tepláky nosí jen když je extra zima a ty má ve výborném stavu - žádný rozervaný opraný hadry, takže si nemůžu stěžovat ![]()
Teď se mu udělalo menší bříško, ale naštěstí chodí oblečený a tak to není vůbec vidět a jeho samotného to štve, takže začíná cvičit (má ke sportu docela kladný vztah)…
Doma jsem asi černá ovce já
taky nenosím špinavé, nebo obnošené hadry, ale protože nejsem žádná špejle (a já ten vztah ke sportu ztratila
), tak bych mohla klidně spíš já zapracovat na nějakém lepším šatníčku… ![]()
ppetra píše:
Tak můj chlap má pro změnu tendence se nepřevlíkat vůbec, takže je často furt v riflích - já mu za to nadávám, takže se asi převlíká jen kvůli mě nebo coNa převlíkání má takový sportovní pláťáky - něco takového, ale jednobarevné, tyhle vzorovaný nemá rád…http://www.rejoiceshop.cz/…ty-814-2.jpg
můj nosí tepláky,rozkrok u kolen ,plandáky vytahaný a triko ..
má značkový nový a myslíš že je nosí?ne,mě to nijak neva at má pohodlí
Můj chlap taky nosí tepláky a trika. Některý jsou snad stoletý
Ale postupně, pomaličku mu kupuju nový a vzhledově lepší (jak ty tepláky, tak trika) a těch stoletejch pomalu ubývá
Ale žíly mi to netrhá, já sice taky nosím na doma tepláky, ale nevytahaný kolena a rozkrok u kolen, ale jeho do toho nutit nebudu - důležitý je pohodlí, a vím, co pod těma teplákama a trikem je, takže nemusí chodit furt jak ze žurnálu ![]()
Takovy trapny dotaz, no
) kila, plus nikdy nedbal na peci o sebe a mam problem s tim, ze me uz nepritahuje. Rikam si, ze kdyby nenosil nadoma jen trenky nebo teplaky, u kterych si budto vytahne gumu az pod zebra, nebo mu naopak kouka pulka zadku, bylo by to lepsi 
(Ja nosim taky budto teplaky - ale takove hezke upnute sportovni, anebo platene kalhoty) Co nosi vasi chlapi nadoma (krome pouze trenek a vytahanych teplaku)? Idealne s odkazem na to, kde se to da koupit, diky 
Chlap jaksi nabral v tehotenstvi (mem, samozrejme
Ale tak nejak jsem premyslela, co by misto tech teplaku mel nosit, aby se mi to libilo a zaroven to bylo i pohodlne na domaci noseni a vubec nevim