Co vás nejvíc rajcuje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
4.5.13 02:14

Mě třeba hrozně vzrušuje když občas jen tak přijde, beze slova mě svlékne nebo jen vyhrne sukni či stáhne kalhotky, chviličku si prstíky pohraje a potom ideálně zezadu pomaličku hezky zasune svůj penis hezky hluboko. Já si třeba lehnu břichem na stůl, gauč nebo i ve stoje…on mě chytne za ruce, rameno nebo lehce za vlasy a postupně přiráží hezky hluboko…to vždycky teču :oops: Nejvíce mě to ale dostalo, když u nás byla na návštěvě kamarádka a přítel mi to v koupelně krááásně na pračce udělal…musela nás slyšet a určitě musela vidět tu spoušť na nás :lol: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.5.13 16:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
4.5.13 16:57

@anoli30

Ale je toho více samozřejmě :) Vzrušuje mě už jen společná sprcha, když mě přítel probudí krásným orálkem nebo nejvíce to, když vidím, že se mu to líbí, jak sténá, tváří se atd :) A asi jsem úchylná, ale fakt miluji dívat se na přítele, když ejakuluje :cert: :cert: :cert:

V oblasti mimo přítele…když jsem slyšela nějaké dva mladé kluky tak kolem 17 jak se baví o nějaké ženě jak je sexy, když jeden popisoval, že bude muset co nejdřív někde udělat…já se otočila a oni se dívali na mě - to nejen zvedlo sebevědomí, ale také trochu vzrušilo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
4.5.13 20:20

Škoda, že se tahle diskuse tak umrtvila :-(

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.13 22:12
@yogistka píše:
Mě třeba hrozně vzrušuje když občas jen tak přijde, beze slova mě svlékne nebo jen vyhrne sukni či stáhne kalhotky, chviličku si prstíky pohraje a potom ideálně zezadu pomaličku hezky zasune svůj penis hezky hluboko. Já si třeba lehnu břichem na stůl, gauč nebo i ve stoje…on mě chytne za ruce, rameno nebo lehce za vlasy a postupně přiráží hezky hluboko…to vždycky teču :oops: Nejvíce mě to ale dostalo, když u nás byla na návštěvě kamarádka a přítel mi to v koupelně krááásně na pračce udělal…musela nás slyšet a určitě musela vidět tu spoušť na nás :lol: :oops: :oops:
:palec: :palec: :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
4.5.13 22:58

Svazování

Zkoušela jste některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.13 19:44
@yogistka píše:
Zkoušela jste některá?

já ještě ne ale láká mě to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.13 08:33
@yogistka píše:
Zkoušela jste některá?

Jako dobrý, no… ale svazování a Alzheimer, to je teprv vzrůšo…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
10.5.13 08:52
@Starej Pardal píše:
Jako dobrý, no… ale svazování a Alzheimer, to je teprv vzrůšo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.13 16:13
@Starej Pardal píše:
Jako dobrý, no… ale svazování a Alzheimer, to je teprv vzrůšo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taky blba:-)
10.5.13 21:11

Kdyz mu to delam pusou. Muzu se zblaznit, ukroutit se :lol: a pak taky kdyz u toho musime byt zticha, protoze vedle je nekdo kdo by nas slysel :lol: a pak taky ty spravne facany pres zadek, uaaaa :lol: az to mlaskne, to je boziii :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2.6.13 16:24

Mne nejvis vrusuje kdyz mne manzel osahava a ja jsem potom nadrzena na neho. a pak mame velkej orgamus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jogurtíce
2.6.13 18:10

Nejvíc se mi líbila swingers party ve Francii, kde jsme si to já a manžel rozdávali s několika páry celou dovolenou..

• Citovat
  • Upravit
2.6.13 19:00

Tak to mas super. ty tam jezdis kazdej rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
2.6.13 19:06
@jogurtíce píše:
Nejvíc se mi líbila swingers party ve Francii, kde jsme si to já a manžel rozdávali s několika páry celou dovolenou..

ty musíš chodit jak kovboj, co zrovna slezl z koně :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí