Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě třeba hrozně vzrušuje když občas jen tak přijde, beze slova mě svlékne nebo jen vyhrne sukni či stáhne kalhotky, chviličku si prstíky pohraje a potom ideálně zezadu pomaličku hezky zasune svůj penis hezky hluboko. Já si třeba lehnu břichem na stůl, gauč nebo i ve stoje…on mě chytne za ruce, rameno nebo lehce za vlasy a postupně přiráží hezky hluboko…to vždycky teču
Nejvíce mě to ale dostalo, když u nás byla na návštěvě kamarádka a přítel mi to v koupelně krááásně na pračce udělal…musela nás slyšet a určitě musela vidět tu spoušť na nás
![]()
Ale je toho více samozřejmě
Vzrušuje mě už jen společná sprcha, když mě přítel probudí krásným orálkem nebo nejvíce to, když vidím, že se mu to líbí, jak sténá, tváří se atd
A asi jsem úchylná, ale fakt miluji dívat se na přítele, když ejakuluje
![]()
V oblasti mimo přítele…když jsem slyšela nějaké dva mladé kluky tak kolem 17 jak se baví o nějaké ženě jak je sexy, když jeden popisoval, že bude muset co nejdřív někde udělat…já se otočila a oni se dívali na mě - to nejen zvedlo sebevědomí, ale také trochu vzrušilo ![]()
@yogistka píše:
Mě třeba hrozně vzrušuje když občas jen tak přijde, beze slova mě svlékne nebo jen vyhrne sukni či stáhne kalhotky, chviličku si prstíky pohraje a potom ideálně zezadu pomaličku hezky zasune svůj penis hezky hluboko. Já si třeba lehnu břichem na stůl, gauč nebo i ve stoje…on mě chytne za ruce, rameno nebo lehce za vlasy a postupně přiráží hezky hluboko…to vždycky tečuNejvíce mě to ale dostalo, když u nás byla na návštěvě kamarádka a přítel mi to v koupelně krááásně na pračce udělal…musela nás slyšet a určitě musela vidět tu spoušť na nás
![]()
![]()
@yogistka píše:
Zkoušela jste některá?
já ještě ne ale láká mě to ![]()
@yogistka píše:
Zkoušela jste některá?
Jako dobrý, no… ale svazování a Alzheimer, to je teprv vzrůšo…
![]()
@Starej Pardal píše:
Jako dobrý, no… ale svazování a Alzheimer, to je teprv vzrůšo…![]()
![]()
Kdyz mu to delam pusou. Muzu se zblaznit, ukroutit se
a pak taky kdyz u toho musime byt zticha, protoze vedle je nekdo kdo by nas slysel
a pak taky ty spravne facany pres zadek, uaaaa
az to mlaskne, to je boziii ![]()
Mne nejvis vrusuje kdyz mne manzel osahava a ja jsem potom nadrzena na neho. a pak mame velkej orgamus
Nejvíc se mi líbila swingers party ve Francii, kde jsme si to já a manžel rozdávali s několika páry celou dovolenou..
@jogurtíce píše:
Nejvíc se mi líbila swingers party ve Francii, kde jsme si to já a manžel rozdávali s několika páry celou dovolenou..
ty musíš chodit jak kovboj, co zrovna slezl z koně ![]()