Co vás nejvíc rajcuje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
weruuunka
30.10.11 00:05
marra píše:
Weru,napodobne,muzem rajcvat spolu :lol: :lol: :mrgreen: neee sranda,me za tu dobu co jsem sama,vzrusi i superman,co se liba s Lois :roll: :roll: :mrgreen:
:lol: TAk na tom jsi ještě dobře, já mám pocit, že mě už racuje i 90ti letej děaa bez zubů. :zed: :zed: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4109
30.10.11 00:14
weruuunka píše:
marra píše:
Weru,napodobne,muzem rajcvat spolu :lol: :lol: :mrgreen: neee sranda,me za tu dobu co jsem sama,vzrusi i superman,co se liba s Lois :roll: :roll: :mrgreen:
:lol: TAk na tom jsi ještě dobře, já mám pocit, že mě už racuje i 90ti letej děaa bez zubů. :zed: :zed: :mrgreen:

Přidávám se do klubu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.10.11 00:24
Dragobella píše:
weruuunka píše:
marra píše:
:lol: TAk na tom jsi ještě dobře, já mám pocit, že mě už racuje i 90ti letej děaa bez zubů. :zed: :zed: :mrgreen:
Přidávám se do klubu :D

To je nás tu tolik. 8-o 8-o :-P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.11 00:54

Mě se líbí bdsm, ale nepraktikujem :oops: :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.11 07:52
Anonymní píše:
Mě se líbí bdsm, ale nepraktikujem :oops: :wink:

co je to bdsm??? :think:
jinak me jeste hodne rozhicuje kdyz vidim chlapa v sportovnich riflach, sportovni kosili a opasek.. to mam pak chut z nej tu kosili roztrhat a ten opasek sundat a rozepinat rifle.. :mrgreen: a znasilnit toho chlapa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6792
30.10.11 11:00

mne treba dostavaj policajsti v cernem! tak strasne jim to slusi ze to neni ani mozny :lol: jinak mne rajcuje kdyz mi pritel taky narve hlavu do sveho klinu,lehce priskrti,chyti za vlasy,ohne treba v kuchyni zezadu,placne pres zadek…ale nekdy mam den ze chci aby to vse bylo strasne pomalu a nezne :nevim: jak kdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
30.10.11 12:28

Holky, ted bude zima ne jaro :lol: Ted se s takovými diskusemi roztrhl pytel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.11 13:14

Tak mě rajcuje, když má na sobě upnutý trenky s nohavičkama a nenápadně se o mě otírá třeba při vaření, to bych se zbláznila. Pěkně ho přes ně potom hladim rukou a cítim, jak mu tvrdne… Sama jsem dost sprostá, takže mu pak při tom šeptám co mě napadne a že je toho dost. Plácání rukou či bičíkem je u nás normál :-) No a jak už tu někdo psal, taky mě rajcuje, když se na mě zadívá cizí chlap a já vim, že myslí na to jak by mě ošukal… :lol:

• Citovat
  • Upravit
12505
30.10.11 15:49

me rajcuje když je jenom v ryflích s páskem a bez trička.když mi to dělá pusou až do konce a pak na mě rychle skočí a tvrdě se se mnou miluje.
když me u toho ještě chytne za krk,ale ne tvrdě tak nějak napul..když mě líbá všude po těle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
30.10.11 15:50
Anonymní píše:
Tak mě rajcuje, když má na sobě upnutý trenky s nohavičkama a nenápadně se o mě otírá třeba při vaření, to bych se zbláznila. Pěkně ho přes ně potom hladim rukou a cítim, jak mu tvrdne… Sama jsem dost sprostá, takže mu pak při tom šeptám co mě napadne a že je toho dost. Plácání rukou či bičíkem je u nás normál :-) No a jak už tu někdo psal, taky mě rajcuje, když se na mě zadívá cizí chlap a já vim, že myslí na to jak by mě ošukal… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.10.11 15:52
Anonymní píše:
Tak mě rajcuje, když má na sobě upnutý trenky s nohavičkama a nenápadně se o mě otírá třeba při vaření, to bych se zbláznila. Pěkně ho přes ně potom hladim rukou a cítim, jak mu tvrdne… Sama jsem dost sprostá, takže mu pak při tom šeptám co mě napadne a že je toho dost. Plácání rukou či bičíkem je u nás normál :-) No a jak už tu někdo psal, taky mě rajcuje, když se na mě zadívá cizí chlap a já vim, že myslí na to jak by mě ošukal… :lol:

Jo pohled cizího chlapa je fajn, jen jich je čím dál mín, bohužel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31291
30.10.11 18:03

doma,resp. při sexu jsem hotová, když mě líbá na krku, relativně tvrdě, třeba i přejede zubama, a pak když mě při poloze na koníčka čapne za boky a přitlačí ke svýmu klínu - o to druhé si pravidelně a natvrdo řeknu :wink:

a na veřejnosti mě dostane (a myslím že on to tuší, takže to občas udělá schválně, třeba v hospodě, a dívá se na mě jakože "žeru tě a doma ti to ukážu :mrgreen: ), když mi nehtama přejede po ramenou nebo zádech, ideálně na holé kůži (když mám tílko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
30.10.11 19:24

teda zensky, vy jste se ale rozjely :mrgreen:
k tematu: momentalne me vzrusuje taky jen obycejny libani v TV, pac jsem rok a pul sama :zed:

• Citovat
  • Upravit
byron
30.10.11 19:25
beruska79 píše:
k tematu: momentalne me vzrusuje taky jen obycejny libani v TV, pac jsem rok a pul sama :zed:

Dva roky :zed:

• Citovat
  • Upravit
beruska79
30.10.11 19:27
byron píše:
beruska79 píše:
k tematu: momentalne me vzrusuje taky jen obycejny libani v TV, pac jsem rok a pul sama :zed:
Dva roky :zed:

cauky :mavam: jsem te tu dlouho nevidela. mne se neco rysuje,ale nechci to zakriknout :mrgreen:
v telce se dva v telenovele libaj a ja uz musim jit zehlit nebo mejt nadobi,abych to zase rozchodila :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky