Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
weruuunka píše:marra píše:
Weru,napodobne,muzem rajcvat spolu![]()
![]()
neee sranda,me za tu dobu co jsem sama,vzrusi i superman,co se liba s Lois
![]()
![]()
TAk na tom jsi ještě dobře, já mám pocit, že mě už racuje i 90ti letej děaa bez zubů.
![]()
![]()
Přidávám se do klubu ![]()
Dragobella píše:weruuunka píše:Přidávám se do klubumarra píše:
Weru,napodobne,muzem rajcvat spolu![]()
![]()
neee sranda,me za tu dobu co jsem sama,vzrusi i superman,co se liba s Lois
![]()
![]()
TAk na tom jsi ještě dobře, já mám pocit, že mě už racuje i 90ti letej děaa bez zubů.
![]()
![]()
To je nás tu tolik.
![]()
Anonymní píše:
Mě se líbí bdsm, ale nepraktikujem![]()
co je to bdsm??? ![]()
jinak me jeste hodne rozhicuje kdyz vidim chlapa v sportovnich riflach, sportovni kosili a opasek.. to mam pak chut z nej tu kosili roztrhat a ten opasek sundat a rozepinat rifle..
a znasilnit toho chlapa ![]()
mne treba dostavaj policajsti v cernem! tak strasne jim to slusi ze to neni ani mozny
jinak mne rajcuje kdyz mi pritel taky narve hlavu do sveho klinu,lehce priskrti,chyti za vlasy,ohne treba v kuchyni zezadu,placne pres zadek…ale nekdy mam den ze chci aby to vse bylo strasne pomalu a nezne
jak kdy ![]()
Holky, ted bude zima ne jaro
Ted se s takovými diskusemi roztrhl pytel ![]()
Tak mě rajcuje, když má na sobě upnutý trenky s nohavičkama a nenápadně se o mě otírá třeba při vaření, to bych se zbláznila. Pěkně ho přes ně potom hladim rukou a cítim, jak mu tvrdne… Sama jsem dost sprostá, takže mu pak při tom šeptám co mě napadne a že je toho dost. Plácání rukou či bičíkem je u nás normál
No a jak už tu někdo psal, taky mě rajcuje, když se na mě zadívá cizí chlap a já vim, že myslí na to jak by mě ošukal… ![]()
me rajcuje když je jenom v ryflích s páskem a bez trička.když mi to dělá pusou až do konce a pak na mě rychle skočí a tvrdě se se mnou miluje.
když me u toho ještě chytne za krk,ale ne tvrdě tak nějak napul..když mě líbá všude po těle..
Anonymní píše:
Tak mě rajcuje, když má na sobě upnutý trenky s nohavičkama a nenápadně se o mě otírá třeba při vaření, to bych se zbláznila. Pěkně ho přes ně potom hladim rukou a cítim, jak mu tvrdne… Sama jsem dost sprostá, takže mu pak při tom šeptám co mě napadne a že je toho dost. Plácání rukou či bičíkem je u nás normálNo a jak už tu někdo psal, taky mě rajcuje, když se na mě zadívá cizí chlap a já vim, že myslí na to jak by mě ošukal…
Anonymní píše:
Tak mě rajcuje, když má na sobě upnutý trenky s nohavičkama a nenápadně se o mě otírá třeba při vaření, to bych se zbláznila. Pěkně ho přes ně potom hladim rukou a cítim, jak mu tvrdne… Sama jsem dost sprostá, takže mu pak při tom šeptám co mě napadne a že je toho dost. Plácání rukou či bičíkem je u nás normálNo a jak už tu někdo psal, taky mě rajcuje, když se na mě zadívá cizí chlap a já vim, že myslí na to jak by mě ošukal…
Jo pohled cizího chlapa je fajn, jen jich je čím dál mín, bohužel ![]()
doma,resp. při sexu jsem hotová, když mě líbá na krku, relativně tvrdě, třeba i přejede zubama, a pak když mě při poloze na koníčka čapne za boky a přitlačí ke svýmu klínu - o to druhé si pravidelně a natvrdo řeknu ![]()
a na veřejnosti mě dostane (a myslím že on to tuší, takže to občas udělá schválně, třeba v hospodě, a dívá se na mě jakože "žeru tě a doma ti to ukážu
), když mi nehtama přejede po ramenou nebo zádech, ideálně na holé kůži (když mám tílko)
teda zensky, vy jste se ale rozjely ![]()
k tematu: momentalne me vzrusuje taky jen obycejny libani v TV, pac jsem rok a pul sama ![]()
beruska79 píše:
teda zensky, vy jste se ale rozjely
k tematu: momentalne me vzrusuje taky jen obycejny libani v TV, pac jsem rok a pul sama
Dva roky ![]()
byron píše:beruska79 píše:Dva roky
teda zensky, vy jste se ale rozjely
k tematu: momentalne me vzrusuje taky jen obycejny libani v TV, pac jsem rok a pul sama
cauky
jsem te tu dlouho nevidela. mne se neco rysuje,ale nechci to zakriknout ![]()
v telce se dva v telenovele libaj a ja uz musim jit zehlit nebo mejt nadobi,abych to zase rozchodila ![]()