Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miminko se má narodit v únoru a manželka pořád něco píše a řeší. Já mám jen nervy i radost? Jak finance, tak změna mého životního stylu (budu asi muset pobrat více zodpovědnosti). Co ostatní budoucí tatínci??? ![]()
Nejsi můj chlap před rokem
? Jen teda on neměl nervy a byl v pohodě až do chvíle než mi praskla voda
.
Terrad píše:
Nejsi můj chlap před rokem? Jen teda on neměl nervy a byl v pohodě až do chvíle než mi praskla voda
.
Ne to asi ne, s manželkou jsem přes rok a nervy mám asi od začátku, ale i radost.
Neboj to se zvládne… ![]()
Jste strašně roztomilý, když ten okamžik přijde a vy začnete ,,nervit,,
Nikdy jsem svého partnera nemilovala víc než v porodnici. ![]()
peggy.sl píše:
Neboj to se zvládne…
Jste strašně roztomilý, když ten okamžik přijde a vy začnete ,,nervit,,
Nikdy jsem svého partnera nemilovala víc než v porodnici.
Děkuji moc. Já jen abych si rozšířil obzory. Nikdy jsem o nikoho neměl strach a než jsem poznal manželku, tak jsem dělal práci na manažerském postu a za ten rok, než jsem jí poznal jsem měl nějaké rodinné problémy a teď moje životní úroveň klesla, zrovna, když se během toho roku toho tolik stalo, ale už se zase dostávám zpět. Mám z toho nerva no a nestydím se za to, hlavně žádný rvačky a průsery(co se mnou zažila) a jen kariéru, bydlení a být táta na plný úvázek. ![]()
Ale už jsi sám tajně plánuji na jaký sport ho dám už od 5 let na Olymp Praha řecko římský zápas, to se těm dětem v životě neztratí.Pak plánuju i různá vzdělání, ale nejvíc se zamýšlím co bude ihned po porodu a jak se budu chovat při porodu. ![]()
jojo, chlapi, vy jste všichni stejní
ten můj už taky plánuje, co všechno bude klučinu učit, až mu bude čtyři pět let
jak se školama a tak, prostě výhled do budoucna ![]()
my jsme teď ve stadiu, kdy už to „čekáme každým dnem“ a je vidět, že partner začíná být mírně nervozní, zatímco já jsem v naprostém klidu ![]()
myslím, že při porodu se nemůžeš chovat špatně, neboj…žena bude ráda i kdybys tam jen stál jak tvrdé y, držel ji za ruku a po porodu třeba uronil slzu - a bude nejšťastnější na světě.
kdybych já byl znova budoucí tatínek, tak bych hodně spal, dodělal všechny nedodělávky v bytě, jel na víkend do Londýna, včas vyměnil auto za větší a ještě jednou hodně spal a polehával ráno v posteli… ![]()
Mar__tanka1983 píše:
jojo, chlapi, vy jste všichni stejníten můj už taky plánuje, co všechno bude klučinu učit, až mu bude čtyři pět let
jak se školama a tak, prostě výhled do budoucna
![]()
my jsme teď ve stadiu, kdy už to „čekáme každým dnem“ a je vidět, že partner začíná být mírně nervozní, zatímco já jsem v naprostém klidu
myslím, že při porodu se nemůžeš chovat špatně, neboj…žena bude ráda i kdybys tam jen stál jak tvrdé y, držel ji za ruku a po porodu třeba uronil slzu - a bude nejšťastnější na světě.
Děkuji za odpověď, myslím, že to zvládnu bez problému. Dokonce se účastnim předporodního kurzu ať má radost. A ať Vám to taky vyjde…pa
dalimil píše:Člověče zrovna to polehávání dodržuji a na autě novém (rodinném) se už pracuje. Děkuji za příspěvek
kdybych já byl znova budoucí tatínek, tak bych hodně spal, dodělal všechny nedodělávky v bytě, jel na víkend do Londýna, včas vyměnil auto za větší a ještě jednou hodně spal a polehával ráno v posteli…
dalimil píše:
kdybych já byl znova budoucí tatínek, tak bych hodně spal, dodělal všechny nedodělávky v bytě, jel na víkend do Londýna, včas vyměnil auto za větší a ještě jednou hodně spal a polehával ráno v posteli…
A neměl by jsi ještě nějakou radu pro mne?
Tata lump píše:dalimil píše:A neměl by jsi ještě nějakou radu pro mne?
co chceš radit, to jsou nepřenosné zkušenosti.
Potřebuješ jenom spoustu emaptie pro svojí ženu, spoustu trpělivosti pro svoje dítě a občas chvilku pro sebe.
Všechno se dá zvládnout a překonat, nic předem nevzdávej. Tvoje dítě bude tvým obrazem, na to by jsi měl pamatovat…
Taky rodíme v únoru,a manžel pořád vysvětluje malému jak se jezdí na motorce
nemá žádný stres,akorád má strach,že nestihneme dojet do porodnice.