Budoucí tatínci - radost i nervy?

14
31.10.11 13:43

Budoucí tatínci - radost i nervy?

Miminko se má narodit v únoru a manželka pořád něco píše a řeší. Já mám jen nervy i radost? Jak finance, tak změna mého životního stylu (budu asi muset pobrat více zodpovědnosti). Co ostatní budoucí tatínci??? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
31.10.11 13:48

Nejsi můj chlap před rokem :think: ? Jen teda on neměl nervy a byl v pohodě až do chvíle než mi praskla voda :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.10.11 13:51
Terrad píše:
Nejsi můj chlap před rokem :think: ? Jen teda on neměl nervy a byl v pohodě až do chvíle než mi praskla voda :mrgreen: .

Ne to asi ne, s manželkou jsem přes rok a nervy mám asi od začátku, ale i radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
31.10.11 13:52

Neboj to se zvládne… :mrgreen:
Jste strašně roztomilý, když ten okamžik přijde a vy začnete ,,nervit,,
Nikdy jsem svého partnera nemilovala víc než v porodnici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.10.11 13:56
peggy.sl píše:
Neboj to se zvládne… :mrgreen:
Jste strašně roztomilý, když ten okamžik přijde a vy začnete ,,nervit,,
Nikdy jsem svého partnera nemilovala víc než v porodnici. :mrgreen:

Děkuji moc. Já jen abych si rozšířil obzory. Nikdy jsem o nikoho neměl strach a než jsem poznal manželku, tak jsem dělal práci na manažerském postu a za ten rok, než jsem jí poznal jsem měl nějaké rodinné problémy a teď moje životní úroveň klesla, zrovna, když se během toho roku toho tolik stalo, ale už se zase dostávám zpět. Mám z toho nerva no a nestydím se za to, hlavně žádný rvačky a průsery(co se mnou zažila) a jen kariéru, bydlení a být táta na plný úvázek. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
31.10.11 13:57
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.10.11 14:11

Plány

Ale už jsi sám tajně plánuji na jaký sport ho dám už od 5 let na Olymp Praha řecko římský zápas, to se těm dětem v životě neztratí.Pak plánuju i různá vzdělání, ale nejvíc se zamýšlím co bude ihned po porodu a jak se budu chovat při porodu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
31.10.11 14:18

jojo, chlapi, vy jste všichni stejní :mrgreen: ten můj už taky plánuje, co všechno bude klučinu učit, až mu bude čtyři pět let :wink: jak se školama a tak, prostě výhled do budoucna :palec:

my jsme teď ve stadiu, kdy už to „čekáme každým dnem“ a je vidět, že partner začíná být mírně nervozní, zatímco já jsem v naprostém klidu :-)

myslím, že při porodu se nemůžeš chovat špatně, neboj…žena bude ráda i kdybys tam jen stál jak tvrdé y, držel ji za ruku a po porodu třeba uronil slzu - a bude nejšťastnější na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
31.10.11 14:21

kdybych já byl znova budoucí tatínek, tak bych hodně spal, dodělal všechny nedodělávky v bytě, jel na víkend do Londýna, včas vyměnil auto za větší a ještě jednou hodně spal a polehával ráno v posteli… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.10.11 14:23
Mar__tanka1983 píše:
jojo, chlapi, vy jste všichni stejní :mrgreen: ten můj už taky plánuje, co všechno bude klučinu učit, až mu bude čtyři pět let :wink: jak se školama a tak, prostě výhled do budoucna :palec:

my jsme teď ve stadiu, kdy už to „čekáme každým dnem“ a je vidět, že partner začíná být mírně nervozní, zatímco já jsem v naprostém klidu :-)

myslím, že při porodu se nemůžeš chovat špatně, neboj…žena bude ráda i kdybys tam jen stál jak tvrdé y, držel ji za ruku a po porodu třeba uronil slzu - a bude nejšťastnější na světě.

Děkuji za odpověď, myslím, že to zvládnu bez problému. Dokonce se účastnim předporodního kurzu ať má radost. A ať Vám to taky vyjde…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.10.11 14:25
dalimil píše:
kdybych já byl znova budoucí tatínek, tak bych hodně spal, dodělal všechny nedodělávky v bytě, jel na víkend do Londýna, včas vyměnil auto za větší a ještě jednou hodně spal a polehával ráno v posteli… :-)
Člověče zrovna to polehávání dodržuji a na autě novém (rodinném) se už pracuje. Děkuji za příspěvek :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.10.11 14:28

Čekám více příspěvků od tatínků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.10.11 14:30
dalimil píše:
kdybych já byl znova budoucí tatínek, tak bych hodně spal, dodělal všechny nedodělávky v bytě, jel na víkend do Londýna, včas vyměnil auto za větší a ještě jednou hodně spal a polehával ráno v posteli… :-)

A neměl by jsi ještě nějakou radu pro mne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
31.10.11 14:56
Tata lump píše:
dalimil píše:
A neměl by jsi ještě nějakou radu pro mne?

:-) co chceš radit, to jsou nepřenosné zkušenosti.

Potřebuješ jenom spoustu emaptie pro svojí ženu, spoustu trpělivosti pro svoje dítě a občas chvilku pro sebe.
Všechno se dá zvládnout a překonat, nic předem nevzdávej. Tvoje dítě bude tvým obrazem, na to by jsi měl pamatovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
31.10.11 15:39

Taky rodíme v únoru,a manžel pořád vysvětluje malému jak se jezdí na motorce :-D nemá žádný stres,akorád má strach,že nestihneme dojet do porodnice.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky