Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja ti sem poslu toho mojeho
To jsme se tak jednou bavili a ja povidam, uz se moc tesim, az budem detickam blbnout hlavy s jeziskem a tajne zdobit stromecek a tvrdit jim, ze ho ten jezisek donesl… na to mi to moje zlato reklo, ze uz se moc tesi na to, az se jeho syn bude ve skole chlubit tim, jaky ma tata auto
(by me zajimalo, kolik v te dobe bude stat benzin, kdyz nam to zere 13/100 pri, rekneme, ekonomicke jizde
)
Na motorce? ja bych mu to nerikal a do porodnice dojedeme v cas autem., ale ty motorky nemam rad ![]()
evousek píše:
Ja ti sem poslu toho mojehoTo jsme se tak jednou bavili a ja povidam, uz se moc tesim, az budem detickam blbnout hlavy s jeziskem a tajne zdobit stromecek a tvrdit jim, ze ho ten jezisek donesl… na to mi to moje zlato reklo, ze uz se moc tesi na to, az se jeho syn bude ve skole chlubit tim, jaky ma tata auto
(by me zajimalo, kolik v te dobe bude stat benzin, kdyz nam to zere 13/100 pri, rekneme, ekonomicke jizde
)
Ježíš to nechtěj my máme tři auta a všechny ze salnonu a nevim jak bych mu to komentoval:-)
Tata lump píše:evousek píše:Ježíš to nechtěj my máme tři auta a všechny ze salnonu a nevim jak bych mu to komentoval:-)
Ja ti sem poslu toho mojehoTo jsme se tak jednou bavili a ja povidam, uz se moc tesim, az budem detickam blbnout hlavy s jeziskem a tajne zdobit stromecek a tvrdit jim, ze ho ten jezisek donesl… na to mi to moje zlato reklo, ze uz se moc tesi na to, az se jeho syn bude ve skole chlubit tim, jaky ma tata auto
)
a To CLS 5000 benzin zere 17-20litrů, auta jsou jen ztráta peněz prodat to a udělat mu hezčí dětství s nomálním motorem
Tata lump píše:evousek píše:Ježíš to nechtěj my máme tři auta a všechny ze salnonu a nevim jak bych mu to komentoval:-)
)
a To CLS 5000 benzin zere 17-20litrů, auta jsou jen ztráta peněz prodat to a udělat mu hezčí dětství s nomálním motorem
evousek píše:
)
Nechci být nepříjemný, ale když čtu tvoje poznámky ohledně aut, tak mi přijde, že čekaš až se někdo zeptá co máte za auto. Já mám tři a dvě mám v zástavě za půjčku lidem, jsou to auta fakt za pekáč, ale nenapadlo by mne to tu tak propagovat. Nechám si BMW X5 a manželce X6 a tím nechci machrovat, ale auta dnes udělá skoro každý, ale tu práci před tím a ještě dítě. Radim ti buď ráda jesli máte nějakýho mercedesa cls, protože je to seupr auto, ale netrpí tím ostatní členové rodiny????? řekni si sama
no propagovat nepropagovat
On tomu stejne skoro nikdo nerozumi.. totiz skoro nikdo, komu jsem rekla, ze nemame pistovy motor, nevedel, ze existuje i nejaky jinaci..
Jinak podle TopGearu X6 nic moc.. ackoli podle nich je i Skoda Yeti super, kdyz je rychlejsi nez Ferarri ![]()