Přítel volá nejlepší kamarádce jeho EX

Omálka
1.11.11 13:13

Mě by to vadilo. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3701
1.11.11 13:16
Anonymní píše:
Vadilo by vám to?jsem hrozně žárlivá ,přítel jí má uloženou v telefonu jako adélka(navzájem si do telefonu nahlížíme bez problémů ,žádné soukromí, jsme si naprosto otevření)ale volal jí před 14dny řekla jsem mu že mi to vadí at jí nevolá no a tento týden jí volal znovu 2×. :cert: :zed: jsem na něj hrozně naštvaná

Třeba o nic nejde, ptala ses ho proč jí najednou tak často volá?Co ti na to řekl?
Taky by to ve mně dost hlodalo :think: a zvlášť když ví,že ti to vadí a nepřeješ si, aby jí volal a on jí volá i přes to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.11.11 13:26

Já mám někdy pocit, že některým tady vadí každá jiná ženská, se kterou se chlap baví… :think: Já nevím, ale to, že s někým jsem, neznamená,že ho vlastním a že nebude mluvit s nikým jiným a mít vlastní soukromí… Když mi přítel řekl, že mu psala bývalá, byla jsem ráda, že mi to řekl. Ano, nějaký ten ostýnek žárlivosti píchne, ale hned nato si uvědomím, že by mi to přece taky nemusel říkat, mohl by si z telefonu všechno mazat a dělat si vlastně co chce a já bych na to vůbec nemusela přijít. Já se taky stýkám se svými kamarády i s bývalým, obejmu je, pusu jim dám, píšu si s nimi a nic v tom není… Kdyby chlap žárlil tolik jako tady vyplývá z některých příspěvků, tak by ze mě musel zešílet… Prostě pokud tě bude chtít podvíst, podvede tě a nikdy na to nepřijdeš, když to udělá „inteligentně“. Co se prostě zkusit v pohodě zeptat, co s ní řeší? Hledat stopy nevěry v každém rozhovoru mi přijde paranoidní… A pokud tam nevěra je, dozvíš se o ní. To se neutají. Ne navěky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014
1.11.11 13:42

Mně by to vadilo a hodně,stejěn jako vím že i jemu by tohle vadilo…proč jí volá ti řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
1.11.11 13:45

hele ale protože je od A tak není možný že nevypnul klávesnici a „nevolal z kapsy“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.11.11 13:48

Mne by predevsim vadil vztah, ve kterem se neuznava soukromi a vzajemne si lezeme do telefonu a projizdime vypisy hovoru apod :roll:
Prijde mi to dost nevyzraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
1.11.11 13:53

z mé vlastní zkušenosti už nikdy nikomu nehodlám lézt do výpisů z telefonů, zpráv apod., dělá to pouze zle a ve spoustě případů za Tím vidí člověk nesmysly…takže rada pro Tebe, hoď to za hlavu, pokud Ti na tom člověku záleží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
1.11.11 13:55
Anonymní píše:
mě absolutně nevadí když se přítel podívá do mého telefonu tak ani jemu by to nemělo vadit přece není co skrývat

předpokládám, že v tom opravdu nic nebylo, protože není nic jednoduššího než si výpis hovorů vymazat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.11.11 13:59

Já si myslím, že lézt druhému za zády do telefonu je divný, blbý, zbytečný…Nic ve zlém, mně osobně by vadilo, kdyby byl partner žárlivej a lezl by mi do telefonu, aniž by mi to třeba řekl. A nejde o to, že bych chtěla něco skrývat…

K tobě: možná by mi to trošku vadilo, já nevím.....Na druhou stranu nemůžeš někomu zakazovat volat a psát…Je to težký, kdyby se s ní sešel za tvými zády, tak to už je něco jiného…
Nebo už tě někdy podvedl? Máš důvod mu nevěřit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.11 14:00
Anonymní píše:
Dessie nehledám za tím nevěru a vím že pokud bude chtít podvede mě tak nebo tak, ale o to tu nejde volal jí dobře dlouho jí neviděl a zeptal se jí jak se má ale já sní mám velice špatný vztah je to i má bývalá kámoška a požádala jsem přítele at jí nevolá že si to nepřeju ale i přesto jí volal znovu.Prostě zrovna jí nemohu vystát jiné jeho kámošky mi nevadí nebo je dokážu překousnout i když je problém že on skoro se všema kámoškama měj nějakej menší úlet :roll: :roll:

Z mý vlastní zkušenosti vždy muži na slova „nedělej to, nepiš jí, nevolej jí, vadí mi to…atp“ reagovali úplně opačně… dělali to tím spíš :lol: Příště bych mu nějak nenápadně dala vědět, že o tom víš, že jí volal, ale nekomentovala bych to, aby nevěděl, co si o tom myslíš..on moc dobře ví, že ti to vadí a když dáš najevo strach a žárlivost, tím spíš s tím nepřestane, páč tě má jistou :wink:

B.

• Citovat
  • Upravit
2803
1.11.11 14:01
nakukovatelka píše:
Mne by predevsim vadil vztah, ve kterem se neuznava soukromi a vzajemne si lezeme do telefonu a projizdime vypisy hovoru apod :roll:
Prijde mi to dost nevyzraly.

No přesně. Může to být celkem nevinný a ty se zbytečně užíráš a žárlíš. To je přece ponižující, ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.11.11 14:02

I když je fakt, že zdravě žárlivá jsem :mrgreen: . Já osobně bych nestrpěla, kdyby se můj partner pořád vykecával s kamarádkama, kolegyněma, pořád smskoval apod. to teda ne. A že takových pár znám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.11 14:03
Anonymní píše:
Dessie nehledám za tím nevěru a vím že pokud bude chtít podvede mě tak nebo tak, ale o to tu nejde volal jí dobře dlouho jí neviděl a zeptal se jí jak se má ale já sní mám velice špatný vztah je to i má bývalá kámoška a požádala jsem přítele at jí nevolá že si to nepřeju ale i přesto jí volal znovu.Prostě zrovna jí nemohu vystát jiné jeho kámošky mi nevadí nebo je dokážu překousnout i když je problém že on skoro se všema kámoškama měj nějakej menší úlet :roll: :roll:

Mně by vadilo, kdyby manžel neměl rád nějakou mojí kamarádku/kamaráda a na to konto by mi „zakazoval“ být s nimi v kontaktu. Chápu, že bychom se nekamarádili všichni společně, ale abych já nesměla komunikovat s někým, kdo mi vyhovuje, jen proto, že ho můj manžel nemá rád? To bych asi těžko vydýchávala, a myslím, že bych s tím člověkem stejně zůstala v aspoň sporadickém kontaktu, ale holt tajně…
Tohle „zakazování“ do určité míry chápu jen přímo u „ex“, ale u dalších společných známých mi to přijde moc. Já se se svým exmanželem nevídám, ale občas si píšeme nebo zavoláme, můj manžel se svojí expřítelkyní taky… On nezná mého, já neznám jeho ex, ale jednou nám není 10 a nějakou minulost máme, nemáme na sebe monopol… :nevim: .

Anonymní píše:
mě absolutně nevadí když se přítel podívá do mého telefonu tak ani jemu by to nemělo vadit přece není co skrývat

U nás je to naopak, manželovi bych se do telefonu podívat mohla (ještě jsem to ovšem neudělala), ale vadilo by mi, kdyby mi tam koukal on. Není za tím nic špatného, ale mám tam třeba zprávy od kamarádek, které řeší nějaké osobní problémy, a nikomu jinému do toho nic není, ani mému chlapovi. O sobě mu nic netajím, ale nemusí vědět všechno o dalších lidech, ne?

• Citovat
  • Upravit
10005
1.11.11 14:07
Anonymní píše:
Vadilo by vám to?jsem hrozně žárlivá ,přítel jí má uloženou v telefonu jako adélka(navzájem si do telefonu nahlížíme bez problémů ,žádné soukromí, jsme si naprosto otevření)ale volal jí před 14dny řekla jsem mu že mi to vadí at jí nevolá no a tento týden jí volal znovu 2×. :cert: :zed: jsem na něj hrozně naštvaná

Vůbec se ti nedivím, já jsem taky žárlivka, naštěstí můj manžel žádné kamarádky nemá. Jsem hodně tolerantní ve všem jiném krom ženských. To bych ho hnala s Adélkou… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.11 14:11

nečetla jsem diskusi, ale napíšu příhodu: manžel měl nejlepší kámošku nebožky za svého svědka na naší svatbě a nějak jsem to neřešila. Nechala jsem to být, i když jsem na to (teda hlavně na tu osobu :wink: ) měla svůj názor, a on se hned na svatbě dovtípil, že je to pipina, přišla tam v miniskukni, kozačkách po kolena, punčochách s výrazným vzorem, triku s výstřihem k pupku a kožichu, prostě jako štětka, když to tak napíšu. Přísahám, že jsme ji nabírali u domu a ne na E55, i když podle svatebních fotek to tak vypadá :mrgreen: teď už se tomu oba smějem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky