Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jste se alepoň zasmáli ![]()
My do sexshopu chodili celkem pravidelně. Zkoušeli jsme různé gely pro větší rozkoš, stimulující.. nic mě nijak nenadchlo. Ale co je teda dobrý, jestli jste zastánci orálního sexu, tak cucat při tom větrový bombon.. hodně větrový.. to mě se teda moc líbí
![]()
Ted už nemáme čas si dát ani pusu před spanim. ![]()
Anonymní píše:
Tak jste se alepoň zasmáli
My do sexshopu chodili celkem pravidelně. Zkoušeli jsme různé gely pro větší rozkoš, stimulující.. nic mě nijak nenadchlo. Ale co je teda dobrý, jestli jste zastánci orálního sexu, tak cucat při tom větrový bombon.. hodně větrový.. to mě se teda moc líbí![]()
Ted už nemáme čas si dát ani pusu před spanim.
Díky za tip, to by mě tedy nenapadlo, nepálí to
Za vyzkoušení by to mohlo stát, třeba se zas nasmějem ![]()
Tak příjemně to chladí… je to fajn
My měli hols (nevim, jak se to píše) ty černý..
ale můžete pro jistotu zkusit nějaký míň pálivý, aby jste mě pak neproklínali ![]()
Zkouseli jsme spanelsky musky a nejak jsem nepozorovala vyrazny ucinky. Dobrej je krouzek s vibraci na penis, ten se da koupit v kazdym obchodaku u pokladen, na to nemusim chodit do sexshopu. Jinak asi klasika, nejake gely, venusiny kulicky, analni kulicky a tak…
Kromě vibrátoru a různých ztřeštěností )jako střídání poloh, pouta a pod) pro spestření toho moc nezkoušíme. Občas střeba slízat šlehačku postříkanou po těle, jednou jsme zkusili i PIKNIK (to hustý mlíko v tubě) ale to se pak musí do sprchy bo jsme celý lepili, a já jednou vzala zmrzlinu, pěkně si namrazila hubu a pak ho studila
, docela se mu to líbilo ![]()
PS:bonbon vyzkoušíme ![]()
Namrazila hubu..hi
Tak nějak působí ty bombóny. Hezky to studí ![]()
Takže španělský mouchy nic
Jsem nám je chtěla pro prdel koupit pod stromeček,asi to není nic levnýho a když to nemá efekt,tak asi počkám na jinej tip ![]()
Já jsem dost velký skeptik, ale četla jsem cosi o feromonech a tak jsem si zkusila koupit vzorek parfému s feromony a přítelovi, kterému stačí sex jednou za měsíc jsem nic neřekla. Ač jsem stále skeptik, tak musím pravdivě napsat, že od té doby (cca 14dní) co se tím denně voním, tak denně je na mne nadržený, aniž bych se ho jen dotkla
, dříve jsem mu ho musela trošku nejdříve orálně probudit, ale teď skoro denně fakt čumím.Nikdy před tím po mne takhle netoužil
Ale přesto tomu stále nevěřím a říkám si, že je to náhoda
Nemáte s tím někdo také zkušenost?
Ještě jsem si z něj dělala včera srandu a řekla jsem mu, že ho snad začnu podezírat, že začal brát něco na potenci
![]()
Veruuusch píše:
Já jsem dost velký skeptik, ale četla jsem cosi o feromonech a tak jsem si zkusila koupit vzorek parfému s feromony a přítelovi, kterému stačí sex jednou za měsíc jsem nic neřekla. Ač jsem stále skeptik, tak musím pravdivě napsat, že od té doby (cca 14dní) co se tím denně voním, tak denně je na mne nadržený, aniž bych se ho jen dotkla![]()
![]()
, dříve jsem mu ho musela trošku nejdříve orálně probudit, ale teď skoro denně fakt čumím.Nikdy před tím po mne takhle netoužil
![]()
![]()
Já tomu věřím, dyť to je normální příroda a je to vědecky dokázaný, takže pokud to jsou opravdu ty správný feromony, na které přítel zabírá, tak není co řešit…
![]()
Veruuusch píše:
Já jsem dost velký skeptik, ale četla jsem cosi o feromonech a tak jsem si zkusila koupit vzorek parfému s feromony a přítelovi, kterému stačí sex jednou za měsíc jsem nic neřekla. Ač jsem stále skeptik, tak musím pravdivě napsat, že od té doby (cca 14dní) co se tím denně voním, tak denně je na mne nadržený, aniž bych se ho jen dotkla![]()
![]()
![]()
![]()
nemela bys odkaz na ten parfem s feromony? ![]()
Anonymní píše:Veruuusch píše:nemela bys odkaz na ten parfem s feromony?
![]()
![]()
![]()
Cheche, a už to začíná!! A tak úplně nevinně!!
![]()
Ze sexshopu to teda není, ale my si nedávno naší „důležitou chvilku“ zpestřili četbou „Lady Fuckingham“ od Oscara Wilda. Já se červenala už při úvodu a vydrželi jsme číst asi na stranu 5, dýl ne…hihi
![]()
** HOLKY PROSÍM PORAĎTE!!! ** ![]()
Chtěli by jsme s přítelem vyzkoušet nějaká afrodiziaka a nevíme jaká!!!
Poraďte, na trhu jich je spousta, ale chceme něco, aby to opravdu fungovalo!!! Máte něco vyzkoušeného??? ![]()
Dnes jsem šla ve městě kolem Sexshopu, nějak ho nevnímám, ale dnes mě napadlo, kolik lidí jej asi navštěvuje a nakupuje
Znám jen španělské mušky, 1× jsme s manželem vyzkoušely a nic to s náma neudělalo, jen jsme dostali záchvat smíchu 

Jak jste na tom Vy, používáte při sexu s partnerem nějaká afrodiziaka, stimulační prostředky, kromě pomůcek jako vibrátor aj.
Případně dejte TIP na konkrétní prostředek a jak u Vás funguje