Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ahoj du se sveřit se svým problémem!
Abych začla od začatku jsem s manželem 13 let stoho 8 manžele mame dvě deti 5holčičku a 2 chlapečka. Nejsem zrovna zářný příklad skvelé manželky jsem intrikářkaa pokažde když jsem něco chtěla nějak se to udělalo aby to tak bylo
) manžel je dokonalej chlap je krasnej šikovnej hodnej milujici nepije nekouří prostě ideal chlapa.Jsem koketa celý život ale co bylo doma bylo to nej.Muj jediny problem bylo že jsem spala pouze s manželem pořad mne to lakalo parkrat jsem si sněkym psala ale pokažde to skončilo je pravda že mi na to manžel vždy přišel tak že už to byl prušvih, ale tentokrat to bylo jinak manžel děla přes noc a ve dne spi tak že to není zrovna ideal pořad tišit děti a fungovat napul našla jsem zalibeni v pc a našla si tam kamarada ale bohužel se to nějak vyvrbylo tak trochu v milenece i když jsme se nikdy neviděli psali jsme si jako milenci pak už i na mobil a ja se zamilovala do nej do te situace a pak na to manžel přišel!!!a moje první reakce bylo že toho necham a vše jsem se snažila zamest pod pokličku ale bylo to silnější jak ja a musela jsem mu zase napsat a to manžel zjistil nasledovala serie lži a polopravd protože jsem neveděla co dělat zamilovana do něčeho co vlaste postrada realitu ale bylo to tak krasny co na to říct. moje zmatenost trvala zhruba 2 mnesice pak mi došlo že to vše je hloupost a že chci zachrani manželství a že manžela nesmírně miluji, už to buderok co na to manžel přišel aod te doby není schopen přestat vyčitat a bavit se o tom pořad dokola řekl že jsem svi.. a dě.. pochopila bych to dělal jsem zněj blbce.ale začína mi to přerustat přes hlavu jsem neštastna chci ho spet ale on mně tak staršně sraží beru to za to cj jsem provedla ale jak dlouho se ke mně muže takhle chovat protože jsem mu ubližila co vše musím snest jako trest za neveru??nemate někdo podobnou skušenost? a jak jste to řešily?
Pokud chcete oba setrvat ve společném svazku, tak to budete muset řešit. Manžela jsi zklamala a má pocit, že ti nemůže věřit, ale zase žití, kdy ti to bude vyčítat pořád, nebude ideální…co manželskou poradnu?
Jo jo tam chodíme řekla mu že otom nema alespon jeden mněsic mluvit ale vydržel to tyden
@Mikajelka píše:
Chudák chlap..jen se v tom pěkně vydusCo se nevěry týče, jsem moralistka. Taky jsem měla jen toho svýho a on mě, a víš co? Jsem na to pyšná!!! Možná by nezaškodilo, abyste začali oba dva od nuly s někým jiným, s nškým, kdo o vás bude stát a nebude s váma zametat.
Zakladatelka neměla s nikým sex, takže k nevěře nedošlo. K podlomení důvěry určitě ale jo
@neznamy píše:
Jo jo tam chodíme řekla mu že otom nema alespon jeden mněsic mluvit ale vydržel to tyden
a chodíte tam už dlouho?
Myslím, že rok je krátká doba na odpuštění a hlavně na vrácení důvěry ![]()
Můj manžel nic takového jako ty neprováděl, ale jinak mne zklamal a musím ríct, že odpustit a znovu mu věřit se mi povedlo snad za 3roky-a to pozor, sekal opravdu vzorně latinu.
Manžel měl nějaký sexuální poměr. Je to rok, co to skončilo a pak i ruplo. Občas ještě mívám těžší dny, kdy to nezvládám. Sama z toho bývám unavená. Nevyčítám, spíš nemluvím. Musí to ty dny prostě vydržet.
Jinak hodně pomáhá dělat co možná všechno spolu. Práce na zahradě, mytí oken, vaření, spravování kola, kafíčko a dortík, kino, divadlo, výlet, erotická sms, erotický mailík s lechtivou fotkou (vlastní), v 10 večer dvě jednohubky a sklenu koňaku jen tak… všechno spolu.
Ať si o tom mluví. Až to bude probírat posté, tak už ho to přestane samotného tak iritovat.
Nene zatím jen jednou ale doufam že to pomuže strašně to chci napravit jsem husa a vim že si tohle nesasloužil mam pocit nejhorší potvory světa
@neznamy z chyby ses evidentně poučila a věřím, že poradna pomůže, držím palce ![]()
Pani tak to je teda dlouho ael ty jsi mu to neustale nepřipominala možna proto to bylo snžší pro nej teda myslím
Ať už všichni pochopí, že ženy nejsou monogamní a potřebují více mužů najednou. Měl by teď dělat že se nic neděje a čekat až tě to přejde. Pokud chce vaše manželství zachránit ať mlčí, podstrojuje ti a čeká ![]()
@neznamy no tak jelikož jsi to udělala několikrát, tak se manželovi nedivím, taky bych ti to dávala sežrat. Jen nechápu, že když na to přišel poprvé, že jsi si potom nedávala větší pozor, zbytečně jsi mu ubližovala
když už nevěru, ať už fyzickou nebo virtuální, tak by se měl používat mozek
![]()
Ted opravdu přemýšlím jestli to myslíš važne on by mnel byt ten kdo dolejza a chce to spravit??
V poradně vám jistě řekli, že je nutné udělat tlustou čáru. Manžel si musí srovnat v hlavě, jestli o Tebe jako partnerku stojí a pokud ano, tak přestat vyčítat. Jinak to stejně nevydrží a jen prodlužujete oboustranné ubližování. Víc poradit na dálku nejde. Jen třeba ještě promluvte, zda vám sedí terapeut/ka v poradně, někdy si pár s odborníkem na druhé straně nesednou a pak to nenese své ovoce.
Kecy typu ať si to vyžereš jsou naprosto mimo. Nechat si nadávat do děvek není k žití. Buď muž stojí o urovnání, nebo ne, ale měl by se vyslovit. Ještě bych pochopila, kdyby někdy v hádce vytáhl něco z minulosti, ale rok je celkem dlouhá doba, aby to bylo jen výjimečné (pokud vůbec).