Manžel mi neříká úplně pravdu

Anonymní
21.4.22 14:11

Manžel mi neříká úplně pravdu

Nejsme spolu s manželem moc dlouho. Je mezi námi věkový rozdíl 18 let (mě je 25, jemu 43, tak vím že co do vztahových zkušeností na tom bude o něco lépe než já. Já před ním měla jen jednoho partnera, a to dlouhodobého, který byl zároveň i mým prvním sexuálním zážitkem. Manžel toto ví. Problém nastává však u něj…
on už jednou ženatý byl, má dceru, což je v pohodě, vím to.
Ale po svatbě jsem se od něj dozvěděla, že mi neříkal úplnou pravdu o jeho předchozích partnerkách, ale neřešila jsem to, do doby kdy mě včera odchytla jedna slečna která ho evidentně zná a začala na mě sypat nepříliš pěkné věci, ale fotky byly důkazy, i na mě až moc detailní informace. Manžel se vrací dnes domů z pracovní cesty a já nevím, zda mu to mám říct. Nemám ráda, když mi lže, už při první lži jsem mu to řekla, že mi nemá lhát. Mě je jedno, kolik partnerek měl předemnou, je to minulost, ale mě jde o tom že mi lhal.. nevím, co mám dělat.

Za každou radu budu velice vděčná!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2426
21.4.22 14:18

Nechala byvh to tak minulost je minulost. Ado se za tu minulost i stydí, hlavně v v případě kdy ty jsi fakticky vztahově nepolíbená a on už nějakou divokou minulost měl má děti a je rozvedený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15448
21.4.22 14:22
@Anonymní píše:
Nejsme spolu s manželem moc dlouho. Je mezi námi věkový rozdíl 18 let (mě je 25, jemu 43, tak vím že co do vztahových zkušeností na tom bude o něco lépe než já. Já před ním měla jen jednoho partnera, a to dlouhodobého, který byl zároveň i mým prvním sexuálním zážitkem. Manžel toto ví. Problém nastává však u něj…
on už jednou ženatý byl, má dceru, což je v pohodě, vím to.
Ale po svatbě jsem se od něj dozvěděla, že mi neříkal úplnou pravdu o jeho předchozích partnerkách, ale neřešila jsem to, do doby kdy mě včera odchytla jedna slečna která ho evidentně zná a začala na mě sypat nepříliš pěkné věci, ale fotky byly důkazy, i na mě až moc detailní informace. Manžel se vrací dnes domů z pracovní cesty a já nevím, zda mu to mám říct. Nemám ráda, když mi lže, už při první lži jsem mu to řekla, že mi nemá lhát. Mě je jedno, kolik partnerek měl předemnou, je to minulost, ale mě jde o tom že mi lhal.. nevím, co mám dělat.Za každou radu budu velice vděčná!

no a opravdu ti lhal nebo jen neříkal všechno? Neříkat všecho o dřívějších vztazích mi připadá celkem omluvitelné. Já jsem teda navíc z těch, co po vztahové minulosti partnera ani moc nepátrá a nevyptává se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31328
21.4.22 14:22

Speciálně o sexuální minulosti je lepší pomlčet. Tuplem před téměř nepolíbenou partnerkou :hug:

Nenazvala bych to lhaním, prostě se to jen nevytahuje. Já jsem s mým partnerem hodně otevřená, ale taky mu detailně nevykládám o tom, co jsem kdy, kde, s kým vyváděla.

Milou zlatou bejvalku si měla zastavit dřív, než ti začala ukazovat fotky, proboha!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
21.4.22 14:23

To je opravdu nesmysl to řešit. Maximálně mu řekni, že jsi potkala nějakou slečnu a že nechápeš, proč do tebe něco solila. Spíš nechápu, proč ona měla potřebu ti to najednou říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.4.22 14:24

MM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10321
21.4.22 14:28

Ahoj,
pokud jsou to věci, které se děly před tebou, tak bych to asi nechal být. Chápu, že ti to není příjemné, že to podkopává důvěru, ale mohlo jít o domnělou tzv. milosrdnou lež, kdy prostě tě chtěl některých informací ušetřit. Zároveň je třeba přihlédnout k motivaci dotyčné, která si tě odchytne a konfrontuje tě s nějakými fotografiemi. Co ji k tomu vedlo? Proč se takto chová a jaká je její motivace? To vše je třeba zohlednit.
Něco jiného by bylo, kdyby ti lhal o věcech, které se týkají již doby vašeho vztahu a bylo to vedené zlým úmyslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.22 14:28

Lhal. Kdyby mi nic neřekl tak to neberu jako lhaní ale před pár měsíci mi říkal jak by to něco neudělal, že je to proti jeho gustu a takové lidi odsuzuje a od slečny se dozvím že opak..
Autorka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.22 14:29

Nemám mu zmínit ani tu slečnu?

• Citovat
  • Upravit
19988
21.4.22 14:31

@Kate_2297 si měla dotyčnou usměrnit hned. Co se týče sexuálních partnerů a preferencí v sexu, neřeš s exkou, ale s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
21.4.22 14:32

Nech si to pro sebe, kdyby se něco dělo, pak to můžeš použít. Manžel tě třeba jen nechtěl děsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
21.4.22 14:34

Je celkem zásadní, o co v tom sdělení šlo. Jestli něco na způsob, že s bývalou provozovali sado maso / provozovali sex ve třech nebo něco podobného - to bych asi neřešila. To byla minulost a s vašim současným vztahem to nesouvisí :nevim: Ale pokud to jsou informace informace typu, že on ji mlátil / týral, tak to by mi začala blikat silná kontrolka asi bych s tím na něj vyrukovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.22 14:35

Ja jsem ji odbila, ale bohužel pro mě pozdě no. Jenže pak mi on tvrdí do očí jak nemá moc zkušeností…těžko pak věřím všemu co řekne.

• Citovat
  • Upravit
19988
21.4.22 14:41
@Anonymní píše:
Ja jsem ji odbila, ale bohužel pro mě pozdě no. Jenže pak mi on tvrdí do očí jak nemá moc zkušeností…těžko pak věřím všemu co řekne.

Je mu 43, je jasný že bude mít dost zkušenosti a pokud si takováhle, že ti to vadí, asi si chtěl ušetřít výčitky, výslechy atd, tak uvedl méně zkušeností nebo partnerek. Těžko hádat, kdyz to nepíšeš přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14944
21.4.22 14:59

O ex je lepší vůbec nemluvit a neřešit :lol: já taky o mem muži nevím vše, a ani nechci pro muj klid. Jen tuším, ze jeho zážitky jsou opravdu velmi velmi bohaté :P občas se odvážil něco vypustit :lol: a asi ještě ubíral, samozřejmě, jako za lhaní bych to nepovažovala a o exce bych mu rozhodně řekla, ze me prudila. Proč jsi se s ni vůbec bavila a na ty fotky koukala? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí