Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty sis myslela, že jsi našla hodného pejska, kterého si vycvičíš, aby se staral o tebe a děti a k tomu tě vášnivě uspokojoval v sexu a ono se to nepovedlo. Ono je hezké být spontánní, ale když máš děti, možná by už bylo načase dospět.
S otcem dětí nejsi proč? Nemyslíš, že ve 30 a s dětmi je na nějaké hurá akce, spontánní zbrklé nápady a další troskotající vztah trochu pozdě? Jediné, v čem s tebou musím souhlasit, že bez uspokojivého intimního života vám vztah nebude fungovat. Škoda, žes tohle uspěchala a nepřišla na to ještě během občasného randění, do kterého by nebyly zatažené děti a další závazky (sňatek atd)
Podat žádost o rozvod můžeš, i když on nechce.
To nevíš?
Zasloužila bys nějakou životní lekci..
Já vím, že to byla chyba, to uspěchat…
Vsechno mi došlo… Vím, že jsem byla hloupá.
Je to celkově rok a půl uz… Ale už jsme to několikrát malém ukončila.
Vždy mě přemlouval, ať tomu dáme šanci, že kvůli dětem, ať to nedělám.
Má je opravdu rád.
Já bych netvrdila, že jsem chtěla pejska… Já jsem se vždycky o děti postarala sama.. Zázemí a vše jsem zajistila. Finančně jsem chodila na brigády a do práce.
Dětem už je 10, 8…
Otec děti byl alkoholik.. a dětmi jsem odešla když jim bylo 2 roky a druhý půl roku.
@Karamba2020
Samozřejmě, že vím… Životních lekcích mám za sebou dost.
Myslela jsem, že jsem prostě našla štěstí…on je opravdu hodný. Všechno je jinak v pořádku…jen ta intimní část je špatná…
A nevím zda to půjde přejít nebo je to důvod l odchodu…
Nemám s kým to probrat, nechci aby mě někdo odsuzoval..
Záměrně nic nikomu špatného nechci dělat..jen jsem zoufalá už…
Chapu dobre, ze sis po mesici vztahu vzala muze, “se kterym jsi nikdy nemela orgasmus a ktery je v posteli velice spatny”, kdyz ty sama jsi spise naruziva? Proc?
@Anonymní píše: Více
@Cirrus fibratus
Všechno ostatní bylo v pořádku.
Ten celý ten měsíc utekl, prioritu jsem viděla v tom, jak nám krásně fungovala domácnost, jak mi pomáhal..byla jsem z toho tak unešena.. jak přijal me děti…
Ta představa, že bude s námi někdo hodny.. kdo nás všechny bude mít rád…
Nějak jsem doufala, že na intimnostech zapracujeme… Šanci jsem tomu dávala více než jednu…
Ctěla jsem, aby někdy taky začal atd..
Spíš sex ustupoval… Frekvence se snižovaly… Jednou měsíčně a ještě musím začít já…tahle to teď je…
Rozvadet se nechce - takze jste uz o tvych neuspokojenych potrebach zrejme spolu mluvili. Existuji i nekoitalni techniky k uspokojeni toho druheho. To by nebylo pro vas reseni?
Jinak nehledej Pana dokonaleho. Neexistuje.
@Cirrus fibratus
Mluvili ano, byl to i důvod naší velké krize…
Díky tem neuspokojených potřebách jsem někdy tak vzteklá…
I o tom jsem mluvili, ze jsou i jiné způsoby…
Spíš vidím, jak nemá skoro žádné zkušenosti..tápe a neví a já naproti němu jich mám v partnerství hodně… i jsem mu to vysvětlovala hezky, jak by se mi to líbilo atd… Žádná ale změna. Spíš jsme spolu přestali spát úplně…
Po nějaké době jsem začala vidět maličkosti jako chyby… Přestal mě přitahovat…
Nechci vedle sebe mít spolubydlícího…
Přibral… Začal jeden čas pít každý den…
Teď doma nepije delší dobu.. ale protože nekupuju domu.
Stále je v práci a já myslím jak chlap, na sex…
A že představa může byla jiná… Jak povahově, tak vizuálně…
Se zblázním…
@Cirrus fibratus
Začínám mít šílenou touhu si najít milence… Jednou za čas se a někym vidět…
Ale pokud by na to přišel.. zničí ho to…
Já začínám rezignovat a už doma ani nemluvim… Krize se tak stupňuje a vidim, jak mě začínají lidí okolo přitahovat víc než on…a ty moje hormony pracují…
Tak se rozveď a nějakou dobu nikoho k dětem nevoď.
@jita22
Taky to vidím jako řešení..
Samozřejmě vidim s ním veliké plusy..pomáhá, přispívá… Ale nechci ho brzdit k někomu, kdo si toho bude vážit víc, než já.
Jen důvod rozvodu mu řeknu a on zase bude tvrdit, jak se změní, že začneme od začátku…atd…
Myslím, ale že se ta přitažlivost nevrátí zpět..
Rodina se mě vysměje, že tohle není důvod k rozvodu…že je jinak hodný atd…
Spát spolu nejspíš nezacneme… pokud já něco nezačnu, on nezačne…
Já už se sekla…
Takový důvod se lehce neříká…
Krásný den…
S manželem jsme se po měsíci na tajno vzali, byla to taková spontánní jízda…ja spontánní jsem a žiju okamžikem, kdežto on odešel ze své komfortní zóny. Tak jsme si řekli, že to zkusíme a uvidíme..původně.
Jeho rodina mě nepřijala. Má přijala.
Od začátku je to ale takové proměnlivé…
On je to moc hodný chlap, proto jsem si ho vybrala. Přijal mě a děti, ano rozumem jsem spíš myslela.. Ale zjistila jsem uz po měsíci, že to není typ pro mě.
Nás sexuální život jsem od začátku táhla já, já začínala, on ne…já udávala směr, pohyby, vše… Ty začátky byly takové spíš možná i v opojení a on nebyl až tak upjatý…
Poté realita… Nikdy nezačal se sexem on…na mě vůbec nemyslí, nikdy jsem s ním neměla orgasmus, v posteli je velice špatný, když to nevedu já, trvá to 3 minuty…
Mluvila jsem o tom s ním… Prý že to zkusí změnit… Nezměnil. Já chci aby začínal, abych se cítila chtěná.
Já jsem frustrovaná, nadržená pořád…
Hrozně mi to chybí…
Další problém s velikosti… Já už měla chlapy, co měli malého, ale velice šikovný byli, tak velikost jsem neřešila…ale je takový hubený…
Necítím skoro nic… Nesnaží se ale jinak, ikdyz jsem mu říkala, že jsou i jiné možnosti..
Pak tím jak necítím tu intimnost…tu dravost a sex minimální a velice špatný… Tak mě přestal přitahovat…
Vsechno jsem mu říkala…
Já nechci ve 30 být bez sexu…
Mit milence není problém, ale tohle není dlouhodobé řešení problému…
On se rozvádět nechce… Dela první poslední…
Mě nikdy ale nepřitahovali hodni kluci…
Myslela jsem, že když si toho hodného vezmu, budu šťastná s dětmi…
Ale intimita je pro mě velice důležitá…