Manžel na rodičáku.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj, u nás takynastala situace, kdy přítel přišel opráci, tak jsem po 2měs. nastoupila do práce já. takže od září zase makám a on je s dítkem doma. Normálně k tomu beru ještě mateřskou, takže máme pořád jakoby platy 2. Já na tom nevidím nic špatného, přítel na jednu stranu taky ne, akurát ho jako chlapa prostě žere že práci nemá on, že on není ten živitel rodiny
.
Jinak v rámci možností jsme spokojení oba dva. Jen ještě kdyby fungoval v domácnnosti alespoň částečně jako „žena v domácnosti“ a bylo by to super.
Tak si musíte hlavně z počátku ujasnit, kam až bude sahat jeho povinnost … ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky,
tak ja sla do prace u prvniho ditka, kdyz mel 7 mesicu, nyni mame 4 mesicni dceru a prave je tomu mesic co jsem nastoupila do prace na plny uvazek, delam 12-ky, den a noc. Manzel sice bez prace neni, pracuje z domu, ma sit internetovych obchodu, takze vzlada i peci o nase detatka. Ja teda musim pochvalit i za vareni, ale zehleni, vysavani, prabi, atp. je uz na me
Nicmene vim, ze se na nej muzu 100% spolehnout co se tyce pece. Fungujem uplne normalne, zacatek byl tezsi, jak po fygicke strance tak samozrejme i psychicke, po nocnich nechodim spat, takze jsem obcas byla mimo sve smysly
, ale je to jen o zvyku a chtelo to jen cas, ted si myslim, ze je to tak zabehnute, ze mi ani neprijde, ze jsem pracujici matka. A kdo vyklada reci o tom, jak se pripravis o ty nejkrasnejsi chvile, tak dle meho nazoru jsou to blaboly, nemam pocit, ze bych syna o neco pripravila, nebo ze bych neco promeskala o to vic clovek s ditkem travi intenzivneji sve volne chvile. A mimochodem, je doma s tatinkem a ne s cizim, tak se neboj, urcite to vsechno zvladnete ![]()
Taky sice nevim jaka je tva pracovni doba, me 12-ky plne vyhovuji, ja si nedovedu predstavit, ze bych teda delala ranni 8, kazdy den…ale kdyz neni jine vychodisko, je to taky jen o zvyku.
Tak drzim pesti ![]()
Radka
- Citovat
- Upravit
obrý večer.
Chtěla jsem oslovit maminky jejiž manžel je doma s dětima na rodičovské dovolené.
U nás doma se v lednu změnila situace manžela v práci již nkolik měsíců neplatí na účtě žádné penze a tak já budu muset nastoupit do práce na směny na plný úvazek. Chtěla jsem se Vás zeptat, jak to u vás funguje a jste s touto výměnou spokojení.
Já se práce nebojím a o manžela taky ne s dětima to zvládá krásně jen jde o můj pocit, že jdu pro proudu.
Díky moc Jana Přerov