Manžel nechce přebalovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1497
24.5.20 15:18

S manželem máme děti dvě a také je malé nikdy neprebaloval. Bál se tě manipulace a když to nebylo nutné. U většího už mu to nevadilo. Jinak samozřejmě pokud by hlídal a zrovna se pokakalo, tak by ho v tom nenechal. A zásyp a podobné věci používám čisté minimálně, rozhodně ne pravidelně. Nejsou treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
24.5.20 15:19

Já taky nevím, na co se používá zásyp :think:
Na jednu stranu nemám potřebu manžela nutit a zaučovat, na druhou jsem ráda, že s tím nemá nejmenší problém ani s látkovkama. Tak jestli ti to zlepší spaní, popros ho, ať ti to předvede, že to jako umí, a budeš mít klid. Ale pokud nepřebaluje, ale zapojuje se jinak a neobchází dítě obloukem, tak to nehroť. Lepší otec se nepočítá na počet počůranejch plen, co mu prošly rukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
24.5.20 15:19
@Anonymní píše:
@debra.morganTak advokát si nemyslím že je deb*l
Ale nevím jestliže ví třeba na co se používá zásyp a pod…

zásyp??? :roll: to se snad používalo naposled před dvaceti lety, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.5.20 15:23
@Anonymní píše:

Já se zásypem taky nekamarádím, jen občas lehce namažu dceři zadek Sudocremem. Nikdy neměla opruzeniny… A v dnešní době si stejně postup může najít na Googlu, kdyby potřeboval. Nenutila bych ho. Můj muž klidně přebalí, ale pořád se bojí, že ty pásky na plíně moc utáhne. Zkus si s ním promluvit, proč nechce. A zeptej se, jak si to představuje, když Ty tam zrovna nebudeš… Určitě zkus co nejvíc komunikovat o problému s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
24.5.20 15:24
@Anonymní píše:

Zásyp? Co to je? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To taky nevím nač se používá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A pokud musíš chlapa nutit, aby se postaral o své vlastní děcko, tak je někde asi něco špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
24.5.20 15:26

Můj na to taky nebyl a když mohl, přebalování se vyhnul. Nenutila jsem ho a stejně se tomu nevyhnul, když hlídal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
24.5.20 15:29
@jege píše:
Ty jsi všechno uměla hned a sama? Včetně přebalování, koupání, krmení a pod.? 8o

A tebe to někdo učil? 8o ani mi to nikdo neukazoval. V porodnici přišla sestra stím že přijde zachvili a vše mi ukáže. Přišla až večer, do ty doby jsem si holku přebalila sama. Do vany jsem si ji dala taky sama. Co se chceš natom jako učit? Mimo kojení které mi prostě nešlo, protože se dcera špatně přes nality prsa prisavala…tak flašku umí dát snad k puse každej.. Je to jen o tom to dělat častěji a chybky se vychytají.

• Citovat
  • Upravit
15501
24.5.20 15:32
@debra.morgan píše:
zaučovat jo? to trochu přeháníš ne? nebo máš děcko s d*bilem?

Asi má… Protože vyměnit plenu, natřít prd.el sudáčem, nebo něčím podobným, zvládne i cvičená opice… Prej zaučovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
24.5.20 15:36
@stinga píše:
zásyp??? :roll: to se snad používalo naposled před dvaceti lety, ne?

My to dostali před lety jako dáreček pro novorozence v nějakém kosmetickém balíčku. Osvědčilo se to až teď, jako první pomoc při zamaštění učebnic. Je k tomu ješte potřeba papírový kapesníček, ale pomáhá to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
24.5.20 15:37
@Šmoulice píše:
Asi má… Protože vyměnit plenu, natřít prd.el sudáčem, nebo něčím podobným, zvládne i cvičená opice… Prej zaučovat :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jestli nechce prebalovat tak ať neprebaluje… :roll: taky k tomu chlapa nenutí. Nevím co se na tom potřebuje učit. Vždyť sundá plinu, otre zadek, namaze, a dá pod něj čistou a zapne. Co je na tom k učení… :think:
  • Citovat
  • Upravit
15154
24.5.20 15:37
@Šmoulice píše:
Asi má… Protože vyměnit plenu, natřít prd.el sudáčem, nebo něčím podobným, zvládne i cvičená opice… Prej zaučovat :mrgreen:

Neblazni, prý je to advokát. Tomu by snad tahání že sraček nemělo být cizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
24.5.20 15:38
@Anonymní píše:

Tak není blb, je to advokát. Až přejde skutkovou podstatu činu, tedy co se stalo, kde se to stalo a bude třeba předvést předmět doličný, tak na to určitě přijde až bude muset. Někdo na houna hald není, zvlášť za předpokladu, že ho k tomu nedonuti situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.5.20 15:40
@jege píše:
Ty jsi všechno uměla hned a sama? Včetně přebalování, koupání, krmení a pod.? 8o

a kdo by mě to asi učil :mrgreen: :roll:? to je snad jasný ne? jak nakrmit a přebalit děcko… u koupání malých sotva narozených, nezpevněných miminek bych ten strach a potřebu učit se možná i pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
24.5.20 15:40
@karkarka píše:
Neblazni, prý je to advokát. Tomu by snad tahání že sraček nemělo být cizí.

Pravda. :mrgreen: Jenže máš sra. čky a sra. čky :mrgreen:
Ale tyto sra. čky panu advokátovi asi nevoní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22508
24.5.20 15:41

Manzel se k tomu taky nemel(tak prvni 3 tydny). Pak videl meho tatu, jak maleho prebalil a najednou se k tomu dral, aby se nenechal zahanbit :mrgreen:. Od te doby prebaluje a zvladl v pohode i latkovky s sirokym balenim. Tchal mel 2 deti a neprebaloval nikdy a kdyz mi hlidal maleho(v te dobe 20 mesicu), tak ho radeji kazdou chvilku posadil na nocnik :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí