Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Janli píše:
Tak pokud posuzuješ schopnosti chlapa podle přebalování, tak good luck. Já čekám, že chlap prokáže úplně jiný kvality než schopnosti chůvy…
Hele já nevím, ale to zní jako že když chlap umí přebalit dítě, je jeho chůva…já myslela že rodič.
@Janli píše:
Tak pokud posuzuješ schopnosti chlapa podle přebalování, tak good luck. Já čekám, že chlap prokáže úplně jiný kvality než schopnosti chůvy…
No tak ja zase ocekavam ze bude se starat o sve dite stejne jako se staram ja, mimo jine. Nastesti takoveho mam. Holt se spokojim jen s tim nejlepším.
@Anna766 píše:
Hele já nevím, ale to zní jako že když chlap umí přebalit dítě, je jeho chůva…já myslela že rodič.
To vis, musi toho chlapa nejak omluvit ![]()
@Janli a nebud mnou porad tak posedla, uz to je pres caru. V KAZDE diskuzi musis odpovidat na me prispevky. Jsi jako nemocna. ![]()
@Takyjedna píše:
My to dostali před lety jako dáreček pro novorozence v nějakém kosmetickém balíčku. Osvědčilo se to až teď, jako první pomoc při zamaštění učebnic. Je k tomu ješte potřeba papírový kapesníček, ale pomáhá to.
ty jo, to mě zajímá!!! jaký je postup? potřebuju zaučit ![]()
@jessikka píše:
ty jo, to mě zajímá!!! jaký je postup? potřebuju zaučit
Tak tedy: 1.rychle odstranit zdroj mastnoty
2. Začerstva zasypat
3. Mastné zasypané stránky proložit z obou stran papírovýma kapesníčkama.
4. Zatížit, nechat v klidu a pak ten zásyp vytřepat
Neni to normalni. K neprebalovani neni zadnej duvod. Jen lenost a pohodlnost. Dite je obou rodicu a oba se staraji.