Manžel nechce přebalovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
24.5.20 15:41
@Anonymní píše:
@debra.morganTak advokát si nemyslím že je deb*l
Ale nevím jestliže ví třeba na co se používá zásyp a pod…

zásyp jo? jako vážně? to jsme se vrátili do roku 1980? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9336
24.5.20 15:43
@Martha03 píše:
Tak není blb, je to advokát. Až přejde skutkovou podstatu činu, tedy co se stalo, kde se to stalo a bude třeba předvést předmět doličný, tak na to určitě přijde až bude muset. Někdo na houna hald není, zvlášť za předpokladu, že ho k tomu nedonuti situace.

No tak akvokát, to bych řekla, že se začne obhajovat, nadhodí spoustu připomínek, že to člověka otráví a raději se nechá (při přebalování) zastupovat někým jiným. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
24.5.20 15:44
@Anonymní píše:
Ahoj,
Máme dítě 4m a manžel stále odmítá přebalování. Aspoň aby mi a tím jednou někdy pomohl ale to ne to má hnedka něco jiného na práci… :D jinak s dítětem si hraje a pod…
Všechno klape jak má jen prostě s tímto nechce nikdy pomoct… :roll:
Nevíte jak ho aspoň jednou k tomu donutit?
Díky za rady ;)

U meho chlapa to taky chvili trvalo, nez se k tomu odhodlal, ale casem to zvladl. Potreboval jen vic casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36385
24.5.20 15:44
@Šmoulice píše:
A pokud musíš chlapa nutit, aby se postaral o své vlastní děcko, tak je někde asi něco špatně :roll:

Tak to byli asi špatné všechny ty předchozí generace otců a dědů, co neuměly přebalovat a koupat mimina. Nechápu, proč se s nimi naše maminky a babičky nerozvedly a nepustily je do oběhu! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
24.5.20 15:45

Chlap prvni pul rok taky nechtel. Dite bylo na nej proste maly. Kor kdyz kadila, tak ho to pro zmenu kopalo. Udela prvni, posledni, jen tohle ne… takze me to nejak netrapi. Kdyz nejsem doma tak stejne prebalit musi i pos rany dite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
24.5.20 15:47
@Šmoulice píše:
Zásyp? Co to je? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To taky nevím nač se používá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:A pokud musíš chlapa nutit, aby se postaral o své vlastní děcko, tak je někde asi něco špatně :roll:

Asi tak, ale nekterym to evidentne vyhovuje mit doma neschopneho chlapa… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
24.5.20 15:48
@jege píše:
Tak to byli asi špatné všechny ty předchozí generace otců a dědů, co neuměly přebalovat a koupat mimina. Nechápu, proč se s nimi naše maminky a babičky nerozvedly a nepustily je do oběhu! :think:

Hm, ale my žijeme teď… Ne před x generacemi. :-)
A teď prostě otci doma pomáhají víc. A mě teda přijde normální, že se starají oba rodiče. Ne, že má být vše na ženské. ;)
Ale tak jak si to každá zařídí, tak to má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.5.20 15:49

Jezisi to je zas téma na diskusi. Tak ho nenuť ne? U nas taky muz neprebaloval, kdyz nemusel. Kdyz hlídal, tak samozrejme přebalil…deti jsou v pubertě a vztah s nima ma super.

Příspěvek upraven 24.05.20 v 15:50

• Citovat
  • Upravit
21593
24.5.20 15:50
@stinga píše:
zásyp??? :roll: to se snad používalo naposled před dvaceti lety, ne?

zasyp mam, koupeny jeste od dcery. U ni jsem ho moc nevyuzila, zato ted u syna ano. I kdyz menim plenky pravidelne a pouzivame dobre kvalitni, tak se mu pod pytlikem nejspis se zapareni zacala delat takova divna kuze. Par krat jsem pouzila zasyp a hned to zmizelo. Za mne je dobre to doma mit po ruce, kdyby bylo treba. A ted v lete si dovedu predstavit, ze se bude v plence zaparovat rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.5.20 15:51
@warita píše:
zasyp mam, koupeny jeste od dcery. U ni jsem ho moc nevyuzila, zato ted u syna ano. I kdyz menim plenky pravidelne a pouzivame dobre kvalitni, tak se mu pod pytlikem nejspis se zapareni zacala delat takova divna kuze. Par krat jsem pouzila zasyp a hned to zmizelo. Za mne je dobre to doma mit po ruce, kdyby bylo treba. A ted v lete si dovedu predstavit, ze se bude v plence zaparovat rychle.

Zasyp mam doma a používám ja sama po depilaci třísel voskem…

• Citovat
  • Upravit
5137
24.5.20 15:51
@lachtanice86 píše:
Můj muž s tím nemá problém, ale kdyby nechtěl nenutila bych ho. Zvlášť pokud si hraje a vše je ok. Pokud ho chceš donutit, tak zarid ať hlídá alespoň pár hodin

Tak hraje si… ale prave, chlap si hraje, zena treba vari, a dite se pokadi, a chlap jako neprebali, misto toho donese dite zene? A ta pujde prebalit, pak vrati dite chlapovi at si jde dal hrat? To je taky dost blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.5.20 15:57

Me by na tom principalne vadilo asi prave to, ze hrani ano, neprijemne veci at dela ona.

To je jako co? Je to jeho dite taky. Ja manzela naucila hned po navratu z porodnice jak se prebaluje, krmi, uspava, koupe. Jedine, co nikdy nedelal, je strihani nehtu. Do toho se nechtelo vubec nikomu, vsichni se toho bali, obzvlaste dcerka byla malicka a dobounka… a nakonec to delam vyhradne jenom ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148891
24.5.20 16:02
@jege píše:
Tak to byli asi špatné všechny ty předchozí generace otců a dědů, co neuměly přebalovat a koupat mimina. Nechápu, proč se s nimi naše maminky a babičky nerozvedly a nepustily je do oběhu! :think:

Dřív se nerozvádělo ani za domácí násilí, za chlast, natož za nepřebalení dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
24.5.20 16:04
@Janli píše:
A k čemu tě nutí on?

já nevím - třeba k tomu, aby přebalovala jeho dítě, protože jemu se nechce? :think:

jinak já bych se kvůli takové kravině doma nedohadovala. ale zas na druhou stranu já asi nejsem dobrý příklad, protože i proto jsem rozvedená a už roky sama s dětmi, že si věci radši udělám sama, než se věčně někoho doprošovat o to, co si doma zvládnu udělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36385
24.5.20 16:05
@Šmoulice píše:
Hm, ale my žijeme teď… Ne před x generacemi. :-)

Takže teď se všechno razantně změní, a kdo se nepřizpůsobí, tak patří do starého železa?

Dovolím si citovat:
@free333 píše: :mrgreen:

Jojo, naše nekonečné diskuse o znásilnění… :)

Z mého pohledu to jako chlapi nemáte jednoduché, správně vyhodnotit signály, co vlastně ta žena po vás třeba na první - druhé schůzce vlastně chce, kam až můžete zajít, abyste nevypadali jako kurevníci anebo násilníci anebo že vám jde jen o sex a zároven abyste ženu nezklamali a nemyslela si, že o ni nemáte zájem, je to těžká písemka, tohle vám vůbec nezávidím… :)

A když jde o nějaké úlety a je v tom alkohol, to je pak ještě složitější, jestli můžete ráno po anglicku zmizet a nemít strach, že se dotyčná naštve a najednou sex nebude dobrovolný, asi jedině to bud risknout anebo chodit na rande se svým právníkem… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí