Manžel nemůže najít práci :/
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mám tam pravopisné chyby, omlouvám se
Anonymní píše:
Zdravím všechny, omlouvám se za anonym, ale snad pochopíte..manžel pracuje ve firmě, kde mu oznámili, že musí odejít, pozor, bez odstupného. Manžel se nechtěl dát, tak na dohodu nepřistoupil, od té doby mu zebrali veškeré bonusy, které dělaly půl jeho platu.minule přinesl domu tolik, že nezaplatí ani hypo + poplatky,,a to je mame 12.500,–![]()
Dnes našel na webu s prací práci skladníka, jednu z těch, kterou by dělat mohl, večer tam volal a nějakej člov ěk mu tam řekl, že pozice je už obsazená a že tam volalo snad 200 lidí..![]()
![]()
mám obrovský strach, že nic nenajde..ted poslal snad 20 životopisů a nic..jestli se tolik lidí hlásí všude, nevím, jestli k přečtení jeho životopisů vlůbec dojde..
Nikoho známého nemáme, že by ho někam dotlačil..ach jo..
- Citovat
- Upravit
Tohle je opravdu těžké, ted jsem v jednom diskusním pořadu dokonce slyšela, že bez známosti se člověk skoro nikam nedostane. Jediná rada je, aby manžel chodil do firem osobně s životopisem. Dělala jsem personalistu a vždy jsem dávala přednost lidem kteří přišli osobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je mi fakt líto.Znám to.Můj přítel přišel o práci,když jsem byla na MD,takže to bylo hodně těžké.Naštěstí tedy v té době jsme neměli žádné dluhy,takže jsme to zvládli,ale hledat dlouho a těžce.Dneska člověk přijde o práci ani nemrkne.Víš,ono záleží z jakého jste kraje.Jsou kraje,kde je to fakt problém,pak by se manžel musel poohlédnout po práci jinde a třeba být přes týden pryč a dojíždět za prací i dál někam,kde je jí víc,popřípadě,což vím,že není lehké se přestěhovat celá rodina.Je to dneska fakt těžký.Tak alespoň moc držím palce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já tě asi nepotěším, ale u nás v práci se uvolnilo místo uklízečky, personální oddělení vyhodilo pár inzerátu a během 4 dnů na tu práci volalo 300lidí, je to bohužel taková doba. Známa zase šla na mateřskou a na její místo prodavačky dali inzerát a paní vedoucí si musela na týden vypnou mobil, protože to bylo k nevydržení, pořád někdo volal. Je to hrůza, zkusila bych nějakou personální agenturu třeba, jinak fakt nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://portal.mpsv.cz/…dno/vmrozsir
kouknete sem, tady jsou nabidky porad aktualizovany, tak snad neco vyberete, hodne stesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj drž se, neboj práci najde. Běžte se poptat do banky dokud máte vše zaplaceno co máte dělat, že přišel o práci. Třeba vám odloží splátku. Lepší řešit dopředu. Myslím na tebe a držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a z jakeho jste kraje zakladatelko?taky si myslím že je všude lepší chodit osobně,ten poslaný životopi s si ani kolikrát nepřečtou:..a co aspon nejaka brigoška?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak, co se týče hypo, to dáváme, já mám aspoň normálně placenou práci…navíc máme cca. stotisicovou úsporu…naštěstí..stejně, je mi zle při představě, že bude nosit domů tak málinko peněz..a pak ho stejně vyhodí
![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:úspory nejsou bezedné
Jinak, co se týče hypo, to dáváme, já mám aspoň normálně placenou práci…navíc máme cca. stotisicovou úsporu…naštěstí..stejně, je mi zle při představě, že bude nosit domů tak málinko peněz..a pak ho stejně vyhodí![]()
- Citovat
- Upravit
My jsme ze severní Moravy. Manžel je doma bez mála půl roku. Je to už opravdu zoufalé a přestává to zvládat zdravotně ![]()
On bez podpory a já na RD. Doma 2 děti a 3 na cestě ![]()
A I kdybych miminko nečekala. Firma u které jsem pracovala tu k 31.12.11 zrušila pobočku, čili i já jsem skončila bez práce. Tady je to opravdu zoufalsví… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem z Prahy a hledam praci od zari, je to sileny, vetsinou mi nikdo na zivotopis ani neodpovi a kdyz uz tak ze dali prednost jinemu kandidatovi. Kdyz uz me nekam pozvou na pohovor, tak se zeptaji co deti a po zjisteni ze mam deti skolkoveho veku jsem v haji. Dneska tedy sem byla na pohovoru, kde to vypada nadejne, tak doufam, ze snad. Kdyz se me ptali jak to ze tak dlouho hledam praci, tak sem jim to vysvetlila, ze zrejme deti tak to hned rikali, ze u nich neni zadny problem, ze to tedy ani moc nechapou, jak to muze vadit, ze u zensky se preci s detmi musi pocitat, bud je pred detma a ceka ji materska a nebo ze deti ma. Tak uvidim, ale uz by bylo na case teda, dokonce prede mnou pan rekl, ze ve znalostnim testu jsem byla nejlepsi, tak to mi uz fakt prislo divny, kdyby me nevzali, kdyz jim ty deti nevadi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak v praze myslím že to bude rychlovka a práci najde, pokud se neuchází zrovna o nějakou vip funkci, tak sežene…mezitím bych hledala nějaké brigády, kterých je tady taky mraky…držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny, omlouvám se za anonym, ale snad pochopíte..manžel pracuje ve firmě, kde mu oznámili, že musí odejít, pozor, bez odstupného. Manžel se nechtěl dát, tak na dohodu nepřistoupil, od té doby mu zebrali veškeré bonusy, které dělaly půl jeho platu.minule přinesl domu tolik, že nezaplatí ani hypo + poplatky,,a to je mame 12.500,–

mám obrovský strach, že nic nenajde..ted poslal snad 20 životopisů a nic..jestli se tolik lidí hlásí všude, nevím, jestli k přečtení jeho životopisů vlůbec dojde..
Nikoho známého nemáme, že by ho někam dotlačil..ach jo.. 
Dnes našel na webu s prací práci skladníka, jednu z těch, kterou by dělat mohl, večer tam volal a nějakej člov ěk mu tam řekl, že pozice je už obsazená a že tam volalo snad 200 lidí..