Manžel se budí v půl čtvrté ráno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
rozmary
4.6.14 08:43

Manžel se budí v půl čtvrté ráno

Ahoj, jdu si pro radu. Manžel se poslední asi dva měsíce probouzí ráno v půl čtvrté a už za boha nemůže usnout, je to tak i o víkendu, když jde spát třeba po půlnoci. Má toho plný kecky, pořád je utahanej, odpoledne neusne aby to dohnal. Existuje něco, po čem by chrněl až do budíka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14309
4.6.14 08:45

@rozmary
Tak existuju leky(hypnotika),ale skusila by som najprv neco prirodne(medunkovy caj, caj na spani, homeo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.6.14 08:45

Já zase teď nemůžu usnout do půlnoci :zed: Pak mě budí děti a pes a druhej den jsem jak praštěná.
No jedině něco šetrného na spaní. Ale to je tak nějak všechno návykové. Neco přírodního…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
4.6.14 08:54

@rozmary vyzkousela bych medunkovy caj je na uklidneni a spanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
4.6.14 08:57

Medunku mohu vřele doporučit. Plus pokud jste tomu nakloněni tak mě pomohl homeopat. Pak jsou samozřejmě léky na spaní.

• Citovat
  • Upravit
4.6.14 08:59

Taková klasika - pořádně před spaním vyvětrat, nejíst na noc nic těžkého, snažit se nerozčilovat, nedívat se na žádný horor, nakapat si na polštář esenci z levandule nebo meduňky- případně nějaký bylinný přípravek na spaní, co není návykový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary

Tu meduňku vyzkouším, zatím jsem zkoušela třezalku, ale nic moc efekt. Léky na spaní asi ne, ráno řídí.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87

Švagrová teď měla něco přírodního a celkem si to chválila, zjistím, co to bylo..

• Citovat
  • Upravit
rozmary
4.6.14 09:00
@betuska.bathory píše:
Taková klasika - pořádně před spaním vyvětrat, nejíst na noc nic těžkého, snažit se nerozčilovat, nedívat se na žádný horor, nakapat si na polštář esenci z levandule nebo meduňky- případně nějaký bylinný přípravek na spaní, co není návykový.

Ty esence se dají sehnat kde?

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
4.6.14 09:02

Jinak pokud neumí naložit se stresem tak mu nic nepomůže dlouhodobě, ale to musíš vědět ty a hlavně on. Jenže chlapi to neradi slysi, že problém může být někde hlouběji.

• Citovat
  • Upravit
4.6.14 09:06

@rozmary
Buď někde v prodejně „Zdravý životní styl“ atd., nebo přes internet- zadej si „esence shop“, nebo esence z meduňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
4.6.14 09:06

Změnilo se něco poslední dobou? V práci, doma, s financemi?
Vzbudí ho něco konkrétního, třeba že potřebuje na záchod?
Podle toho bych se snažila najít řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
4.6.14 09:07

Manžel začal cvičit a od té doby problémy se spaním vůbec nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
4.6.14 09:07
@zrzana2 píše:
Jinak pokud neumí naložit se stresem tak mu nic nepomůže dlouhodobě, ale to musíš vědět ty a hlavně on. Jenže chlapi to neradi slysi, že problém může být někde hlouběji.

Tak tak…špatný spánek je odrazem nesprávného životního stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
4.6.14 09:09

Mému manželovi nastoupil tento problém se změnou zaměstnání - jako součást somatické deprese. Nemá i jiné problémy? Ustavičná únava, nechuť do života, sny či myšlenky o sebepoškozování…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí