Skřivani křížení se sovou

14809
3.6.14 21:06

Skřivani křížení se sovou

Dnes jsme vstávali před šestou ranní, máme nacestováno přes sto km vlakem, běhání po metropoli, po návratu ještě několik hodin na zahradě. Je devět hodin a chlapec by si ještě rád hrál. Několikrát mi od osmi (od uložení do postele) utekl z pelechu, potřeboval už vše možné i nemožné, teď prožívá trauma, neboť trvám na tom, aby chrápal. Jsou mu tři roky, máme to takhle denně. Odpoledne nespí od té doby, kdy začal po hlavě vyskakovat z postýlky, tj. asi od osmi měsíců. Takhle blbly/blbnou všechny moje děti. Jsem divná, že bych ráda, aby v osm večer spaly?
Několikrát jsem zkoušela vstávat před pátou, abych mohla dělat svou práci, během deseti minut jsem zaslechla cupitání a chichotání a děti byly taky připraveni do akce.
Snad ani neočekávám žádnou radu, jen jsem se potřebovala vykecat. Mám totiž chuť vraždit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6078
3.6.14 21:15

@eva valoi :hug: 8o teda. Nevím, co ti poradit, ale držím palce, ať se nezblázníš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.6.14 21:17

Se ti ani nedivím. Já mám teda doma skřivana a sama jsem založením spíš sova, i když mi nedělá problém ráno brzo vstát, ale i tak bych vraždila, když to moje zlato skáče šipky z postýlky mezi pátou a šestou ráno :roll:.
Holt se s tím musíme smířit a počkat, jestli je to přejde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
3.6.14 21:19

Hurá, spí. Dneska tedy nad očekávání brzy, ještě není ani půl desáté. To je pohoda, do pěti mám padla, možná do půl šesté. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.6.14 21:20

Tak si to užij ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.6.14 21:22

To by mě zabilo… kluk je naštěstí spáč. Ale naplatí to v den, kdy je nějaký výlet. Teď při posledním větším výletu vstával ve 4:30, prospal se 5 minut v autobuse, 20 minut ve vlaku a usnul ve 22:30 :zed: Chlap usnul dřív než on a já držela oči otevřený málem párátkama.

• Citovat
  • Upravit
5271
3.6.14 21:22

@eva valoi Dcerka to má večer o něco lepší a přes den hodí ucho, ale jinak trochu vím, co prožíváš. Držím pěsti, třeba se to někdy zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
3.6.14 21:24

Určitě se to zlepší, až bude mít vstávat do školy, tak se mu nebude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
3.6.14 21:26

Jo a jinak já mrkla na diskuzi, protože jsem čekala, jak ten pták bude v důsledku vypadat a kdo je chytil při činu, že ví, že to byli zrovna oni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
3.6.14 21:28

To se ti nedivím, že máš chuť vraždit :mrgreen: u nás hodně pomáhá, když děti usínají v jiné místnosti. Jakmile jsou pohromadě v pokojíčku když mají spát, tak řádí. Starší posílám usnout do ložnice a pak jí přenáším. Z ten klid to stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.6.14 21:29
@eva valoi píše:
Určitě se to zlepší, až bude mít vstávat do školy, tak se mu nebude chtít.

Nechci ti brát iluze, ale moji dva synovci(11 a 7), by čumákovali do noci a ráno straší o půl šestý, takže ani škola nezabrala ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
3.6.14 21:31
@1Luca píše:
Jo a jinak já mrkla na diskuzi, protože jsem čekala, jak ten pták bude v důsledku vypadat a kdo je chytil při činu, že ví, že to byli zrovna oni :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: To by byl hnusnej pták, děsná představa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
3.6.14 21:32
@Jaruše píše:
Nechci ti brát iluze, ale moji dva synovci(11 a 7), by čumákovali do noci a ráno straší o půl šestý, takže ani škola nezabrala ;).

Tak v sobotu a v neděli taky straší, to dá rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.6.14 21:34

No jo, kdyby jen sobota a neděle. Tohle je na denním pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
3.6.14 22:00

@eva valoi bude líp, neboj. Naši taky straší brzy ráno, ale o víkendu už se postará starší o mladšího a nás i do té 10. nechají dospat. To, že sedí u pohádek beru jako nutné zlo k přežití. 8) Ale vo večer, to neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí