Manžel si píše s jinou

Anonymní
7.5.24 10:10

Manžel si píše s jinou

Ahoj,
poprvé v životě se jdu vypsat.
S manželem jsem 14 let, máme dvě děti.
Bohužel jsem mu přišla na to, že flirtuje s jinou mladší slečnou přes WhatsApp a dokonce s ní byl i na rande (oběd). Prý když si s ní píše, tak má pocit vzrušení a to už u mě nemá. Řekl mi, že jsme se moc upjala na děti a to je pravda. Děti mají 4 a 6 let a je to intenzivní období.

Toto mi už udělal několikrát. Poznám to a pak se k tomu i přizná. Jinak se na mě dívá, jsme pro něho jen vzduch. Postarám se o domácnost, děti, vyperu, navařím. Děti vozím a vyzvedávám taky já, on minimálně jen 1-2× do měsíce. Kroužky taky řeším jen já. Takže kolečko s vyzvedáváním a chystáním nezná.

Ano, mladší slečně, která děti nemá, vyspí se celou noc a je plná energie konkurovat nemohu. Ona má 25-28 let a já 32.

Já mám poloviční úvazek a on je CEO v jedné firmě. Finančně jsme na něm závislá.

Chce se o nás postarat a nechce odcházet. Má pohodu - vzrušení hledá jinde a doma je postaráno. ————————

Já jsme z toho psychicky ale už dost poznamenaná. Hrozně mě tímto chováním zranil a ponížil (s jednou si psal, že jsem přibrala a jsem tlustá), to zabolelo dost, protože váhu řeším celý život (aktuálně 164 cm a 71 kg).
Telefon má zaheslovaný, pořád ho nosí u sebe. Všude!!! Nedá ho z ruky.

Má některá z vás podobnou zkušenost? Děkuji moc za názor. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4545
7.5.24 10:24

Tak mu přestaň dělat služku, bez na plný úvazek a péči o děti si rozdělte. Co chceš slyset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
7.5.24 10:28

Já si podle popisu myslela že je ti tak po 40. Ženská 32 let? To jsi ještě mladá kočka! Přestaň mu dělat služku, panáček se nejspíše hoodně nudí!!A tobě by taky neuškodilo si dát někdy voraz a mít chvilku pro sebe. Pokud to teda dovolí situace. Péči o děti si rozdělte, proboha to ještě existují chlapi co si jen vy… dítě a pak jako nic!!? Kde to kurňa jsme?! Není navařeno? Starala jsem se o děti, máš hlad? Navař si, vidíš tu horu nádobí? Byla jsem ve školce, můžeš to umýt, atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
7.5.24 10:34

Tohel je tezky, dostanes tu redy, at neperes a prestanes mu delat sluzku, at vic doma dela… Ale jak toho docílit? Kdyz ty deti ze skolky nevyzvedney tak ty je tam stejne nenechas do noci, ze jo, to jim neudelas.

Takze za me zacni hledat oraci na cely uvazek. Vidis, ze uz ted to mezi vami neni nic moc, do budoucna to asi nebude lepsi.

Pokud je ceo, snad tomu ospovida jeho prijem. Rekni si o penize na pomoc. Vyzvedavani deti, hlidani, uklid. Ndmusi to byt vse, ale at se ti odlehci- ptedpokladam, ze on se proste nezapoji.

Najdi si cas na cviceni (idealne mimo domov) a zajdi si k dietolozce. Nemas nejaka zdravotni omezeni (stitna zlaza treba), kvuli ktere pribiras snaz?

No, a pak… Nerikam, ze se musis hned stehovat a rozvadet, ale uz ienom jakajoliv tvoje akce jeho donuti se chovat jinak. Je to risk, nevis, fo udela, ale v tomhle provizoriu zit nemuzes, znici te to a potazmo pak i deti.

• Citovat
  • Upravit
39
7.5.24 10:34

On se v domácnosti i trochu zapojuje… je to těžké, je to můj první partner a o to víc to bolí, moc ho miluji. Je úžasný táta.

Můj první rozchod. Vůbec nevím, co mě čeká. Jít do toho nebo ne?

Jak to ovlivní děti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
7.5.24 10:40

Tak začala bych tím, že začnu víc vydělávat. Začni pracovat na sobě. Změna stravy, cvičení a ať se stará on víc o děti jsou i jeho. To jsi měla nastavit už dávno abyste fungovali jako rodina všichni čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.5.24 10:41

Samozřejmě, že slečna musí být spokojená… nabrnknout si zajištěného chlapa okolo 40 let, pěkně vypadajícího a zajištěného.

Může mít klidně jinou novou rodinu.

Štítnou žlázu mám ok. Nehlídám se v jídle.

Budu kontaktovat psychoterapeutku, protože sebevědomí mám na bodě nula a třeba i poradí, jak z toho ven…

On už toto udělal několikrát. Vždy to s ní ukončil, pár měsíců to bylo OK a pak to zase začalo.

Už jsem ve fázi, že je mi to blbé i vůči těm slečnám… takhle jim dává planou naději na vztah. Asi si neuvědomuje, že ubližuje i jim ve finále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.5.24 10:45

Pořádně ho doma zapřáhni, nehrozí, že ty táhneš všechno, ještě pracuješ a on doma nehne prstem. Pěkně si rozdělte péči o děti a přehoď na něj i část domácích povinností a uvidíš, jak bude mít myšlenky na vypisování se slečinkama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.5.24 10:46

@andrasteia Jak jako „když ty děti nevyzvedne“? Psala, že je skvělý otec, tak snad by nenechal děti ve školce bez vyzvednutí, ne? Tenhle poraženecký přístup „když to neudělám já, neudělá to nikdo“ je špatně od začátku do konce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11289
7.5.24 10:47
@Kelly951 píše: Více

Není úžasný táta. Úžasný táta se stará o děti, místo aby honil milenky.
Ale pořádně si to rozmysli, než začneš všechno bořit. Jsi ve velice nevýhodné situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.5.24 10:49
@jita22 píše: Více

Přesně. To, že o víkendu vezme děti na výlet a nosí je na koni není „úžasný táta“ - úžasný táta se o děti stará i v situacích, které jsou opruz a nepřináší žádné potěšení (nemocné dítě, odvádění do školky, vaření večeře atd.). Souhlasím, že je načase začít myslet víc na sebe, aby se z téhle podřízené pozice vymanila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
7.5.24 10:50

Tak on ví, že mu to projde, tak proč by něco měnil? Ty ho moc miluješ, tak si nech kajdit na hlavu :nevim:
Já hysterka nebo tak nejsem, ale v takové situaci bych udělala velký humbuk, měla bych náturu mu nechat i děti pár dní na krku a odjet.. nebo ho ignorovat, po příchodu z práce bych mu nechala děti a šla prostě ven bez vysvětlení, aby pochopil, že žít se dá i bez něj..
Teď jsi pro něj nejspíš taková ta domácí puťka, která bulí a lituje se a všechno mu odpustí, hlavně když s ní zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.5.24 10:50

On je v práci cca do 18:00. Nemůže je vyzvednout. Někdy je zaveze do školky ale to opravdu velmi vyjímečně a děti musí hrozně brzy vstávat, protože je zaveze už na 6:30.
Jsou z toho pak unavené a vstávat v 5:30 jim nedělá dobře :,( ani snídani jim nedá a to já špatně nesu, takže raději si je v klidu nachystám sama, ať jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35969
7.5.24 10:52

No a co jste teda vzájemně udělali pro zachování vztahu když se to provalilo poprvé, podruhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.5.24 10:52

To jsme taky zkusila mu nechat děti, ať se stará a já šla ven se projít.

Doma šílený bordel, zmatek a chaos. Děti jak hastroši. Nic nenachystané, k večeři ohřál párky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí