Manžel si píše s jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
7.5.24 18:03
@Lojzísek píše: Více

Také se bojím, že je to jen kousek a nějak se mi do toho kousku nechce čekat, až to nastane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6920
7.5.24 18:04
@Kelly951 píše: Více

Nj, holka. Chceš si udržet životní standard a žít si na vyšší nožce. Tak zůstaň, ale smiř se s tím, že on má vzrušení jinde a u slovíček nezůstane. Řada takových maminek bez práce, které vozí odpoledne děti po kroužcích, to tak má. Časem si najdou nějakého zahradníka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6920
7.5.24 18:05

A Ty si myslíš, že by se Ti s tím svěřil? Proč by to dělal? On Tě chce a potřebuje. Chce rodinu a Tvůj servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
7.5.24 18:43

Dobre, chapu. A jake jsou tedy tve plany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.24 19:05

Podle mne to dávno nastalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.5.24 19:51
@Fee-bee píše: Více

Budeme nějaký čas bydlet bez něho. Prospěje to oběma stranám. Psychoterapii mám naplánovanou na pondělí, podle mě mi to taky pomůže. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.5.24 19:51
@Lydia Délectorskaya píše: Více

Nemyslím si, on na to moc není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
7.5.24 20:18

Sorry, ale nejak ti neverim. A nakonec ani celemu tomu pribehu. Na me jsi se az nejak moc rychle citove odpoutala od nekoho, na kom jsi byla tak zavisla a tak moc jsi ho milovala. :nevim: To jsi ta nova akvizice na epipi, co ma rozproudit zdejsi uhasajici diskuse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.24 20:25
@Fee-bee píše: Více

Tady něco takového funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6920
7.5.24 20:34
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.5.24 20:35

Pořád doufáš, že s prosikem přijde. A co když se mu to zalíbí…
Tenhle příběh je častý, taky mám kamarádku, co vzdala skvělou práci kvůli kroužkum a hádej, ten její už bydlí s jinou a sliby o penezichvzaly taky za své. Ony ty kroužky lezou do peněz a ona aby je stihala, dělá taky 1/2 úvazek. On samozřejmě nechce dotovat vše.. už i stala na parkovišti před obchodem a čekala, až ji pošle peníze. A děti? Jedno chce k tatínkovi nastalo, jedno chce zůstat s ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6920
7.5.24 20:43

Jojo, holka, buď jsi troll nebo hloupá jako štoudev.
Takže on roky vypisuje x slečnám prasečinky, víš o tom, že s jednou se sešel.
Podle mě máš parohy až do xtého patra.
Chceš slepovat něco, co neexistuje.
Kdyby sis nechtěla udržet materiální pohodlí nebo si ho byla schopná zajistit sama, dávno bys ho kopla do zádele. Tohle je totiž chronickej kurev:ník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
7.5.24 20:47
@Anonymní píše: Více

Snaz se jit na plny nebo hodne setri penize a pak pozadej o rozvod. On ti bude muset platit aliky a mas to, penize mit budes a o deti se budes muset starat i pak, hur na tom nebudes a mozna i lip :lol:

• Citovat
  • Upravit
6654
7.5.24 20:49

Jejda takovych ja znam, co na to pry moc nejsou..tak jiste, nejsou na to akorat doma s manzelkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.5.24 21:13
m @olivovyolej píše: Více

Tím bych si jistá nebyla. Teď asi vše platí. Bude dávat jen alimenty, ty asi nepokryji nájem ( byt je jeho počítat s tím, že je v něm nechá nejde, zvlášť když k ní nemá žádnou úctu ), energie, náklady ostatní… navíc pokud si založí novou rodinu, nebo bude měnit milenky, jeho život bude nákladný..
Holka pokud chceš zachránit vztah, mela by ses stát partnerkou a ne hospodyní, jak ti tu jiní napsali.
Pokud chceš zit z jeho peněz, kyvni na volný vztah a šup do práce a najmete si chůvu, at máš volnost i ty.
Nebo se připrav na rozvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria