Manžel u TV

286
15.4.08 17:26

Manžel u TV

Stáva sa i vám, že keď manžel príde z práce, ako prvé :,-(ne pred telku a čumí. My už sme sa preto toľko krát pohádali. Potrebovala by som aby porobil nejaké tie mužské roboty…ja celý deň lietam, upratujem, učím sa do školy., starám sa o malého, varím…Proste som úplne K.o a on mi ešte drzo povie, že čo som tu už len celý deň robila, v dvoch izbách.
Bývame v rodinnom domčeku a máme s manželom prerobené podkrovie (taký malý bytík), no stále to nie je celkom dokončené. Chýbajú už len drobnosti, no taktiež je práce dosť okolo domu. On vyrastal na byte a u nich bolo normálne celý čas (po práci) ležať pred telkou, zatiaľ čo ženy sa starali o domácnosť. No ja sa s tým nechcem zmieriť…Prosím poradte ako na neho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
15.4.08 17:58

Ahoj,
no jako nejlepsi reseni mi prijde, ho nechat s prckem na vikend o samote, aby vedel, ze to neni jen tak obstarat dite a domacnost. To by mohlo zabrat.

jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
15.4.08 18:00

Muži jsou jako děti - zkus metodu něco za něco.........Když namontuješ žárovky udělám ti řízky (guláš, svíčkovou.......) Doporučuju předtím pár večerů mazat chleba na večeři sýrem........ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
15.4.08 18:03

Občas taky doma provádím „branná cvičení“. Schválně třeba přes den nekoupím mlíko (jogurty, banány) pro prcka a ve chvíli kdy manža vchází hlaholím : Konečně jsi tady, jsem hlava děravá zapomněla jsem ...........chvilku mi tady s ním počkej, hned jsem zpátky. Samo litr že tu chvilku vždycky řádně natáhnu… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
15.4.08 19:06

Ivi ty jsi teda filuta to by mě nenapadlo :lol: a zabírá to???

Terko tady u toho se špatně radí.ale jak jsi psala že už jste se kvůli tomu mockrát pohádali tak co ti řekl jako argument???A v práci pracuje fyzicky???a když je víkend tak taky leží jenom u televize???

Tady toto neznám a nedokážu si to představit ale je fykt že když manžel dojde s práce tak chce chvilku nechat na pokoji aby se mohl v klidu přesléct a jít na záchod a napít se a pak teda funguje a cokoliv potřebuju tak není problém.Ale že by přišel s práce a lehl k televizi to ho ani nenapadne.

Asi bych zkusila ho opravdu někdy nechat delší dobu s malým doma sama aby viděl. :wink: ale jestli si na to zavolá maminku na pomoc tak to není moc řešení. :?

At se to brzo vyřeší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
15.4.08 19:18

No zabírá, ale moc často to nepraktukuju, my totiž makáme oba nebo ležíme - taky oba. Je fakt že prcek už je docela velkej tak už si s ním manžel hraje - takže momentálně třeba demolujou šatnu a nazývají to hrou :D :D Ozývá se smích takže já si tady v klidu píšu na PC. Večer šatnu zavřu abych neviděla ten binec a půjdu spát :lol: :lol:
Spíš praktikuju něco za něco - u nepopulárních akcí (úklid garáže, protřídění krámů v komoře......)
Ještě mně napadlo co třeba „polámat“ televizi. Nebo třeba dát do ovladače vybité baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.08 19:23

Ahojky, taky bych volila po prichodu z prace chvili „nechat koukat do ohne“ - chlapi to tak od pradavna delali po navratu z lovu (zvere :-) a pry to maji zakodovane dodnes. No a pak prubnout ten hlidaci vikend (bez babicek).
Drzim palce.
 Katka

• Citovat
  • Upravit
16
16.4.08 09:41

Příspěvek upraven 21.06.10 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
16.4.08 09:48

Koukám že Jasmína je šikulka šikovná… :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.4.08 09:56

Áno pochvala … tak to na neho zaberá perfektne. Ale ja ho vlastne ani neviem pochváliť, lebo ani nemám za čo. Na domáce chlapské veci je strašne lenivý, na druhej strane mu však nerobí problém umyť riad (i keď to od neho nevyžadujem).
No pracuje ako poisťovák a šéfka ho stále chváli, nesmierne ho to motivuje, že až niekedy nechápem, čo všetko dokáže.
Asi sa budem musieť premôcť a pochváliť ho i za nejakú malú maličkosť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.4.08 12:01

Ivusha No jasně, já jsem přeci ten krk, co otáčí hlavou domácnosti :lol: :lol: :lol:

teeerinka Samozřejmě chválit i za blbosti, maličkosti, za to, co bys zvládla levou zadní. Ale ne tím lehce ironickým:No vidíš, že to šlo. To by nemotivovalo ani mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
16.4.08 12:36

Vlastně máš Jasmíno pravdu, poslední „ukázkovou“ akci si pamatuju když si prcek stoupnul a bylo třeba posunout rošt v postýlce níž. Tak dlouho jsem otravovala až jsem se do toho pustila sama - „samozřejmě“ mi to nešlo a MUSEL MĚ ZACHRÁNIT!!!!! Já jsem měla radost že se nám dítě nezabije skokem z postýlky a on seděl nadmutý pýchou u fotbalu protože zachráníl minimálně světový mír...... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.3.19 11:57

ještě je na něco koukat ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
21.3.19 12:14

@teeerinka nestává, TV už nemám cca 30 let. Resp. tu bednu posledních pár let jo, ale není připojená k anténě.

• Citovat
  • Upravit
1334
21.3.19 12:18

Pojďte si zahrát hru na nejstarší příspěvek, na který jste kdy reagovali.

Vede @zlata barva - deset roků a jedenáct měsíců. :palec:

Najde se někdo s jedenácti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí