setkání s manželovou bývalou

160
9.4.08 15:30

setkání s manželovou bývalou

Ahoj, jsme s manželem pozváni na svatbu jeho bratra. Bohužel nevěsta je největší kamarádka s manželovou bývalou. Malinko z toho vyšiluju, protože to je už za měsíc a já jsem po porodu ještě nezhubla. Rozešel se s ní sice kvůli mě,ale ona ho strašně dlouho otravovala,že ho chce zpátky. Nikdy jsem jí neviděla a ani manžel nemá žádnou její fotku,tak vůbec nevím,co mě čeká, až se tam s ní uvidím. Vlastně ani nevím,jak se mám k ní chovat.
Jediné, co vím je, že to bude pro mě velmi nepříjemné odpoledne :cry: Byli spolu několik let a chtěli se vzít,tak doufám,že je tam společná minulost nedožene :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
9.4.08 16:01

Potvurko - mam takový pocit, jak to píšeš, že hůř se bude asi cítit ta druhá žena. Ty žiješ se svým mužem, máte mrnavý mimino… což se považuje za šťastné období. Jak je na tom ona? jak se bude cítit v tvé přítomnosti? (to že si nezhubla po porodu je banální a navíc pochopitelné)

Asi bych byla přátelská a pochválila jí šaty, případně záviděníhodnou postavu (bude-li to pravda). No a zase nějak extra moc se na svatbě bavit spolu nemusíte, když vám to bude oběma nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
9.4.08 17:08

Zajdi ke kadeřníkovi, nech se pěkně ošmikat, učesat, pěkně se namaluj, hoď se do gala, a na kila navíc kašli.Můj názor je ten, že upravená „baculka“ je dle mého mnohdy větší kočka, něž kdejaká vychublá tyčka :wink: . Stačí být fakt upravená …
A co se týče bývalky .. chápu tvou obavu. Já ex přítelkyni mého chlapa . znám, tedy dle vidění (ovšem ona mě nikdá neviděla a pokud mě potkala nevěděla o koho jde) ovšem i tak mám nepříjemný pocit když jí potkám.
Má rada je, chovat se slušně, pozdravit a víc nic. Vždyť se s ní bavit jinak nemusíš, a pokud by k tomu došlo, na osobní otázky bych s klidem neodpověděla, a nebo tvrdila jak se máme skvěle a doma nám vše šlape.
Ale zas z vlastní zkušenosti můžu říct, že znám osobně i bývalou ženu (byl ženat a pak měl ještě přítelkyni, aby jsi chápala).Byli jsme s ní a její dcerou na matějský, a oni nás i navštívili doma, a je to fakt fajn holka a myslím že si i rozumíme ;-).
Jenže je to všechno o lidech … záleží jak se zachová ona … a pokud by ti byla nesympatická, držela bych si odstup.
No hlavu vzhůru a s úsměvem do toho.Přeci se nebudeš trápit kvůli nějaký, která za to ani nestojí.A za měsíc nám napiš, jak to dopadlo ;-).

• Citovat
  • Upravit
78
9.4.08 17:23

Potvurko, holky to napsaly dobře, pro ni bude setkání s tebou kousnutí do kyselých hroznů, máš to, co chtěla ona. Klidně bych se zeptala manžela, aby mi o ní něco řekl, jaká je, jak se k ní chovat, že mám ze setkání obavy. Pokud by na tebe nějak útočila, snaž se zachovat klid. Ona může mít naopak obavy ze setkání s tebou ,pokud manžel odešel za tebou, ví, že jsi lepší než ona. Třeba se nakonec ukáže, že je v pohodě a bere celou věc s nadhledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.4.08 19:59

pro ní bude setkání horší a stejně tě zritizuje i kdyby jsi měla 30kg,tak si z toho nic nedělej, :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
9.4.08 23:27

Potvurko, klííííd :-) Já jsem se jednou měla potkat s manželovou bývalou, přiznám se, že mnou zmítala žárlivost a obavy, ale nakonec to byla docela milá holka. Jo a od posledního porodu jsem ještě nezhubla ani deko a nijak mě to netrápí, protože jak říkal můj dědeček: „roba bez břucha je jak hrnec bez ucha“ a jak dodával druhý: „ženská bez řiti je jak louka bez kvítí“. Přece bys nechtěla být vychrtlá jak smrtka a mít nohy jak dráty do betonu! Jdi do toho s veselou myslí, má to být svatba a ne funus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
9.4.08 23:48
Kamča.dalmatinka píše:
pro ní bude setkání horší a stejně tě zritizuje i kdyby jsi měla 30kg,tak si z toho nic nedělej, :wink:

:D :D to je fakt :D :D

já tě chápu :wink:
Ale neboj, bude tam hodně lidí, bavit se spolu v podstatě nemusíte…
A na kila prď, ježiši dva měsíce po porodu…já byla bráchovi na svatbě 8 měsíců po porodu nezhublá, vedla jsem ho oltáři a dělala svědka, čumělo na mě asi 200 lidí a taky žiju :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
160
10.4.08 08:16

Dík za podporu. Je mi ale hodně divné,že mi o ní manžel nechce nic říct. Jen vím,že je malá asi jako já (160cm). Je o 5 let starší,tak to je zase bonus pro mě. Bohužel jí tchýně úplně šíleně zbožňovala :( Tak to bude nějaká divná holka, protože normální člověk nemůže s tou jejich rodinou,která se zajímá jen o peníze, vyjít. Ale zase na druhou stranu mi zrovna tchýně už na začátku řekla,že se ke mě chová manžel ze všech holek nejlépe (v té době jsme ještě manželé nebyli) a prý jsem byla jediná s kterou vážně uvažoval o manželství a dětech hned od začátku.
Moc děkuju za odpovědi a podporu, už z toho začínám blbnout. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
10.4.08 20:04

Hele důležitý je, jak se budeš cítit ty. Pokud si budeš říkat jsem tlustá, jsem tlustá, tak se to projeví v tom že budš mít malý sebevědomí a budeš si říkat, že ona je štíhlá a já nevimco…

Takže za ten měsíc sice moc nezhubneš, ale můžeš třeba obden si trochu zajezdit na rotopedu nebo jen lehce zacvičit, vysprchovat a namasírovat zadek proti celu :D :D Uvidíš, že se budeš cítit daleko líp a na svatbě budeš hvězda…

Jo, já se setkat s manželovo bývalou, tak lezu kanálem, je taky o pět let starší, ale hubená blondýna…ehm pravý opak :D :D

• Citovat
  • Upravit
160
17.5.08 07:59

Svatba proběhla včera a já jsem se uklidnila. Budu teď docela hnusná,ale když jsem jí viděla,tak jsem se musela začít smát :lol: Jestli jsem si z té Ošklivky dělala hlavu,tak jsem úplně pitomá. Všichni nás tam pozorovali,ale mě to bylo fuk.Nejsem sice žádný zázrak,ale s ní jsem to vyhrála na celé čáře. A kila??? Ona je bez dětí 2× taková jako já :lol: Takže příště až si jí teď už švagrová pozve k tchýni na barák,tak mi to bude úplně jedno.Trapně se musela celou dobu cítit ona a svatebčané (všichni nás obě znají) se museli docela bavit :lol:

Takže díky za podporu všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria