Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mi máme ted většinou jenom ty rychlovky když dojde manžel s práce.Protože když dám malou (14 měsíců)do postýlky tak je schopná si hrát sama 10 minut a pak začne vřeštět.Protože večer jsme unavení a popravdě řečeno se mi večer ani moc nechce ale jednou za čas v pátek nebo v sobotu večer to děláme se vším všudy i s dlouhou předehrou a mazážemi olejem a tak.Ale co je malá tak je to minimálně.Je to hrozné ale nějak není čas.
A je fakt že mě ty rychlovky vyhovují víc,nevím jak to říct ale při rychlovce mám lepší orgasmus:-)
Takže tak
Těžko radit, ale řekla bych, že tohle postihne dřív nebo později každý pár. Rozhodně po narození dítěte, protože na tyhle něžný techtle mechtle je potřeba čas, uvolnění a spousta energie. A to při 24 hodinových směnách není… ![]()
Doporučuju nedělat si hlavu a zlé svědomí z rychlovek, někdy je to opravdu přijatelnější varianta než násilné něžnění a následně zase špatné svědomí, že vás to neba, protože usnete…Ono to přijde, ale pokud tomu chceš trochu pomoct, pokuste se udělat situaci doma tak, abyste byly oba odpočatí, dobře naladění, třeba si nějakým povídáním navoďte atmosféru, když jsme spolu začínali chodit, nějaký vzpomínky, horká vana, dobrá večeře, prostě rozmazlování největší a hlavně hodně času a KLIDU, aby vás nemohla vyrušit tchýně u dveří, vzbuzené dítě nebo mobil…
Vzpružit se lze jedině odpočinkem…
NiKi
Kdyz vecer nemate cas, coz takhle to zkusit rano si privstat???? Manzel si pochvaluje, ze to je pekny start do dne a pak ma energie na rozdavani.
Terik
teriku, to je dobrý nápad, pisatelka vypadá na bezdětnou…
Ale kdy bychom si měli přivstav my, když nám dítě vstává v 5 ráno a někdy i o půl pátý??? ![]()
NiKi ![]()
Oj, to nevím, jak jsem vypadala na bezdětnou. Máme děti 2, takže kolotoč znám. Spíš jsem chtěla vědět, jak se rozvášnit. ![]()
Ahoj,
tak u nas to uz taky neni co byvalo, nejak na to posledni dobou nemam chut a manzel, ten by zase mohl nekolikrat za den. Kdyz jsme byli jeste sami, tak nebyl problem se milovat uprostred noci, ale to ted proste nezvladam, jsem rada, ze muzu spat. NEjak nemam potrebu se milovat, bohate mi staci se k manzelovi pritulit a usnout mu v naruci. Asi bych potrebovala nejakou radu, jak si to rozvasnit a zacit se na milovani zase tesit.
no tak pak mám ještě jednu radu - počkat, až jednoho krásnýho dne zabalíte děcka na intr.
To bude léééébe…
NiKi
p.S: Zkoušela jsem afrodisiakum Up! či jak se ta voňavá vodička od Primerosu jmenuje a výsledek? NIC…tak nevim. Vášeň asi ve frkotu a únavě všedního náročného dne nezplodíme…
mám stejný problém jako Anonymní. Dříve - a to vůbec ne na počárku vztahu - jsme dokázali promilovat celý víkend a těhotenstvím a následným porodem se všechno změnilo. Já už nemám vůbec chuť, milování ani nepotřebuju. Manžel ale přesně naopak. Štve mě to, ale nedokážu se k tomu nutit, to by pak nemělo cenu a myslím, že by to poznal. Samozřejmě někdy se milujeme ale podle jeho názoru skoro vůbec. Taky bych uvítala nějakou vášeň do vztahu… jen nevím, kde ji vzít ![]()
Milování po ránu? Uf, mojemu tak táhne z kotle, že bych nepřežila ani rychlovku
Zuzana
Zuzano tak musíš chvilku počkat, než si vyčistí zuby
tak to mám štěstí, takovéhle věci pro mě nejsou prioritou nebo můj manžel po nocích žvýká mátové lístky…
Jen jsem chtěla vědět, jak na to chodíte, jestli přes předehry, ale vidím, že jste na tom podobně unaveně.
Třeba někdo poradí.
Tak u nás je to podobný.Většinou také rychlovky.Občas o víkendu jen tak odpočíváme a když dáme prcka spát tak si to pořádně užijeme
.Ale při prvnim těhu jsem na to také neměla vůbec chuť a trvalo to až do doby,než jsem po roce a půl přestala kojit.Teď jsem opět těhotná a když jsem odpočatá,tak mám chuť pořát
.
Je to různé, někdy třeba pravidelně, 3-4 dny vždy večer, pak máme třeba týden, nebo dokonce 14dní útlum..záleží i na okolnostech, kolik je práce, jak jsme unavení atd..důležité je, ne jak častoo, ale jak dobře ![]()
Možná Vám to bude připadat divné, ale ráda bych se zeptala, jak se s manželem nebo přítelem milujete. Jaké děláte předehry a jak často? My skoro minimálně a to je škoda. Chtěla bych rozhodně častěji, ale jaksi se večer podíváme na TV a jde se spát. Nejraději mám, když to na mě přijde, udělat si rychlovku, protože z těch předeher se stane spíš usínání a pak už nic. Jak se vzpružíte a vysexujete? Pardon ten výraz.