Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to taky tak měla a příjde mi, že se to zlepšilo. Ted je to už 2 roky od porodu a už mi to příjde o dost lepší.
Došla bych s tím za gynekologem, protože posiluješ a neůlepší se to, je možná potřeba plastika, kterou by ti možná i nějak hradila pojišťovna..
Mě malej uvnitř roztrhal zle, ale přítel říká že jsem nějaká těsnější, i já si tak připadám a sex mě vždy bolí.. tak si vyber co je lepší.. ![]()
Ahoj, tak já jsem měla tyto problémy vždycky. Od přírody jsem byla vždycky taková ,,volnější"
, takže téměř všechny moje sexuální zkušenosti byla tragédie. Dalo by se říct, že jsem vyzkoušela více partnerů protože jsem hledala někoho, koho aspoň trošku ucítím
. A to, že bych ho cítila, bylo jediné, co jsem z toho měla. Takže hrůza a o nějakém orgasmu nemohla být vůbec řeč
.
Takhle plynula léta a já si našla partnera (průměrně obdařeného) a zkombinovala jsem nasbírané zkušenosti s hračkou ze sexshopu, dovolila mu anál a orgasmus BYL a pořádný!!!
Ale je to hodně o partnerovi, musí být něžný a chápavý, jinak to nejde.
Teď po porodu jsem ještě víc volná, než to bylo před tím a přidalo se mi ještě to, co píšeš, že mě bolí jakoby vaječníky. Nevím, jak je to u tebe, ale já mám teď větší děložní čípek a ten mě tlačí. Velikost pochvy je tedy horší, ale ta bolest se dá ovlivnit, jak tu holky psali, změnou polohy s méně hlubokým průnikem… Ale já jsem spokojená, protože análem se u nás dá vždycky vše zachránit!! Takže za mě doporučuji. ![]()
Hm, mám přesně opačný problém. Myslela jsem, že se po CS tak moc nezmění,když člověk rodí břichem, ne? Jenže manžel se nemůže pořádně dostat tak nějak dovnitř a hlouběji už vůbec ne…bolí to, jsem mnohem užší než předtím. Přitom šití bylo jen uvnitř břicha, tak to nechápu, ale prostě problém je na světě. K tomu ještě jedna ijekce depo provery a je komplet po krásným sexu.
Zbývají jen vzpomínky.
Nemluvila, protože mi nejdřív píchl tu Depo Proveru a až pak něco bylo. Ale budu to muset řešit.
Řeš. Jestli ke svému gynekologovi nemáš důvěru nebo je ti nepříjemné o takových věcech mluvit tak si najdi jiného. To samé udělej kdyby nevěděl co s tím, nebo říkal že se s tím nic dělat nedá.
Když se chce všechno jde a když dnes dokážou udělat z pipky šulína a naopak tak tohle musí zvládnout taky.
Dej určitě vědět jak to dopadlo.
@Lynette No trefilas to přesně. Konzultovala jsem to a změním doktora. Myslím, že hodně na vině je i ta Depo Provera - je to děsný svinstvo - ať se bavím s kým se bavím, každý měl po ní potíže.