Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Slysela jsem,ze pomahaji cviky panevniho dna,nebo tak nejak
.Vidis,ja mam zase opacny problem,3 porody,partner normal obdarenej (kdyby byl vic,asi zdechnu) a pokazde me to boli,jak kdyby to bylo poprve,pritom driv jsem to tak teda nemela
.
Zkoušelas někdy cvičit právě hráz tím, že zatneš spodek jako kdybys chtěla zadržet moč, vydržíš pár vteřin, pak pustíš a furt dokola? Mohlo by to být řešení… ![]()
A než si to tam dole posílíš, zkusila bych změnit polohu v sexu…
@xangel87 píše:
Zkoušelas někdy cvičit právě hráz tím, že zatneš spodek jako kdybys chtěla zadržet moč, vydržíš pár vteřin, pak pustíš a furt dokola? Mohlo by to být řešení…
Jj, to dělám vlastně od porodu, kdykoli si během dne vzpomenu ![]()
ahoj,zkus pri soulozi mit nohy u sebe..nebo zatnuty svaly panevniho dna ![]()
Bohužel, už to nikdy nebude jako zamlada. Svaly pánevního dna a vlastně i ty poševní svaly posiluješ? Jediné, co asi mžeš udělat je posilovat, posilovat a pak je při sexu zatnout, aby tam bylo těsněji.
Další možnost jsou některé polohy, například když jsi na zádech, tak si chlap klekne a ty dáš nohy k sobě nahoru případně je překřížíš, místo toho, abys je roztahovala.
Ono se to ještě během pár let upraví trochu.
(nebo pokud s tím oba budete svolni, tak anální sex, tam bude mít muž naprosto jednoznačně těsno
)
@Anonymní píše:
Jj, to dělám vlastně od porodu, kdykoli si během dne vzpomenu
Lepší je strčit si dovnitř prst a teprve pak zatínat. Já jsem si myslela jak dobře ty svaly pánevního dna nezatínám a teprve s prstem uvnitř jsem poznala že ty svaly nezatínám dostatečně. Místo toho aby mi stěny prst silně obepnuly tak jsem na prstu vnímala jen takový lechtání. Co mi hodně pomohlo byl tenoučký vibrátor. Bez řádného zatínání svalů pánevního dna jsem z něj nic neměla a to byla velká motivace. Velmi rychle jsem takhle ty svaly posílila.
@Gladys píše:
Bohužel, už to nikdy nebude jako zamlada. Svaly pánevního dna a vlastně i ty poševní svaly posiluješ? Jediné, co asi mžeš udělat je posilovat, posilovat a pak je při sexu zatnout, aby tam bylo těsněji.
Další možnost jsou některé polohy, například když jsi na zádech, tak si chlap klekne a ty dáš nohy k sobě nahoru případně je překřížíš, místo toho, abys je roztahovala.
Ono se to ještě během pár let upraví trochu.
(nebo pokud s tím oba budete svolni, tak anální sex, tam bude mít muž naprosto jednoznačně těsno)
No tak k tomu svolná nejsem
, i když manžel by byl rád ![]()
ještě jsem slyšela o nějakých kuličkách (nevím, jestli přímo Venuščiny
), používáte?
Kuličky jsou na houby. Ty jsem zkoušela a byly to vyhozený peníze. Fakt doporučuju ten tenký vibrátor. http://www.ruzovyslon.cz/…rator-cerny/ Něco takového. ![]()
@Anonymní píše:
ještě jsem slyšela o nějakých kuličkách (nevím, jestli přímo Venuščiny![]()
), používáte?
Ahoj, já kuličky doma mám a používám a jsem celkem spokojená
řekla bych, že se to trochu zlepšilo ![]()
Neznam, protoze jsem po CS, ale posiluj panevni dno, nejlepe Pilates.
@Anonymní píše:
ještě jsem slyšela o nějakých kuličkách (nevím, jestli přímo Venuščiny![]()
), používáte?
Ano sou to tyto, ale nejsou to venušiny kuličky: http://www.medilady.cz/
No ono to někdy může být i tak, že ty svaly se rozjedou (rozestoupí) a prostě to nejde posílit…to je pak dobré najít gynekologa, který se zabývá léčbou poporodních problémů…
A když bude nejhůř, tak třeba v Praze Podolí dělají plastiku pochvy, tak aby byla jako nová ![]()
Řešení je, jen identifikuj problém, držím palce!
Ahoj holky, snad omluvíte anonym, ale je mi to trapné
.
. Partner patří k obdařenějším mužům.
). Už si připadám jak nějaká vyklechtaná kobyla, přitom jsem štíhlá, pevná, cvičím a je to pořád stejné.
. Používám menst. kalíšek, ale ten mě zase tlačí a mám pocit, že bych potřebovala poloviční
.
Jsem 10m po porodu (vše proběhlo bez problémů, bez vnitřního poranění, pouze sešitá hráz). Dřív jsem s partnerem mívala problémy, že jsem byla příliš úzká a těžko se do mě dostával, říkával, že si připadá, jak kdyby měl pokaždé pannu
Po porodu je sex děs a hrůza. Asi jsem se nějak víc „roztáhla“. Manžel často říká, že jej ve mě skoro necítí (já tedy taky moc ne, navíc mě sex pořád bolí (jakoby vaječníky
Taky jsem to na sobě poznala, když jsem si vzala tampon, tak normálně ze mě vypadával
Měly jste to taky? Co Vám pomohlo? Mám obavy, že náš vztah brzy půjde do háje, jestli to takhle půjde dál…