Manžel x kolega

Anonymní
2.4.13 18:41

manžel x kolega

Ahoj
Chtěla bych radu od žen, které se do podobné situace dostali.
A ráda, aby se zdrželi komentářů ti, kteří mě chtějí kritizovat.

S manželem jsme se vzali před rokem, máme malého syna. Manžel má náročnou práci na čas i dojíždění do práce je složité.
A prostě postupem času jsme si přestali rozuměl, někdy se mi stává, že mě i jeho přítomnost doma obtěžuje. Před půl rokem byl na dlouhé služební cestě a já jsem byla sama a vyhovovalo mi to. A taky jsem mu byla věrná ( i když moje minulost není tak čistá).
Momentálně jsme ve fázi, kdy se to snažíme slepit kvůli našemu dítěti.
Ale já jsem si ještě více zkomplikovala, začal mi nadbíhat manželův blízký kolega z práce a já jsem bohužel neodolala. Samozřejmě je taky ženatý a má děti.
(přijde mi to vůči manželovi opravdu hodně sprosté, ale…)
A já nevím jak z této situace ven, chtěla bych aby syn měl otce. Ale přitom mi to nevyhovuje. A manželův spolupracovník je skvělý člověk.

Chtěla bych se zeptat, jak jste tyto situace řešili?

Promiň te za anonym, snad chápete.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3140
2.4.13 18:48

Manželův spolupracovník může být sice nejskvělejší na světě (o čemž pochybuju, protože tak skvělý člověk a charakter se neku*ví s manželkou svého kolegy) ale je to muž jiné ženy, otec od jiné rodiny. Zkus se soustředit na svůj vlastní vztah…a pokud půjde do kopru, tak zkus lovit v jiných vodách, než jsou zadaní otcové od rodin. Ono jak se říká, že na neštěstí druhých své vlastní štěstí nepostavíš, tak na tom něco bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
2.4.13 18:56

Vis, myslim, ze ikdyby jsi sla „za kolegou“ po case to bude zase jen chlap doma, co je nekdy unaveny a mrzuty a i ten sex by se stal vsedni zalezitosti- to je hold dan za zivot ve dvou( ikdyz ne vzdy to tak musi byt)a treba by jsi mu zevsednela i ty s pro nej nevlastnim synem…takze zalezi na tobe, co chces vsechno dat v sazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.13 19:00

S tím kolegou je to tak, že je to dobré spestřední života, nemyslím si, že by mohlo být něco více dobudoucna. Prostě ve vztahu nejsem spokojená, tak hledám alternativu a nechci aby syn přišel o tátu. Je to takhle sobecké? Žít s někým jen z rozumu a přitom si užívat někde jinde toho života.

• Citovat
  • Upravit
9970
2.4.13 19:03
@Anonymní píše:
Ahoj
Chtěla bych radu od žen, které se do podobné situace dostali.
A ráda, aby se zdrželi komentářů ti, kteří mě chtějí kritizovat.

S manželem jsme se vzali před rokem, máme malého syna. Manžel má náročnou práci na čas i dojíždění do práce je složité.
A prostě postupem času jsme si přestali rozuměl, někdy se mi stává, že mě i jeho přítomnost doma obtěžuje. Před půl rokem byl na dlouhé služební cestě a já jsem byla sama a vyhovovalo mi to. A taky jsem mu byla věrná ( i když moje minulost není tak čistá).
Momentálně jsme ve fázi, kdy se to snažíme slepit kvůli našemu dítěti.
Ale já jsem si ještě více zkomplikovala, začal mi nadbíhat manželův blízký kolega z práce a já jsem bohužel neodolala. Samozřejmě je taky ženatý a má děti.
(přijde mi to vůči manželovi opravdu hodně sprosté, ale…)
A já nevím jak z této situace ven, chtěla bych aby syn měl otce. Ale přitom mi to nevyhovuje. A manželův spolupracovník je skvělý člověk.

Chtěla bych se zeptat, jak jste tyto situace řešili?

Promiň te za anonym, snad chápete.
taky se mi to stalo. Manžel se mi skoro nevěnoval, přesto, že čas na mě měl. Celých 13 let vztahu, z toho 10 let manželství jsem mu byla věrná a v tom manželství se snažila fungovat jen kvůli našim dvoum synům. A jednoho dne se objevil ON…znaly jsme se už roky, ale víc než pozdrav, či pár slov na ulici nás nezbližovaly. A já si až pak všimla, jak je ten ON milý a sympatický, vtipný atd. začalo to sms a skončilo tím, že já se kvůli němu rozvedla a on se rozvedl kvůli mě. Nelituju…moji synové si zvykli a mají ho rádi. Mám je s bývalým ob týden ve střídavé péči. a jeho dcera, která zůstala v péči jeho ex je s ním v kontaktu většinu týdne, takže to mělo happy end.
Aspoň prozatím :)…můj názor, nemá smysl se trápit ve vztahu jen kvůli dětem. Děti stejně vždy vycítí, když to doma neklape a že se něco děje. a pak…děti jednou vytostou, odejdou a ty si pak uvědomíš, že ti život proklouzl mezi prsty a ty jsi ho vlastně nežila, ale jen přežívala :(

Příspěvek upraven 02.04.13 v 19:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
2.4.13 19:04
@Anonymní píše:
S tím kolegou je to tak, že je to dobré spestřední života, nemyslím si, že by mohlo být něco více dobudoucna. Prostě ve vztahu nejsem spokojená, tak hledám alternativu a nechci aby syn přišel o tátu. Je to takhle sobecké? Žít s někým jen z rozumu a přitom si užívat někde jinde toho života.

Je to sobecke a nefer ke tvemu manzelovi. A to ty vis. Zaroven te nikdo samozdrejme nemuze nutit zit s nekym, kde ti to proste srdce nebere. Takze bych se v klidu rozesla, nikde prece neni napsano, ze tim prijde o tatu-zalezi prece na vas dvou jak se k tomu v KLIDU postavite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
2.4.13 19:05

Víš, to se těžko soudí, jestli jde jen o romanci nebo skutečně máte oba vztahy, které nejsou v pořádku a do budoucna můžete být nová rodina…sama si vyřeš ve svém svědomí, jestli tomu dáš čas a necháš to běžet, nebo jestli víš, že to nemá budoucnost a zůstaneš se svým manželem…podle mne svému synovi tátu nebereš, on jeho otcem zůstane navždy, ať Vy dva budete spolu nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 19:09

Ako velmi je pre Teba dolezity syn? Aky stastny bude syn az zisti ze si toho zivota uzivas inde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.4.13 19:16

Jestli jste nechytli jen nějakou ponorku, jako spousta párů…pokud jsi si ale jistá, svého muže fakt nemusíš, tak nemá cenu ten vztah dál držet a je jedno, jestli budeš s kolegou nebo sama. Držet vztah jen kvůli dítěti je fakt blbost. Vyrůstala jsem v tom a není to nějak super když si tvoji rodiče řeknou sotva čau a jediné, jak se umí bavit je v hádkách.
Sama musíš vědět, jestli je manžel ten, se kterým chceš zůstat zbytek života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
2.4.13 19:21

Hele, tím, že odejdeš od manžela k milenci možná získáš „úžasnýho chlapa“ (ale je taky možný, že někde tady na emiminu zrovna teď diskutuje manželka onoho kolegy v tématu: Je možné, že mě můj muž podvádí s kolegyní? Máme malé děti, co mám dělat? Brečím tu do klávesnice…atd) Tak si představ, že tou podváděnou jsi TY…jakou máš jistotu, že když opustíš manžela, bude mít kolega „koule“ na to, přiznat se manželce k Vašemu vztahu?
Pokud jsi nespokojená, vyzkoušela jsi všechny možný pomoci Vašemu vztahu (rozhovor s mužem, poradny a pod…) tak jdi od něj…ale ne k milenci…ono nové koště dobře mete a i ten Tvůj hrozný manžel byl určitě před X lety ten pan „úžasný“ jako ted milenec…prostě přemýšlej mozkem…né srdcem…a syn rozchodem rodičů nemusí přijít ani o jednoho z rodičů…pokud se umí rozejít v klidu…což u nevěry nebývá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2.4.13 19:23

Ono to nie je o tom drzat vztah kvoli dietatu, ale pokusit sa to zlepit kvoli dietatu… skusit nanovo zbalit manzela, nechat sa znovu nim zbalit. Ale ked to nejde tak to nejde a aj syn bude stastnejsi s vikendovym otcom ako s dvoma ludmi co na seba stekaju od rana do vecera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
2.4.13 19:34
@Anonymní píše:

Předpokládám, že tvůj muž je v práci proto, aby vás zabezpečil, určitě by taky byl radši víc doma s váma. Jenže doba je taková jaká je. Je třeba vážit si dobré práce, můj muž je na tom podobně jako ten tvůj. Akorád že já si vážím jak jej jako člověka, ale i toho, že je ochoten máknout pro náš pohodlnější život. Házet na chlapa vinu za rozpad vztahu kvůli práci je táááák jednoduchý :cert: :cert:.Ale tak do talíře vám nevidím. Co ale fakt nechápu, že si život spestřuješ s tátou od rodiny. Myslíš, že jeho žena a děti to budou vidět stejně benevolentně jako ty a bude jim to putna :?:? I když je možné, že onen dotyčný je fakt skvělý člověk. A taky skvělý k. revník :roll:. A jeho rodina je na to zvyklá :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
2.4.13 19:45
@Anonymní píše:

Ano, je to sobecke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.4.13 19:51
@Anonymní píše:

Neřekla bych, že je to sobecké, ale dost pitomé. Jestli chceš žít jak píšeš, tzn žít s otcem svýho syna a mít alternativu, pak je velmi hloupé zvolit si na sex manželovo kolegu. To se radši poohlídni po té alternativě v jiných vodách, neboť takhle to zaručeně praskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
2.4.13 20:04

Jestli jseš na mateřské, tak doporučuji s rozhodnutím počkat až po ní. Bohužel ta ponorka doma zkresluje vnímání. Měla jsem pocit, že v manželství nevydržím, chtěla jsem to rozseknout rozvodem. Naštěstí mě probral článek v časopise, kde byla ženská ve stejné situaci, ale dotáhla to a až pozdě přišla na to, že vlastně neví, proč se rozvedla. Jenže to už byla matka samoživitelka :nevim: HOdně jsem nad tím přemýšlela a přišla na to, že bych dopadla stejně. Mám skvělého chlapa, jen na MD nastala doba, kdy jsem viděla jen to špatné a toho dobrého si nevážila. Zlepšilo se to po nástupu do práce. Přestal být čas řešit prkotiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí