Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je vubec potreba neco dodavat? Jak na to? Zazilas neco podobne, pomer s jinou zenou?
Casto jsem na sluzebkach… Jeji kamaradka, nedavno rozvedena, zacala k nam chodit obcas a v posledni dobe i prespava kdyz jsem na ceste… Pokousel jsem se na to tema bavit… protoze mezi nami sex uz delsi dobu neni uplne idealni… a jen mi rekla ze ji to uz nebavi…
Dekuji!
M
@lule66 píše:
Je vubec potreba neco dodavat? Jak na to? Zazilas neco podobne, pomer s jinou zenou?Casto jsem na sluzebkach… Jeji kamaradka, nedavno rozvedena, zacala k nam chodit obcas a v posledni dobe i prespava kdyz jsem na ceste… Pokousel jsem se na to tema bavit… protoze mezi nami sex uz delsi dobu neni uplne idealni… a jen mi rekla ze ji to uz nebavi…
Dekuji!
M
a podle čeho myslíš, že s ní má poměr? Jen protože jí to s tebou nebaví?
Ne, to ne… ale mam takovi pocit… ostatne, i to ze se mnou uz nechce spat neni uplne.. no, standardni…
@lule66 tak asi by jste si měli promluvit protože evidentně děláš předčasné závěry
Mám takový pocit, že spíš má milence a a kámoškou to řeší, proto tam spí atd
nevim podle čeho soudis ze má poměr s ni
Tak může s ní mít poměr, ale taky nemusí. Třeba to, že to mezi vámi neklape v posteli, není důsledek toho, že má poměr, ale toho, že vy dva máte nějaký problém (viz. už mě to nebaví). Nebo řekla, co konkrétně jí nebaví? Vztah, sex, hádky?
@lule66 píše:
Ne, to ne… ale mam takovi pocit… ostatne, i to ze se mnou uz nechce spat neni uplne.. no, standardni…
kdybych spala s každou holkou, která u nás přespávala (i opakovaně), tak jsem pěkná ku… no však víš co. To, že jí to s tebou nebaví a to, že tam přespává kamarádka, spolu nejspíš vůbec nesouvisí. Nevím proč máš pocit, že je nestandardní, že žena nechce spát se svým chlapem. Očividně máte nějakou krizi vztahu. A jestli to řešíš tak, že z manželky uděláš lesbu, tak tu krizi určitě nevyřešíte.
No ono jsi tu už psal, že máte problémy ale evidentně jsi si s ní pořád nepromluvil tak pak je zbytečný ti radit
Mile Damy, ja vam rozumim ale… ano, prvne byl problem mezi nami a pak… akorat, protoze jsem casto mimo… neni uplne jednoduche resit manzelske problemy… a to ze nechce se mnou spat tomu moc nepomaha… A proc si to o nich myslim… jen si to myslim… ja jsem se prave ptal zdali je tady Manzelka ktera to zazila, ta by mi rozumela…
No zase přítelkyně lepší než milenec, ne?
Ale stále se jen domníváš, pokud jsou neřešené problémy ve vztahu, ústí to v žádný sex, tak to prostě ženské mají. Většinou.
@lule66 a pokud by byla bisexuální, mohl bys z toho vytěžit zajímavý sex.
@lule66 píše:
Je vubec potreba neco dodavat? Jak na to? Zazilas neco podobne, pomer s jinou zenou?Casto jsem na sluzebkach… Jeji kamaradka, nedavno rozvedena, zacala k nam chodit obcas a v posledni dobe i prespava kdyz jsem na ceste… Pokousel jsem se na to tema bavit… protoze mezi nami sex uz delsi dobu neni uplne idealni… a jen mi rekla ze ji to uz nebavi…
Dekuji!
M
Potřeba je k tomu určitě dodat to hlavní - že ona tvoje žena pravděpodobně žádnou přítelkyni nemá, ty si to jen myslíš. Mnohem pravděpodobněji se jen cítí osamělá a kamarádka je tam pro ni, když ty na ni dlabeš, nebo tou kamarádkou maskuje milence. Tak nevymýšlej blbosti a radši řeš skutečné problémy ve vztahu.
@terinka4444 píše:
@lule66 a pokud by byla bisexuální, mohl bys z toho vytěžit zajímavý sex.
Mě by zajímalo, kde se vzala ta divná představa, že být bisexuální = muset mít najednou vztah s mužem i se ženou nebo být nutně promiskuitní a svolný k sexuálním aktivitám ve třech ![]()
@lule66 píše:
Mile Damy, ja vam rozumim ale… ano, prvne byl problem mezi nami a pak… akorat, protoze jsem casto mimo… neni uplne jednoduche resit manzelske problemy… a to ze nechce se mnou spat tomu moc nepomaha… A proc si to o nich myslim… jen si to myslim… ja jsem se prave ptal zdali je tady Manzelka ktera to zazila, ta by mi rozumela…
Lule zena neni jako chlap.. Sex bavi za kazde situace.. Nektere to neba vubec. Jestlize jste spolu dlouho, jste okoukani a v sexu neni vzruso plus ty manzelske problemi.. Tak i kdyby vam doma spalo 50 chlapu neni to protoze s nekym spi ![]()
Problem je ve vas dvou ne v kamaradkach.. A zena ma nejakou dobrou kamaradku kterou ma jak sestru