Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč zase za všechno může manželka? Ten chlap je nesvéprávný?
Nějak to nechápu, píšeš že jsi mu řekla že nechceš aby jezdil a motal dítěti hlavu a pak že dítě neviděl řadu let, takhle jsi to chtěla né a on tě poslechl a nemotá mu hlavu, tak proč píšeš že mu to asi manželka zakazuje ![]()
Kdyby mel zajem tak by prisel ne? Nechapu co s tim ma manzelka spolecneho
Tak ty sama jsi mu řekla, že ho v životě tvého dítěte nechceš, tak co čekáš?
Snad, že se bude vnucovat? Já myslím, že mu to takto vyhovuje, protože kdyby ne, tak by se o něco pokusil. Jeho manželka v tom nemusí vůbec hrát jakoukoliv roli.
Za mě ste si sama zavařila. spát s chlapem, který má žensou a dítě, bez ochrany? nebo to vaše dítko byl společný plán? ![]()
No mel by ti na díte platit, a taky co soud? určil návštevy atd… pokud je finančne zajišten mel by posílat víc nez soud rozhodl a platit a platit-oblečeni, boty, lyže, škola v přirode atd…, pokud nechce vztah s ditetem tak alespon at plati, ja bych mu to řekla rovnou od plic divim se ti, že si ticho a nic mu uz davno nerekla, a vliv manzelky? nevim ale on je predse chlap a ma ty penize on?
mel by byt jako otec spravedlivy co se tyče penez
Oni spolu tenkrát nebyli ani vzití ani nic, byl volný a z jeho strany to bylo oblbování jak sem pak podlehla a dítě na to se těšil
Mě osobně odrovnal už jen nappis dikuze, celý,,dotaz,, jsem přečetla 2× než jsem pochopila…ale stejně nechápu z jakých vztahů vznikají děti ![]()
@verulicek píše:
Za mě ste si sama zavařila. spát s chlapem, který má žensou a dítě, bez ochrany? nebo to vaše dítko byl společný plán?
nezavařila jsem si my spolu byli oni tenkrát né, on chtěl být semnou…co se pak stalo nerozumím tomu…ale nikoho jsem neloudila
Nechtěla jsi, aby jezdil. tak nejezdí a to ti vadí?
dítě je bokem, mělo by svého otce znát, ale oba dva jste se k vaší situaci postavili tak, že nechcete, aby dítě svého otce znalo. ačkoliv mě se to řešení nezdá ideální, tak pokud jste se na tom dohodli, tak za to nemůže žádná manželka, ale vaše dohoda!!! chceš-li dohodu změnit, kontakuj ho a zeptej se, zda má zájem poznat svoje dítě. pokud by ale dohodu změnit nechtěl, měla bys to respektovat.
@Anonymní píše:
Oni spolu tenkrát nebyli ani vzití ani nic, byl volný a z jeho strany to bylo oblbování jak sem pak podlehla a dítě na to se těšil
kdyby dítě chtěl a měl ho rád, a chtěl by s ním být tak by byl, a navštěvoval ho a bral si ho, i když ty jsi řekla že nechceš aby jezdil, pokud by to byl milující otec a záleželo mu na něm, tak nebude brát ohledy na to co ty chceš protože dítě má právo na oba rodiče, ty ses tak rozhodla a on udělal co jsi chtěla, řadu let ho neviděl tak proč najednou ty máš o to zájem??? a svádíš to na manželku???
@Colombina píše:Řekla jsem že nechci, aby ditku motal hlavu, né že ho nechci v životě dítěte vidět…mohl se zařídit i tak aby kdyby mu naše dítě stálo zato poznalo jeho život
Tak ty sama jsi mu řekla, že ho v životě tvého dítěte nechceš, tak co čekáš?Snad, že se bude vnucovat? Já myslím, že mu to takto vyhovuje, protože kdyby ne, tak by se o něco pokusil. Jeho manželka v tom nemusí vůbec hrát jakoukoliv roli.
Ahoj, taky mi neni jasne, ze to resis az ted, po nekolika letech…
@Anonymní píše: Řekla jsem že nechci, aby ditku motal hlavu, né že ho nechci v životě dítěte vidět…mohl se zařídit i tak aby kdyby mu naše dítě stálo zato poznalo jeho život
to si ale trochu odporuješ… dala jsi mu šanci, aby si to zařídil? zjevně dal přednost někomu jinému, když ty jsi řekla NE.
Prvně poprosím o zachování anonymity, tohle je pro mě soukromé a i pod nickem mám tendenci si myslet, že tady na stránky chodí lidé, kterým by tento případ byl povědomý. děkuji. Mám dítě s mužem, který se krátce po narození naší dcery oženil, dodnes si myslím, že to ta paní dotyčná udělala z vypočítavosti, i když vztah tam byl i dítě spolu měli, ale žili jen tak na hromádce, pak se narodilo moje a jeho dítě a ona hnedle svatba, jeho ani ničí jiný názor jsem nikdy neslyšela, proč to udělal tak vzápětí po narození dcery…jen si myslím, že jelikož otec dítěte figuruje ve firmě je živnostník, tak paní dotyčná si vše chtěla posichrovat do budoucna…(dědění, majetek atd.)Předtím spolu měli itálii a byli i od sebe, to jsme spolu byli my a narodilo se ze vztahu dítě…když jsme spolu byli sliboval hory doly, opravdu budeme spolu, budeme rodina atd.,jenže já mu moc nevěřila a byla jsem opatrná, pak se ode mě odmlčel asi vlivem té dotyčné…působila na něho a jelikož spolu měli dítě vyhrála. mě nejde o nic, nevadí mi, že sním nejsem, protože se zachoval dle mého jako zbabělec, ale ted chci slyšet váš názor…myslíte si, že manželka jeho na něho může mít vliv i ted a zakazovat mu se vídat s dítětem? myslíte, že mu může vyhrožovat něčím
?protože své dítě už niajkou řádku let neviděl a možná by i chtěl, ale já mu tenkrát řekla, že nechci, aby motal dítku hlavu, to bylo tenkrát, prijel, odjel, slíbil, nepřijel, nevzal jí nikde, jako by se stydel že má dítě, neudělal nic co by nasvědčovalo, že má zájem proto jsem mu to tenkrát tak řekla a od té doby je klid, což mě utvrzuje vtom, že zájem není, myslím si že vzít naše dítě do rodiny k nim by bylo nemožné, jak má potom dítě poznat jak otec žije, co takový otec může dítěti nabídnout? když svému prvorozenému dítku ve všem podporuje a tohleto naše dítě nic
jak se na to díváte? pokud by chtěl něco zmenit, mohl by přece i ted, a nemusel by brát ohled na to co jsem mu tenkrát řekla…děkuji za dočtení a zkuste se mi ktomu nijak vyjádřit, stále v sobě mám pocit, že mé -naše společné dítě je jaksi bokem což me dost už i tenkrát bralo na nervy, myslíte že vtom má prsty manželka? snad je příspěvek dost pochopitelný…díky za anonymitu