12 dětí - máte někdo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15575
26.11.13 20:28

12 dětí

Ahoj :D
Tak tohle http://ona.idnes.cz/…lecnost.aspx?… me dost sokovalo 8o :mrgreen: A smekam pred tou maminou ;)
Mate nekdo take 12 deti? Jestli ano…jake to je? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
26.11.13 20:46

Znám rodinu s 11 dětmi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3347
26.11.13 20:47

Kdyz jsem byla v porodce, byla tam pani, ktera mela 10 a i to me sokovalo! Pak jsem se dozvedela ze pani ma jit do basy a timto zpusobem to jen oddaluje. Miminko bylo nemocne a slo na detske kam jsme putovali i mi kvuli cukrovce. Pani podepsala revers ani jednou za tu dobu co jsme tam byli tam nebyla. Byla jsem svedkem jak odmitla kojit a male rvala sunar z teple vody z kohotku uz v porodnici a kourila na pokoji z okna!!!

Je to uplne mimo tema ale nedalo mi to nereagovat!
Jinak pokud chce mit nekdo tolik deti a da jim lasku a domov proc ne? Obdivuji.
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.11.13 20:49

Nevím, no, já mám děti jen dvě, a víc neplánuju. Takže to je prd srovnání.
Ale přijde mi, že ta paní na všechno odpovídá tak strašně kladně a pozitivně, až jí to nevěřím. Těhotenství pro ní žádná zátěž, ač trvalo dohromady 9 let… Po večerech čte knížky.. když jsou děti na táboře, ona se doma nudí.. sorry, klobouk dolů před ní, ale tohle všechno co říká, jí nevěřím. Leda, že se o sebe navzájem starají ty děti, a kdo ví, jak by mluvily. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
26.11.13 20:51

Já jsem z 5 holek…sama mám 3 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
26.11.13 20:53

Žijou v panelákovém 5+1! 8o To mě asi fascinuje ještě víc než ten počet dětí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.11.13 20:58

Znám a má 12 dětí(je to romka) ale slušná, pracuje, děti studujou :)

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
26.11.13 20:59

@Clarkia nedívala jsem se na odkaz. mám tedy jen polovinu dětí a občas se nudím :nevim: stihnu číst, pracovat, emiminovat a věnovat se dětem. :nevim: krom toho ještě éár jiných věcí. To musí být více matka vynervovaná troska? 8o těhotná jsem byla co tři roky 18 let a kojila jsem v průměru 2 roky každé

• Citovat
  • Upravit
3198
26.11.13 20:59
@Clarkia píše:
Nevím, no, já mám děti jen dvě, a víc neplánuju. Takže to je prd srovnání.
Ale přijde mi, že ta paní na všechno odpovídá tak strašně kladně a pozitivně, až jí to nevěřím. Těhotenství pro ní žádná zátěž, ač trvalo dohromady 9 let… Po večerech čte knížky.. když jsou děti na táboře, ona se doma nudí.. sorry, klobouk dolů před ní, ale tohle všechno co říká, jí nevěřím. Leda, že se o sebe navzájem starají ty děti, a kdo ví, jak by mluvily. :think:

To mi připomnělo ten vtip jak ženská brala místo antikoncepci antidepresiva. Měla 15 dětí a bylo jí to úplně fuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.11.13 21:00

@RadkaCh :mrgreen: tak to bych chtela videt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
26.11.13 21:01
@Timinka píše:
@Clarkia nedívala jsem se na odkaz. mám tedy jen polovinu dětí a občas se nudím :nevim: stihnu číst, pracovat, emiminovat a věnovat se dětem. :nevim: krom toho ještě éár jiných věcí. To musí být více matka vynervovaná troska? 8o těhotná jsem byla co tři roky 18 let a kojila jsem v průměru 2 roky každé

Souhlasím a věřím, sama mám dítě jen jedno, ale v blízké rodině máme mnohačetné rodiny a rozhodně ty ženy nejsou nijak vystresované, zničené. Jsou v pohodě. Někdo to prostě zvládá. Jiný by se zbláznil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15575
26.11.13 21:02

@Vrtul :roll: tak to je fakt strasny…to je strasna matka :( chudaci deti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.11.13 21:03

Myslím si, že na tom není nic špatného ;)

• Citovat
  • Upravit
15575

@Petra2829 :palec: klobouk dolu rodicum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108

@Ukulina šak už jich je doma „jen“ sedm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie