Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ZDRAVÍM A BUDU RÁDA ZA NÁZOR, ZKUŠENOSTI, POSTŘEHY.
MÁM MOŽNOST PRONAJMOUT BYT ROMSKÉ RODINĚ.
NEVÍM, JESTLI DO TOHO JÍT.
JAK BYSTE SE ROZHODLI?
Nó to zas bude diskuze
proč mám takovej pocit, že se někdo nudí.
Tak záleželo by kolik mají dětí, jestli pracují, jestli vypadají slušně… Ale osobně bych se do toho asi nehrnua, bydlela jsem od mala v takovém „ghettu“ a stačilo mi to.
Hodně tvrdou smlouvu, projednat s právníkem, abys je v případě problémů mohla rychle vyhodit. Někteří jsou slušní a dovedou bydlet jako normální lidi. Uvidíš.
Pracuji? Kolik maji deti? Slusni…? Co trvalak, daji si?
Co pronajimame byt tak jsem mela zajemce… bili, 4 deti, spinavi a smradlavi a rovnou mi rekli, ze jim to bude platit socialka. Takze za me at jsou treba kropenati, ale slusni.
Ty jo..cely den sa nudim, tersz uz idem spat a taketo super tema..
Nepronajmula bych…
sice není každá rodina stejná a mnohdy jsou horší bílí…ale prostě bych nepronajmula… zas takový štěstí v životě nemám abych narazila zrovna na slušnou rodinu co bude platit a nic nezničí ![]()
Já bych do toho nešla, nikdy…bohužel mé zkušenosti s nimi nejsou vůbec dobré…asi tady budu mnohýma odsouzena, ale nešla bych do toho…(i když, záleží, jestli tu rodinu znáš a vís třeba, že jsou FAKT slušní, pokud neznáš, tak to nedělej!!!)
Koupili jsme byt, který bývalý majitel romům pronajímal. S placením od nich podle všeho problémy neměl, sousedi si stěžovali, že šel z bytu smrad a nikdo nevěděl, kolik jich tam bydlelo. Nám chvíli trvalo, než se nám to podařilo „odpušit“, smrad byl evidentně převážně z kouření.
NEZNÁM JE, VYPADAJÍ SLUŠNĚ (ALE KDO BY SE SLUŠNĚ NETVÁŘIL, KDYŽ SHÁNÍ BYDLENÍ), MAJÍ 2 DĚTI.
SMLOUVU MÁM, LHŮTY NA VYSTĚHOVÁNÍ TAKY, KAUCE TAKY JE, KOUŘENÍ JE POD POKUTOU.
JE TO TĚŽKÉ ROZHODNUTÍ…
@Anonymní píše:
NEZNÁM JE, VYPADAJÍ SLUŠNĚ (ALE KDO BY SE SLUŠNĚ NETVÁŘIL, KDYŽ SHÁNÍ BYDLENÍ), MAJÍ 2 DĚTI.
neznáš? nepronajmi
jako můžou být slušní, ale když ti zdevastují byt, bude pozdě…slušně oni se totiž umí tvářit… ![]()