Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pokud by někdo můj příspěvek nechápal/nechtěl chápat, tak to napíšu natvrdo: Arabi nepronajímají Romům, protože mají hned pod okny ukázku toho, co oni dovedou - a nemusejí nikomu skládat účty z nějakého pitomého nařčení z rasismu.
@Evelline píše:
Já bych si s rodinou sedla, promluvila si, sepsala řádnou nájemní smlouvu aby nebyl problém případně rodinu vystěhovat či po nich chtít náhradu za škody atd.. nevidím důvod proč by se romům neměly pronajímat byty.. bydlím na sídlišti v budějovicích… někteří možná víte kolik demonstrací u nás bylo v létě… neříkám, že jsou všichni hodní, nikoho se nezastávám, ale kdybyste viděli, jake tady mají byty ( a to je Máj přirovnáván k Janovu atd ) tak by se spousta z vás ( včetně mě ) občas za svůj bordel doma styděla… on je rozdíl pronajmout byt jedné rodine někde v klidné části a je rozdíl pronajmout byt v ulici ( jako bydlim ja ) kde je v každém paneláku téměř polovina romu to už se dá srovnat s ghettem, ale dozajista bych na rady jinych lidi nedala, nevite, jak moc jsou proti cikanum zaujati… to je můj názor
Muzes si do smlouvy napsat co chces, ale pokud je to v rozporu s obcanskym zakonikem, neplati to. Cili si tam kmjuzes napsat, ze je vystehujes kdyz neco, ale kdyz k tomu dojde, zjistis, ze na to nemas narok.
@hanka.br. píše:
Při téhle diskuzi jsem nemohla nevzpomenout, jak jsme se před dvaceti lety stěhovali s manželem do našeho prvního bytu. Jestli jsou tu mamky z České Lípy, postačí asi napsat, že jsme dostali byt v Okružní 2217 na sídlišti Sever. Třináctipatrový věžák, kde krom nás byly ještě asi tři „bílé rodiny“, jinak byl celý obýván Romy.Byl to smradlavý vybydlený panelák bez vchodových dveří a schránek, ve výtahu by bylo možné odebrat asi všechny biologické vzorky.Hluk a policejní majáky běžné, dvakrát nás vytáhli z bytu hasiči, když obyvatlé zapálili sklepy. Z oken létalo kde co, vystrčit hlavu bylo o život. Návštěvy u nás byly pro mé přátele a rodinu dost adrenalin, i když nemůžu říct, že by nám kdy někdo ublížil. Ale taky nemůžu říct, že jsem se tam sama nebála a že bych tam chtěla prožít celý život. Dva roky bohatě stačily. Jsem snad rasista?
Bohužel z vašeho paneláku se tohle rozšířilo na celej Sever. Já bych tam nebydlela ani zadara.
My pronajímáme byt na Špičáku a souhlasím s @Pudloslava, dneska si člověk musí dobře vybírat, komu byt pronajme, protože opravdu není lehký neplatiče z domu dostat. Díky bohu snad to bude od příštího roku lehčí, v případě nezaplacení tří nájmů bude možný vystěhování ihned. Ale stejně, tři měsíce je dlouhá doba. Taky jsme na penězích od nájemníků závislý, máme na ten byt hypotéku a opravdu ho nemůžeme každej měsíc dotovat devíti tisíci. Teď jsme se dostali do finančních potíží, naštěstí to snad bude krátdobý a v lednu se z toho vyhrabem, ale ty peníze z bytu by nám prostě hodně chyběly.
My naštěstí máme nájemníky slušný, platěj včas a doufám, že tam budou ještě hodně dlouho. ![]()
@T to mate pravdu pani oni nas totiz hazou vsecky do jednoho pytle a tim se to vse kazi
![]()
Já bych nepronajala byt nikomu natož Romum, když vidim ty v okolí, mám dost ![]()
Jo to se tezko hleda jako jehla v kupce sena vid drahousku za to co Cech to garance
@bedruška1 píše:
neznáš? nepronajmijako můžou být slušní, ale když ti zdevastují byt, bude pozdě…slušně oni se totiž umí tvářit…
Hlavně že všichni píšete že romove jsou Spinavi atd ale přitom cesi jsou ještě horší a ještě píšete o socialkach ale hlavně že na socilkach je vic bilich tak nehazejte všechny do jednoho pitle vy nejsete tak dokonali jak vipadate
@Modrasekkk píše:špinaví, bílých, pytle, vypadáte.
Hlavně že všichni píšete že romove jsouSpinavi atd ale přitom cesi jsou ještě horší a ještě píšete o socialkach ale hlavně že na socilkach je vic bilich tak nehazejte všechny do jednoho pitle vy nejsete tak dokonali jak vipadate
Nrsudte lidi prvni se podivejte taky na sebe pak můžete soudit ![]()
Kdepak ty ptáčku hnízdo máš?
Skrýš a zázemí
Vždyť ještě LÉČKY málo znáš
Málo zdá se mi
Přidám zkušenost kamaráda
. Pronajal byt slušné romské rodině. Půl roku platili, pak přestali a z krásného, zrekonstruovaného, voňavého bytu, se stal humus
.
Holky dejte si pozor na to co píšete policie kontroluje celý net spolu s rudou multikulti uderkou Šabatovou. Máme novou totalitu. Vaše IP adresa je dohledatelná.