12 dětí - máte někdo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9315
26.11.13 21:11

@kaja00 jak jsem s přítelem začla chodit a řekl mi jak velká je jeho rodina, tak jsem mu nechtěla věřit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
26.11.13 21:11

Sourozenci mého taťky mají velké rodiny, jedni 7 dětí, jedni 5, další 4 děti, vždy se mi to moc líbilo, tety jsou pohodářky. Já si přála aspoň 3 děti a ty mám, i tak se dost lidí diví:-) Nejlepší kamarádka z dětství má 5 dětí, je to osoba, která spoustu věcí neřeší, je klidná, dětem se hodně věnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
26.11.13 21:14

Neumím si představit, uf.

ale byla jsem při prvním dítěti jako vynervovaná šestinedělka u laktační poradkyně. Ta paní byla velice příjemná, milá, dobře vypadající štíhlá asi tak padesátnice… vychovala a odkojila 7 dětí, už opět pracuje jako zdravotní sestra.
Velice jsem ji obdivovala a hlavně jsem obdivovala jak vypadala a působila - celkově klidným a vyrovnaným dojmem. (žádná strhaná a uhoněná paní, jak bych asi vypadala já)
Někdo má ten dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.11.13 21:14

Krásný, smekám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.11.13 21:15

@Clarkia milá zlatá pěstounská péče je s problémovými dětmi. A usuzovat podle to co jsi viděla v TV je směšné :mrgreen: A to že mám čas si i pokecat? No to máš i ty, ne? MMch doma mají 7 dětí mi 6 :pankac: Naše děti nejsou žádní šmejdi co se jim rodiče nevěnují a učí se od sourozenců :roll: Jenom si možná umíme lépe rozdělit život víš :jazyk: Tvůj pohrdavý tón je víc než trapný. Mohla bych napsat, že by ses mohla učit od schopnějších

• Citovat
  • Upravit
15575
26.11.13 21:19

@iswet :D to ti verim…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.11.13 21:21
@Timinka píše:
@Clarkia milá zlatá pěstounská péče je s problémovými dětmi. A usuzovat podle to co jsi viděla v TV je směšné :mrgreen: A to že mám čas si i pokecat? No to máš i ty, ne? MMch doma mají 7 dětí mi 6 :pankac: Naše děti nejsou žádní šmejdi co se jim rodiče nevěnují a učí se od sourozenců :roll: Jenom si možná umíme lépe rozdělit život víš :jazyk: Tvůj pohrdavý tón je víc než trapný. Mohla bych napsat, že by ses mohla učit od schopnějších

Boha, máš šest dětí a bavíš se jak malé děcko. Víc to nebudu komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
26.11.13 21:23

@Timinka videla jsem fotku tvych deti a eprisly mi zrovna znedbane…nekdo si asi plete vychovane se zandebanym

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
26.11.13 21:24

Sakra nejak mi utikaji pismenka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
26.11.13 21:25

@Clarkia no jo já jsem jak malá stále :lol:

• Citovat
  • Upravit
becky87
26.11.13 21:25

Tak ja se priznam, ze dvanactka uz nene :lol: Ale dovedu si predstavit pet, sest deti ;) Ja mam ted dve, v planu jsou tri.(pokud se mi nepodari premluvit chlapa

No a to jak tady nekdo psal, ze nechape jak zenska od vice deti muze sedet na emiminu, proboha proc ne? 8o Nektere ve skole, nektere ve skolce, mimino vetsinou den prospi :nevim: To mi prijde jako absurdni nazor, nynejsich 7Osatnic ;)

Takze za me, smekam, sikovna to zena. Ale 12 uz je masakr.

• Citovat
  • Upravit
becky87
26.11.13 21:26
@1.zizi píše:
@Timinka videla jsem fotku tvych deti a eprisly mi zrovna znedbane…nekdo si asi plete vychovane se zandebanym

ja se picnu z te tve profilovky :lol: pardon opet jsem musela :lol: mas taky tak krasne deti? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
26.11.13 21:27

@1.zizi tak víš jak pijí z jedné skleničky, jíme z koryta a půjčují si jedny kalhoty. A jako bonus chodím na emimino kraflat, místo toho abych stála strhaná u valchy

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
26.11.13 21:27

Jinak ja mit vic nez jedno dite, tak me asi odvezou :mrgreen:…celkove nemam deti rada a skoro nechapu, jak jsem mohla mit to svoje a mit dalsi, tak se s chlapem popereme o to, kdo driv skoci z okna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
becky87
26.11.13 21:28

Jo a taky by me zajimal nazor deti :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky