Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaja00 jak jsem s přítelem začla chodit a řekl mi jak velká je jeho rodina, tak jsem mu nechtěla věřit ![]()
Sourozenci mého taťky mají velké rodiny, jedni 7 dětí, jedni 5, další 4 děti, vždy se mi to moc líbilo, tety jsou pohodářky. Já si přála aspoň 3 děti a ty mám, i tak se dost lidí diví:-) Nejlepší kamarádka z dětství má 5 dětí, je to osoba, která spoustu věcí neřeší, je klidná, dětem se hodně věnuje.
Neumím si představit, uf.
ale byla jsem při prvním dítěti jako vynervovaná šestinedělka u laktační poradkyně. Ta paní byla velice příjemná, milá, dobře vypadající štíhlá asi tak padesátnice… vychovala a odkojila 7 dětí, už opět pracuje jako zdravotní sestra.
Velice jsem ji obdivovala a hlavně jsem obdivovala jak vypadala a působila - celkově klidným a vyrovnaným dojmem. (žádná strhaná a uhoněná paní, jak bych asi vypadala já)
Někdo má ten dar.
@Clarkia milá zlatá pěstounská péče je s problémovými dětmi. A usuzovat podle to co jsi viděla v TV je směšné
A to že mám čas si i pokecat? No to máš i ty, ne? MMch doma mají 7 dětí mi 6
Naše děti nejsou žádní šmejdi co se jim rodiče nevěnují a učí se od sourozenců
Jenom si možná umíme lépe rozdělit život víš
Tvůj pohrdavý tón je víc než trapný. Mohla bych napsat, že by ses mohla učit od schopnějších
@Timinka píše:
@Clarkia milá zlatá pěstounská péče je s problémovými dětmi. A usuzovat podle to co jsi viděla v TV je směšnéA to že mám čas si i pokecat? No to máš i ty, ne? MMch doma mají 7 dětí mi 6
Naše děti nejsou žádní šmejdi co se jim rodiče nevěnují a učí se od sourozenců
Jenom si možná umíme lépe rozdělit život víš
Tvůj pohrdavý tón je víc než trapný. Mohla bych napsat, že by ses mohla učit od schopnějších
Boha, máš šest dětí a bavíš se jak malé děcko. Víc to nebudu komentovat.
@Timinka videla jsem fotku tvych deti a eprisly mi zrovna znedbane…nekdo si asi plete vychovane se zandebanym
Tak ja se priznam, ze dvanactka uz nene
Ale dovedu si predstavit pet, sest deti
Ja mam ted dve, v planu jsou tri.(pokud se mi nepodari premluvit chlapa
No a to jak tady nekdo psal, ze nechape jak zenska od vice deti muze sedet na emiminu, proboha proc ne?
Nektere ve skole, nektere ve skolce, mimino vetsinou den prospi
To mi prijde jako absurdni nazor, nynejsich 7Osatnic ![]()
Takze za me, smekam, sikovna to zena. Ale 12 uz je masakr.
@1.zizi tak víš jak pijí z jedné skleničky, jíme z koryta a půjčují si jedny kalhoty. A jako bonus chodím na emimino kraflat, místo toho abych stála strhaná u valchy
Jinak ja mit vic nez jedno dite, tak me asi odvezou
…celkove nemam deti rada a skoro nechapu, jak jsem mohla mit to svoje a mit dalsi, tak se s chlapem popereme o to, kdo driv skoci z okna ![]()