Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak si ho zrus, ne? ![]()
edit: ja ho taky nemam, jenom pro info
, a ziju si vcelku spokojene..
Příspěvek upraven 24.11.13 v 00:08
Nemám v ničem stejný názor jako ty, nemám fcb pro kamarádění se s milionem lidí, se kterýma se nepozdravím, to, co popisuješ, je jak puberťák, co chce mít co nejvíc přátel, aby byl in, ale takoví my nejsme
S FCB nemám osobní zkušenost, ale právě kvůli podobným věcem co vadí tobě nemám účet na žádné takovéhle síti. Sice asi občas někomu připadám divná, ale radši se se známýma sejdu osobně, nebo zavolám, než abych se neosobně vybavovala s tisícem známých na síti, který ve skutečnosti vůbec neznám.
@jjanekk píše:
Tak si ho zrus, ne?![]()
edit: ja ho taky nemam, jenom pro info
Příspěvek upraven 24.11.13 v 00:08, a ziju si vcelku spokojene..
já ho už nemám…
Facebook mám v podstatě z jediného důvodu - abych byla v kontaktu s lidmi se kterými se vidím málokdy - jsou z daleka a tak. Na sdílení fotek právě pro takové přátele a rodinu.
učet mám pro „neznámé“ zcela uzavřený
ano, chatuju - musím se nějak domluvit kdy na to kafe půjdeme
jinak mě to nijak nebaví.
FB se dá využít všelijak a někomu ta hromada „přátel“ vyhovuje, tak proč mu do toho kecat ![]()
mimo jiné - jsem ráda že je FB oficiálně od 13 a doufám že do té doby udržím syna od něj pryč
![]()
@saxy píše:
S FCB nemám osobní zkušenost, ale právě kvůli podobným věcem co vadí tobě nemám účet na žádné takovéhle síti. Sice asi občas někomu připadám divná, ale radši se se známýma sejdu osobně, nebo zavolám, než abych se neosobně vybavovala s tisícem známých na síti, který ve skutečnosti vůbec neznám.
Docela Ti dávám za pravdu, nejhorší je to, když tam člověk někoho má, koho zná, a s tím dotyčným se pak v realitě ani nebaví, bohužel toto znám z práce. Proto jsem si ho zrušila. Největší sranda je, že člověk, který pak FCB nemá, dostane nálepku, že je tzv. divný. Dnes je to tak samozřejmá věc, jako např. mobil, email, atp.
@dani24687 píše:
Nemám v ničem stejný názor jako ty, nemám fcb pro kamarádění se s milionem lidí, se kterýma se nepozdravím, to, co popisuješ, je jak puberťák, co chce mít co nejvíc přátel, aby byl in, ale takoví my nejsme
naštěstí se nekamarádím s milionem lidí
, ani s puberťáky…
@Andrejka81 píše:
naštěstí se nekamarádím s milionem lidí, ani s pubeťáky…
ani já ne, proto mám na fb jen ty, se kterýma se opravdu kamarádím a nebo ty, kdo žijí daleko a mám je ráda
pro ostatní mám fb zablokovaný. A ty už ho nemáš vůbec, takže…
![]()
@dani24687 píše:
Od kdy je zrušené soukromý na fb???
Soukromí není zrušené, pouze jak jsem zmínila na začátku, je zrušeno nastavení, kdy profil mohli vidět pouze přátelé přátel, pokud ho někdo neměl nastaven jako veřejný, nyní se každý objeví ve veřejném vyhledávači, a pokud si neuzamče timeline, fotky, informace atd.,tak si to každý přečte
No tady se s pochopenim moc nesetkas, mam to z osobni zkusenosti ![]()
FB nemam, nemela jsem a asi nikdy mit nebudu, pokud kamaradi, kteri maji FB, se mnou nedokazou udrzovat jiny kontakt, tak to asi nejsou kamaradi, kazdopadne me ale mrzi, ze od rozmachu FB uz poradne nefunguji maily, icq a tak, vsichni si sdili a komentuji statusy tam a vic nic.. driv me stvalo, ze me tam vsichni lanarili, dnes uz to nikdo nedela, takze je mi to v poklidu u zadele ![]()
Já mám FB na to, aby prarodiče viděli malého aspoň onlajn, vídají ho málokdy, před ještě pěti lety jsem ho měla na silácké řeči, teď je mám tady. A na FB nemám nikoho koho neznám, nedávno jsem dělala čistku, a ze 300 přátel jich zbylo něco kolem 100 - ti kteří pro mě něco znamenají, nebo je prostě nemůžu vymazat ze života
Ahoj maminky, asi zde budu jediná, kdo nadává na FCB? Mrzí mne, že lidé v dnešní době místo toho, aby se např. sešli u kávy, už se baví jen přes FCB, když se pak vidí v realitě, ani se pomalu nepozdraví…(mám ty zkušenosti), dále se mi nelíbí, že na FCB se jakoby dělají lepší než jsou. Že mít FCB znamená „být in“. Už proto, že ho mají všichni, se mi nelíbí. Lidé se dají vyhledat jako „na dlani“, pro zločince a delikventy jsou tak přímo návnadou. Nyní FCB zrušil soukromí (čili že dříve mne například mohli vidět pouze přátelé přátel), a každý tam má teď viditelný účet. Když vidím, jak si určití lidé „lezou“ kamsi a hrají si na něco jako, že jsou přátelé „někoho“, to mne opravdu „dojímá“. A samozřejmě nedá se opomenout i jeho vliv na děti - bezpečnost, závislost, atp. Máte někdo podobný názor jako já?