Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já kdysi viděla, v Českém milování, rodinu s dvanácti dětmi. Byli věřící, ale děti super, mluvily o rodičích moc pěkně a hodně z nich studovalo VŠ.
No ale doma bych to nechtěla ![]()
@kaja00 píše:
Ahoj
Tak tohle http://ona.idnes.cz/…lecnost.aspx?… me dost sokovalo![]()
A smekam pred tou maminou
Mate nekdo take 12 deti? Jestli ano…jake to je?
Tak to nemá na jednu ženskou od nás z vesnice ta jich má 15! Nejstaršímu je 26let nejmladší 2 roky. Znám je všechny. A jak to u nich doma klape? I ze záchodu se dá jís barák 7 plus 2 velká zahrada. Jo jedno dítě dala k adopci
Já jsem si spíš říkala, jak může zámečník vydělat na tolik dětí (ano, matka občas za kasou, ale to je almužna), dva psy, kočku a další havěť, na dovolenou s „pouze“ 5 dětma atd., už nevím, co tam vše bylo. Jestli to nebyl spíš otevírač zámků
Ale jinak je mi to jedno, já jí děti nehlídala ani neživila, ať jich má klidně dvacet
Jednu věc teda fakt nezávidím a žehlení to není, páč žehlím ráda
Ale jeblo by mě vařit pro tolik krků, to je pomalu na várnici ![]()
@patricie2014 píše:
Tak to nemá na jednu ženskou od nás z vesnice ta jich má 15! Nejstaršímu je 26let nejmladší 2 roky. Znám je všechny. A jak to u nich doma klape? I ze záchodu se dá jís barák 7 plus 2 velká zahrada. Jo jedno dítě dala k adopci
no stejně ale jak to je možný tohle
že tolika dětí se podaří
@patricie2014 píše:
Jako že 16 už by bylo moc nebo co
A patnáct je akorát ![]()
By mě zajímalo kolik takový lidi mohou mít příjem, to snad aspoň 250000
ty jo 15 dětí ![]()
Před paní smekám, já mám dítě zatím jedno a poslední dobou jsem zralá na Bohnice
Neumím si to vůbec představit ale určitě to neodsuzuju, pokud se o děti dokážou postarat, proč ne. Já znám v okolí jednu rodinu, kde mají taky 12 dětí ale tam to tak vesele nevypadá, nevím jak jsou na tom rodiče ale děti z takové rodiny asi moc nadšené nejsou, oblečení po sobě dědí, ty co jsou ještě na základce si navzájem půjčují pomůcky, protože aby měli všichni svoje, na to asi nejsou penízky…a spolužáci se k nim taky nechovají zrovna hezky ![]()
To jedno dala k adopci protože prej to neměla s manželem. Manžel malinkej tmavej hnědé oči černé vlasy. Ona bloncka a modré oči. A ty děti jsou na přeskáčku. Blondáci modré oči a potom tmavovlasý. Jako myslím že na ní jen hodí trenky. Měla jít u 7 dítka na podvaz ale nešla. Takže jich má 15. Poslední 4 porody rodila doma. Holky a ani jeden císařák. ALe manžel pracuje děti mají všechno
@Verca1989 píše:
Před paní smekám, já mám dítě zatím jedno a poslední dobou jsem zralá na BohniceNeumím si to vůbec představit ale určitě to neodsuzuju, pokud se o děti dokážou postarat, proč ne. Já znám v okolí jednu rodinu, kde mají taky 12 dětí ale tam to tak vesele nevypadá, nevím jak jsou na tom rodiče ale děti z takové rodiny asi moc nadšené nejsou, oblečení po sobě dědí, ty co jsou ještě na základce si navzájem půjčují pomůcky, protože aby měli všichni svoje, na to asi nejsou penízky…a spolužáci se k nim taky nechovají zrovna hezky
to je smutný, chudáci děti, já jsem to bohužel zažila i u dcerky, spousta dětí nejelo na školu v přírodě apod, zrovna klučík ze čtyř dětí, to je strašně smutný
to jsou zrovna okamžiky, kdy bych těm rodičům liskla, ale pokud na to někdo má, je to jeho věc
Bacha. Nedostáva na všechny děti. Jen na určitý počet. A naví 5 dětí už žijí samostatně. Ale říkám nají všechno
Nedodala jsem děti studují a nestalo se že se nedoučilo žádné které je už dospělé
@Timinka
…ja se zmuzu jen na vyhruzku, ze v 15ti dostane pres drzku za to
ale jsou vzacne momenty, kdy bych chtela treba i 10 deti ![]()
nevěř tomu, že u nás se to nestává
nebleje teda (vyhrožuju vlastnoručním úklidem
) ale i tak mám dnes v posteli 2 děti, manžela a psa