Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem s ní byla v porodnici a když mi řekla kolikátý dítě to je, tak jsem byla v šoku!!!
@kaja00 To si taky myslím. Ale já na své to své dětství ráda vzpomínám. Maminka je už tam, odkud není návratu a já jí každý den děkuji za to, že jsem a co vše pro mě udělala.
a to samé se snažím já pro ty své děti dělat.
@trybitka píše:
To mi připomnělo ten vtip jak ženská brala místo antikoncepci antidepresiva. Měla 15 dětí a bylo jí to úplně fuk
Tedy mě by osobně jeblo ![]()
hold se někdo narodí s posláním být matka a někdo ne
já byla s dvěma dětma za sebou doma 3 roky a těžce mi jebalo v hlavě, že jsem předčasně nastoupila do práce, abych se dala psychicky do pohody
svoje děti miluju, ale rozhodně se nehodlám vzdát i sama sebe. Ráda zajdu do kina, s přítelem vypadnu někam ven, slejzám se s kamarádkama, vyjedu sama na výlet atp.
@Petra2829 Kdyz si ja vzpomenu na detstvi take pred mamkou smekam…a to nas mela tri ![]()
Tak jsem si odkaz přečetla a je to jak když píše o naší rodině
(zrovna dnes třídní schůzky
)
@Timinka píše:
@Clarkia nedívala jsem se na odkaz. mám tedy jen polovinu dětí a občas se nudímstihnu číst, pracovat, emiminovat a věnovat se dětem.
krom toho ještě éár jiných věcí. To musí být více matka vynervovaná troska?
těhotná jsem byla co tři roky 18 let a kojila jsem v průměru 2 roky každé
Nic takového jsem nenapsala. 6 dětí a 12 dětí není totéž, ale pořád si myslím, že princip tkví v tom, že se zabaví mezi sebou, a tudíž není potřeba se jim tolik věnovat. Stačí je porodit, odkojit, a zbytek se naučí od ostatních. ![]()
No, viděla jsem pár pořadů o pěstounech, kde bylo hodně dětí, a zase taková „sranda“ to nikde nebyla.
A pokud má matka tolika moc dětí čas vysedávat u emimi, myslím si o tom svoje.
Nač si potom tolik dětí pořizovat? ![]()